reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja niestety po obliczeniach niczego nie zdziałam, zdaję się na los, tak jak było teraz.. cykle nieregularne i ciężko cokolwiek obliczyć.. ostatnią miesiączke miałam 27.08, a po wizycie w listopadzie był dopiero 2-3tydz ciąży.. Może przy następnej będzie łatwiej cokolwiek obliczyć :)
A nie dali Ci nic na wyrownanie cykli? Na wywolanie owulacji?

reklama
@roki_1991 widzisz dobrze ,ze poszlas[emoji4]tez stawiam na @,cykle po poronieniach sie potrafia konkretnie rozregulowac

@zosiak witaj w klubie [emoji4]tez przypalilam do zelazka wczoraj przescieradlo malej.
Generalnie caly dom na mojej glowie a M nie widzi w tym problemu i sie klocicmy:/

@anja93 zycze Ci spelnienia marzen[emoji8]

@paulabraczo12 witaj bardzo mi przykro[emoji17]to bardzo smutne ,ze tak wiele kobiet przez to przechodzi.
Zostan z nami[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie, tylko antybiotyk dostałam po wyjściu ze szpitala
To znaczy wydaje mi sie, ze przt tak nieregularnych cyklach Twoj ginekolog powinien zaproponowac Ci badania i poszukac rozwiazania... jesli masz takie nieregularne cykle to pewnie masz rozregulowane hormony. Nikt nie pytal Cie w szpitalu o dlugosc cykli? Po prostu dali Ci anrybiotyk i tyle??
Kochana zanim zaczniesz starania, pedz do ginekologa i rob badania.

To znaczy wydaje mi sie, ze przt tak nieregularnych cyklach Twoj ginekolog powinien zaproponowac Ci badania i poszukac rozwiazania... jesli masz takie nieregularne cykle to pewnie masz rozregulowane hormony. Nikt nie pytal Cie w szpitalu o dlugosc cykli? Po prostu dali Ci anrybiotyk i tyle??
Kochana zanim zaczniesz starania, pedz do ginekologa i rob badania.
Nie nikt o to nie pytał, wiem, zrobię wszystko co potrzebne, ale jeszcze nie teraz, nie mam ja to sił

@Aggs też sobie tak tłumaczę, że natura wie lepiej i że tak musiało być.. ale liczę, że kolejna ciąża będzie szczęśliwa :) tylko zastanawia mnie jak długo będę musiała się starać ...

Byłam dziś u mojego emeryta z tymi mutacjami. Zgodnie z oczekiwaniami nie ma o niczym pojęcia. Na środę umowilam sie prywatnie z polecanym w okolicy ginem. Zobaczymy co on powie. Jak nie to zostaje mi wycieczka w daleki kraj. Łódź, Częstochowa a jak się wkurze to pojadę do Sosnowca do mojego gin z lat młodzieńczych

reklama
@roki_1991 może to być konieczne. I szczerze jak mam szukać i chodziC do niesprawdzonego lekarza to może warto będzie raz na miesiąc się przejechać. To jest lekarz który ma własną klinikę i cały czas się kształci. No ale zobaczymy co ten miejscowy mi powie.

@Aggs Ty chyba jesteś taka kobitka z jajami :-) bardzo fajnie się czyta Twoje wypowiedzi.

A @hona się zaszyla całkiem. Nie wie ktoś czy u niej wszystko dobrze?

Do góry