reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka kochana na zamkniętym wieki nie bylam już lete bo nie mam za bardzo czasu tu wchodzę czytam pisze i koniec ale już idę cie podejrzec.
Ja jestem dwa dni w plecy z ruchem chociaż latalam po mieście i sprzatalam u taty toteż jakis ruch ale dwa dni nie tydzień więc nadrobie .

reklama
@mamcia2014 Wrzuć swoją fotkę po fryzjerze :p Ja ostatnio nie mam czasu pójść do fryzjera, więc stwierdziłam, że na razie nie będę farbować włosów - już mam odrosty ok 10cm. Na szczęście niewiele odcień się różni od moich naturalnych ;-) Jeszcze na szybkie strzyżenie mogę wyskoczyć, ale posiedzieć 1,5-2h na farbowanie, to nie mam szans...

@mamcia2014 Wrzuć swoją fotkę po fryzjerze :p Ja ostatnio nie mam czasu pójść do fryzjera, więc stwierdziłam, że na razie nie będę farbować włosów - już mam odrosty ok 10cm. Na szczęście niewiele odcień się różni od moich naturalnych ;-) Jeszcze na szybkie strzyżenie mogę wyskoczyć, ale posiedzieć 1,5-2h na farbowanie, to nie mam szans...
jasne, pod warunkiem, ze nie masz 10 cm siwego odrostu :D :D :D Ja ide za tydzień a w piątek do kosmetyczki :) ale bede pięęękna :D

20171213_130036.jpg

Oto i ja :)

Załączniki

• 20171213_130036.jpg
    20171213_130036.jpg
    358,1 KB · Wyświetleń: 321
reklama
@AgaB33 dzięki za odpowiedz odnosnie tych testow owu..poki co robie te tanie z allegro i wczoraj wieczor tak jakby druga bladziusienka kreska ale taka mega blada...w kazdym razie zrobilam 5 testow i jedynie wczoraj cos wyszlo to moze cos pokaze mi dzis..no zobacze wieczor bo robie tak okolo 21:00.dzis 15dc :) Jak przez caly czas bedzie wychodzila jedna kreska to zainwestuje w jakies drozsze w kolejnym cyklu :)
@Totois30 to witaj w klubie, tez nie robie w tym cyklu i swiety spokoj. Tez nie wiem jaki ten progesteron moj jest wiec nie jest powiedziane ze pilnie potrzebuje lutki. Ale moze od stycznia juz zaczne brac jak @ przylezie..no chyba ze nie (ale watpie) ;) a to jest tak ze od pozytywu sie bierze na podtrzymanie? A skad wiadomo ze trzeba skoro sie wczesniej nie bralo?? Ale to chyba nie zaszkodzi, tak?? :) aaa test powinno sie juz robic w dniu @ zeby brac za wczasu lutke czy niekoniecznie? Bo w sumje w dniu spodziewanej @ nie zawsze wychodzi wiarygodny test.. :)
@roki_1991 strzelilas, dokladnie te strony :D pewnie nie raz minelysmy sie w Bielsku ;D :D
@Gosia0210 a moze to nie byla biochemiczna ciaza tylko zwykly okres przyszedl?? Badz dobrej mysli, bo jak nie teraz to za miesiac :) ✊
@mamcia2014 ale super!!! Milo Cie widziec :)

Do góry