reklama
Elodia
Fanka BB :)
Krzyzuję palce i na wszelki.wypadek nie dziękuję :-)Powodzenia! Trzymam kciuki!!
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia
@hona to moj ginekolog 3 lata temu tak mi powiedzial... powiedzial ze bede stara matka o ile w ogole bo najlepszy czas minal i najlepsze komorki juz dawno poplynely. Zmienilam ginekologa...
Kiedy robisz test? Pochwal sie jak bedziesz miala wynik. Trzymam kciuki!
Kiedy robisz test? Pochwal sie jak bedziesz miala wynik. Trzymam kciuki!
Elodia
Dzirwczyny to wam powiem co na temat wieku sądzi moja córka
"Mama jak zostaniesz babcią po 40 to będziesz starą babą a jak zostaniesz babcią przed 40 to będziesz młodą babcią i tak też musimy zrobić to muszę urodzić zanim 20 lat skończę tak jak Ty mnie urodziłaś" [emoji15] a chwilę potem...."no dobra urodzę dziecko jak będę miała 25 lat bo te 14 lat co chcialam wczesniej to chyba za szybko" [emoji15]
"Mama jak zostaniesz babcią po 40 to będziesz starą babą a jak zostaniesz babcią przed 40 to będziesz młodą babcią i tak też musimy zrobić to muszę urodzić zanim 20 lat skończę tak jak Ty mnie urodziłaś" [emoji15] a chwilę potem...."no dobra urodzę dziecko jak będę miała 25 lat bo te 14 lat co chcialam wczesniej to chyba za szybko" [emoji15]
@Elodia ja z mlodym zaszlam w ciaze w wieku 35 lat. Podobniez kobieta jak wino....
Coz lata swietnosci mam juz za soba,ale nie narzekam. Mam fajna figure, co prawda chcialabym wieksze cycki,ale coz ,nie mozna miec wszystkiego Nie jestem jakas pieknoscia i moze zabrzmi to nieskromnie,ale jeden facet z pracy,juz tu o tym kiedys pisalam, wyraznie mnie podrywa. Fajny, ale co zrobic jak ja zajeta od tylu lat. Poroscie @nafoczka o dostep do watku zamknietego, tam mozna sie popodgladac,dziewczyny wstawiaja zdjecia. Wszystkie to pieknosci.
@Aggs dzis dopiero 22dc brzuch pobolewa jak na okres,ale jest mi dziwnie niedobrze, tylko obstawiam ,ze to juz nerwy. Poszlam do apteki i mowie do Pani: Poprosze test ciazowy,tylko taki pozytywny Pani w pol drogi odkrecila sie do mnie i mowi: Wie Pani, one wszystkie sa dobre. Haha,ale mi kuzwa kawal wyszedl, babka zalapala,jak trzeba
Coz lata swietnosci mam juz za soba,ale nie narzekam. Mam fajna figure, co prawda chcialabym wieksze cycki,ale coz ,nie mozna miec wszystkiego Nie jestem jakas pieknoscia i moze zabrzmi to nieskromnie,ale jeden facet z pracy,juz tu o tym kiedys pisalam, wyraznie mnie podrywa. Fajny, ale co zrobic jak ja zajeta od tylu lat. Poroscie @nafoczka o dostep do watku zamknietego, tam mozna sie popodgladac,dziewczyny wstawiaja zdjecia. Wszystkie to pieknosci.
@Aggs dzis dopiero 22dc brzuch pobolewa jak na okres,ale jest mi dziwnie niedobrze, tylko obstawiam ,ze to juz nerwy. Poszlam do apteki i mowie do Pani: Poprosze test ciazowy,tylko taki pozytywny Pani w pol drogi odkrecila sie do mnie i mowi: Wie Pani, one wszystkie sa dobre. Haha,ale mi kuzwa kawal wyszedl, babka zalapala,jak trzeba
reklama
Calineczka24
@Calineczka24 niech julcia poczeka sobie do terminu ale i tak już blisko
@anja93 ja chodzę do gin do Bielska. Też pracuję w szpitalu, więc też w razie czego trafiam do niej na oddział.
No niech sobie grzecznie poczeka
Ja już rozpoczęłam wielkie odliczanie do przywitania Julci
Zaczynam się bać porodu. Wiem, że pozytywne nastawienie to podstawa i staram się w taki sposób o porodzie myśleć, ale mam też świadomość tego, że jest to ból i różne rzeczy mogą się wydarzyć.
@mamcia2014 wyglądasz kwitnąco
Fryzurka świetna
@Elodia trzymam kciuki
@ivvonka co u Ciebie? Jak się masz?
@Destino a u Ciebie jak tam?
@hona kiedy testujesz?