reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jutro na 15 mam rozmowę o pracę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@hona jak ja urodzę drugie dziecko to będę conajmniej miała 31 lat skończone (lipiec 1987 najlepszy rocznik :-D ) tak więc @Aggs my to w sile wieku jesteśmy. A @hona kobiety w twoim wieku to prawdziwe kocice :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@hona to moj ginekolog 3 lata temu tak mi powiedzial... powiedzial ze bede stara matka o ile w ogole bo najlepszy czas minal i najlepsze komorki juz dawno poplynely. Zmienilam ginekologa...
Kiedy robisz test? Pochwal sie jak bedziesz miala wynik. Trzymam kciuki!

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Dzirwczyny to wam powiem co na temat wieku sądzi moja córka :-D

"Mama jak zostaniesz babcią po 40 to będziesz starą babą a jak zostaniesz babcią przed 40 to będziesz młodą babcią i tak też musimy zrobić to muszę urodzić zanim 20 lat skończę tak jak Ty mnie urodziłaś" [emoji15] a chwilę potem...."no dobra urodzę dziecko jak będę miała 25 lat bo te 14 lat co chcialam wczesniej to chyba za szybko" [emoji15]

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia ja z mlodym zaszlam w ciaze w wieku 35 lat. Podobniez kobieta jak wino....
Coz lata swietnosci mam juz za soba,ale nie narzekam. Mam fajna figure, co prawda chcialabym wieksze cycki,ale coz ,nie mozna miec wszystkiego :rolleyes2: Nie jestem jakas pieknoscia i moze zabrzmi to nieskromnie,ale jeden facet z pracy,juz tu o tym kiedys pisalam, wyraznie mnie podrywa. :errr: Fajny, ale co zrobic jak ja zajeta od tylu lat. Poroscie @nafoczka o dostep do watku zamknietego, tam mozna sie popodgladac,dziewczyny wstawiaja zdjecia. Wszystkie to pieknosci.

@Aggs dzis dopiero 22dc brzuch pobolewa jak na okres,ale jest mi dziwnie niedobrze, tylko obstawiam ,ze to juz nerwy. Poszlam do apteki i mowie do Pani: Poprosze test ciazowy,tylko taki pozytywny :-D Pani w pol drogi odkrecila sie do mnie i mowi: Wie Pani, one wszystkie sa dobre. Haha,ale mi kuzwa kawal wyszedl, babka zalapala,jak trzeba:laugh2:

reklama
@Calineczka24 niech julcia poczeka sobie do terminu :) ale i tak już blisko :)
@anja93 ja chodzę do gin do Bielska. Też pracuję w szpitalu, więc też w razie czego trafiam do niej na oddział.

No niech sobie grzecznie poczeka :)
Ja już rozpoczęłam wielkie odliczanie do przywitania Julci ;)
Zaczynam się bać porodu. Wiem, że pozytywne nastawienie to podstawa i staram się w taki sposób o porodzie myśleć, ale mam też świadomość tego, że jest to ból i różne rzeczy mogą się wydarzyć.

@mamcia2014 wyglądasz kwitnąco :)
Fryzurka świetna :)

@Elodia trzymam kciuki :)

@ivvonka co u Ciebie? Jak się masz?

@Destino a u Ciebie jak tam?

@hona kiedy testujesz? ;)

Do góry