reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny z własnego doświadczenia mogę tylko Wam powiedzieć,ze trzeba uparcie darzyc do celu :) Ja co prawda mam już syna i z ciąża nie było problemu,no może oprócz tego,ze bardzo spieszyl się żeby wyjść na świat :) urodziłam w 34tc, ale Olus był zdrowy :) i tak sobie myślałam,ze nie mogę więcej wymagać od życia bo już mam dziecko...każda kolejna strata to był cios i coraz bardziej wierzyłam ze nie mamy szans ...i w tajemnicy Wam powiem,ze nie można w ten sposób myśleć :) Dla każdej z was tutaj wyjdzie słońce :) miałam być razem z @funia wrześniowa mama :) ale będziemy trochę później :) Aaa jeszcze jedno :) Dziękuję za ciepłe przyjęcie :) niestety nie przebrane przez tyle stron by każda z was poznać :) ale postaram się być na bieżąco :D dla każdej z Was przesyŁam milion uścisków :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 to szybciutko do endo na wizytę śmigaj. Będzie dobrze :*
@namcia2014 świetny kolor! :) w ogóle laska z ciebie :p
@Gosia0210 przykro mi bardzo, wierzyłam że będzie okej... Ale skoro i tak miało się nie udać, to lepiej ze była biochemiczna, bo będziecie się mogli starać już w tym cyklu ;) oczywiście jeśli będziecie chcieli
@anja93 no widzisz, możliwe że się gdzieś spotkałysmy po drodze ;) gdzie chodzisz do gin??
@DorciaMamaOlka witaj u nas :) zostań, każda pozytywną historia jest dla nas pociecha i motywacja ;)

@Calineczka24 to szybciutko do endo na wizytę śmigaj. Będzie dobrze :*
@namcia2014 świetny kolor! :) w ogóle laska z ciebie :p
@Gosia0210 przykro mi bardzo, wierzyłam że będzie okej... Ale skoro i tak miało się nie udać, to lepiej ze była biochemiczna, bo będziecie się mogli starać już w tym cyklu ;) oczywiście jeśli będziecie chcieli
@anja93 no widzisz, możliwe że się gdzieś spotkałysmy po drodze ;) gdzie chodzisz do gin??
@DorciaMamaOlka witaj u nas :) zostań, każda pozytywną historia jest dla nas pociecha i motywacja ;)

Musi być dobrze, innej opcji nie biorę nawet pod uwagę ;)

@roki_1991 widzisz tyle sie tutaj przewinelo wiadomosci, ze zapomnialam Ci napisac gdzie chodze. Chodze do Suchej Beskidzkiej do ginekologa prywatnie ale on przyjmuje tez na szpitalu i tak jak np tam trafilam z ciazą obumarłą to sie mna zajal i przeprowadzil zabieg... Takze nie narzekam, bo ma dobrą opinie. Poki co narazie nie szukam innego. Licze po cichu ze Bog pozwoli mi cieszyc sie kolejną ciazą bezproblemową.. A Ty kochana gdzie chodzisz???

@DorciaMamaOlka witaj na forum. Zawsze pozytywne historie dodaja otuchy :)
@mamcia2014 Wow,ale laseczka :) kolor super :) Dwa dni przerwy od cwiczen to nie koniec swiata ;) a i tak sie nabiegalas.
@Aggs tez uzywalam tego lubrykantu o ktorym wczesniej pisalyscie (nadrabiam:)) I jest naprawde spoko. Jak sie dzis czujesz?
@Elodia usmialam sie czytajac Twoje historyjki :) fajnie miec taka core :) Moja siostra ma corke 12lat,a w styczniu urodzi Tymka :) corka jest juz baardzo zazdrosna o niego :) Coz to juz taki okres dojrzewania I buntu. Moja siostra bedzie miala trudny orzech do zgryzienia :)
Moja mama jest po operacji drog rodnych. W pon wyszla ze szpitala,cala jeszcze obolala. W tym roku dowiedziala sie,ze ma dwa miesniaki wielkosci mandarynek na macicy. Zdecydowala sie,ze usunie wszystko razem z macica. Nawet rzucila zartem,ze urodzila piatke dzieci i juz rodzic nie bedzie,wiec jej to nie potrzebne. Moja starsza siostra,ta ktora jest teraz w ciazy tez miala miesniaki. Dwa razy jej usuwali,w tym drugi raz w tym roku. Lekarz mowi,ze ja i moja mlodsza siostra tez bedziemy mialy jak urodzimy dzieci. Jak bedzie,sie okaze. Staram sie nie stresowac na przyszlosc. Mam dosc problemow.
W pracy szef nadal unika kontaktu ze mna. Tylko czesc na dzien dobry,jedno zdanie zwiazane z pracs w ciagu dnia,czesc na dowidzenia. W sumie chyba mi to pasuje. Wlasciciel sklepu przyszedl dzis z wizytacja,zlozyl mi wyrazy wspolczucia. A zaraz po tym zaczal opowiadac o swojej corce...super...ktora wraca do domu po ilus miesiacach wakacjowania w ameryce... niezle wyczucie taktu ma facet,przyznaje.
Co zrobic,rozni ludzie na tym swiecie.

reklama
@K28 dzieki [emoji4] u mnie juz spoko. W sobote adoptowalam kociczke, bedzie miala za zadanie pomoc mi zajsc w ciaze [emoji4] Mam plan zajsc w ciaze w styczniu, bardzo chcialam zaciazyc przed przekroczeniem magicznej 30... nie udalo sie. Trudno. Bede stara mama[emoji6]

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry