reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Poerwszy raz pisze na tym forum. Mam nadzieje, ze mnie przygarniecie, mam problem, ktory mnie bardzo martwi. Moze napisze cos o sobie ... Po wielu latach leczenia I wykorzystania juz chyba wszystkich mozliwosci zdecydowalismy sie z mezem na in vitro. Udalo sie za trzecim razem, jednak nasze szczescie nie trwalo dlugo, w 9 tc ciazy na wizycie dowiedzialam sie ze serduszko naszego aniolka przestalo bic. Po odstawieniu lekow 2 tygodnie czekalam na poronienie, nic sie nie dzialo wiec dostalam skierowanie do szpitala, dostalam tabletki po kilku godzinach zabieg. Minelo juz prawie dwa miesiaca a mnie caly czas pobolewa pod brzusze, w okolicy wzgorka lonowego. Jednak od kilku dni bol jest coraz silniejszy, gdy leze jest ok ale gdy tylko troche pochodze bol sie nasila. Kilka dni temu bylam u lekarza , jednak on twierdzi ze wszystko jest dobrze, nie powiedzial skad moze byc ten bol. Bardzo mnie to martwi,boje sie czy zabieg faktycznie zostal dobrze wykonany. Dziewczyny czy ktoras z Was tak miala?

reklama
@Calineczka24 nam brzuch od tygodnia sie obniza. Niby termin na 19 stycznia, chcialam sylwestrowe chociaz, ale od poczatku czulam, ze chyba bedzie grudniowe. Dla mnie kazdy dzien jest swietowaniem ciazy, bo mi na dzieci nie dawali szans. Jutro zaczynam 9 miesiac. O tyle czuje sie bezpiecznie, ze moge rodzic. Nawet wczoraj torbe spakowalam. Jeszcze dokumenty. Wciaz trudno uwierzyc kiedy ten czas minal i ze jest szansa na zywe dziecko. Prawdziwy cud

Gosia bardzo mi przykro, ze sie nie udalo. Powodzenia w kolejnym cyklu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 nam brzuch od tygodnia sie obniza. Niby termin na 19 stycznia, chcialam sylwestrowe chociaz, ale od poczatku czulam, ze chyba bedzie grudniowe. Dla mnie kazdy dzien jest swietowaniem ciazy, bo mi na dzieci nie dawali szans. Jutro zaczynam 9 miesiac. O tyle czuje sie bezpiecznie, ze moge rodzic. Nawet wczoraj torbe spakowalam. Jeszcze dokumenty. Wciaz trudno uwierzyc kiedy ten czas minal i ze jest szansa na zywe dziecko. Prawdziwy cud

Gosia bardzo mi przykro, ze sie nie udalo. Powodzenia w kolejnym cyklu

No to widzę, że Ty to dopiero czekałaś ze spakowaniem torby.
Kiedy masz wizytę u lekarza?
A jak się czujesz?
Wrzuć zdjęcie brzuszka

@kaasia1006 przykro mi ale nie pomogę. Nie miałam zabiegu ani takich bóli. Bardzo Ci współczuję że mimo sukcesu jaki osiągneliscie serduszko przestało bić. Te bóle są na tyle silne że uniemożliwiają normalne funkcjonowanie??

@hona mamy tyle lat na ile się czujemy. Moje nastawienie do życia uległo diametralnej zmianie :-) trzeba się cieszyć każdym dniem, wierzyć w to że wszystko co chcemy osiągnąć nam się uda i korzystać ze wszystkiego co jest nam dane :-)

@Calineczka24 jutro mam kolejne ktg, a wizyte za tydzien w srode. Bedzie juz prawie 36tc. Obysmy dotrwali. Wciaz boje sie wybiegac w przyszlosc. Jestem juz powolna i doslownie sie tocze. Pomimo trudnosci, bo to nie byla latwa ciaza czuje sie swietnie. Choc foczka na brzegu bywa zgrabniejsza ode mnie w ruchach [emoji1] Brzuszek z ubieglego tygodnia wrzucam
IMG_20171207_115013.jpg

Załączniki

• IMG_20171207_115013.jpg
    IMG_20171207_115013.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 346
@Destino piękny brzuszek. Już się nie mogę doczekać dnia w którym ja się takim brzucholkiem pochwalę. Może juz pod koniec przyszlego roku....fajnie by bylo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ja wierze, ze sie uda nam wszystkim. A mialam taki sen, ze bylam moim psem w parku i znalezlismy dziecko na lawce. Patrze na nie i mowie, Loki co my zrobimy, nawet nie wiemy czyje to. On tak na nie spojrzal i na mnie i tak patrzy i mysli i mowi, ze moje nie jest, jego tym bardziej, ze trzeba je odeslac tam skad przyszlo i ze nie mozemy go zatrzymac. I sie obudzilam

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@kaasia1006 przykro mi ale nie pomogę. Nie miałam zabiegu ani takich bóli. Bardzo Ci współczuję że mimo sukcesu jaki osiągneliscie serduszko przestało bić. Te bóle są na tyle silne że uniemożliwiają normalne funkcjonowanie??

@hona mamy tyle lat na ile się czujemy. Moje nastawienie do życia uległo diametralnej zmianie :-) trzeba się cieszyć każdym dniem, wierzyć w to że wszystko co chcemy osiągnąć nam się uda i korzystać ze wszystkiego co jest nam

@hona mamy tyle lat na ile się czujemy. Moje nastawienie do życia uległo diametralnej zmianie :-) trzeba się cieszyć każdym dniem, wierzyć w to że wszystko co chcemy osiągnąć nam się uda i korzystać ze wszystkiego co jest nam dane :-)

reklama
@Calineczka24 jutro mam kolejne ktg, a wizyte za tydzien w srode. Bedzie juz prawie 36tc. Obysmy dotrwali. Wciaz boje sie wybiegac w przyszlosc. Jestem juz powolna i doslownie sie tocze. Pomimo trudnosci, bo to nie byla latwa ciaza czuje sie swietnie. Choc foczka na brzegu bywa zgrabniejsza ode mnie w ruchach [emoji1] Brzuszek z ubieglego tygodnia wrzucam
Zobacz załącznik 832143

Ja to już myślałam, że Ty już brzuszek masz przy ziemi :p wygląda pięknie :)
A jak ktg? Wszystko ok?

Mi ostatnio koleżanka powiedziała, że mam nisko brzuch. Jutro zrobię zdjęcie i wrzucę. U mnie 33 tc a brzuch coraz częściej zaczyna robić się twardy, ale nie boli więc to chyba normalne.

Do góry