@AgaB33 dzięki za odpowiedz odnosnie tych testow owu..poki co robie te tanie z allegro i wczoraj wieczor tak jakby druga bladziusienka kreska ale taka mega blada...w kazdym razie zrobilam 5 testow i jedynie wczoraj cos wyszlo to moze cos pokaze mi dzis..no zobacze wieczor bo robie tak okolo 21:00.dzis 15dc Jak przez caly czas bedzie wychodzila jedna kreska to zainwestuje w jakies drozsze w kolejnym cyklu
@Totois30 to witaj w klubie, tez nie robie w tym cyklu i swiety spokoj. Tez nie wiem jaki ten progesteron moj jest wiec nie jest powiedziane ze pilnie potrzebuje lutki. Ale moze od stycznia juz zaczne brac jak @ przylezie..no chyba ze nie (ale watpie) a to jest tak ze od pozytywu sie bierze na podtrzymanie? A skad wiadomo ze trzeba skoro sie wczesniej nie bralo?? Ale to chyba nie zaszkodzi, tak?? aaa test powinno sie juz robic w dniu @ zeby brac za wczasu lutke czy niekoniecznie? Bo w sumje w dniu spodziewanej @ nie zawsze wychodzi wiarygodny test..
@roki_1991 strzelilas, dokladnie te strony pewnie nie raz minelysmy sie w Bielsku ;D
@Gosia0210 a moze to nie byla biochemiczna ciaza tylko zwykly okres przyszedl?? Badz dobrej mysli, bo jak nie teraz to za miesiac [emoji110]
Wydaje mi sie ze biochemiczna, przez ta bete.. ale lepiej tak niz pozamaciczna, albo serduszko ktore nagle przestaje bic... trzeba byc dobrej mysli i starac sie dalej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom