reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny z własnego doświadczenia mogę tylko Wam powiedzieć,ze trzeba uparcie darzyc do celu :) Ja co prawda mam już syna i z ciąża nie było problemu,no może oprócz tego,ze bardzo spieszyl się żeby wyjść na świat :) urodziłam w 34tc, ale Olus był zdrowy :) i tak sobie myślałam,ze nie mogę więcej wymagać od życia bo już mam dziecko...każda kolejna strata to był cios i coraz bardziej wierzyłam ze nie mamy szans ...i w tajemnicy Wam powiem,ze nie można w ten sposób myśleć :) Dla każdej z was tutaj wyjdzie słońce :) miałam być razem z @funia wrześniowa mama :) ale będziemy trochę później :) Aaa jeszcze jedno :) Dziękuję za ciepłe przyjęcie :) niestety nie przebrane przez tyle stron by każda z was poznać :) ale postaram się być na bieżąco :D dla każdej z Was przesyŁam milion uścisków :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 to szybciutko do endo na wizytę śmigaj. Będzie dobrze :*
@namcia2014 świetny kolor! :) w ogóle laska z ciebie :p
@Gosia0210 przykro mi bardzo, wierzyłam że będzie okej... Ale skoro i tak miało się nie udać, to lepiej ze była biochemiczna, bo będziecie się mogli starać już w tym cyklu ;) oczywiście jeśli będziecie chcieli
@anja93 no widzisz, możliwe że się gdzieś spotkałysmy po drodze ;) gdzie chodzisz do gin??
@DorciaMamaOlka witaj u nas :) zostań, każda pozytywną historia jest dla nas pociecha i motywacja ;)

@Calineczka24 to szybciutko do endo na wizytę śmigaj. Będzie dobrze :*
@namcia2014 świetny kolor! :) w ogóle laska z ciebie :p
@Gosia0210 przykro mi bardzo, wierzyłam że będzie okej... Ale skoro i tak miało się nie udać, to lepiej ze była biochemiczna, bo będziecie się mogli starać już w tym cyklu ;) oczywiście jeśli będziecie chcieli
@anja93 no widzisz, możliwe że się gdzieś spotkałysmy po drodze ;) gdzie chodzisz do gin??
@DorciaMamaOlka witaj u nas :) zostań, każda pozytywną historia jest dla nas pociecha i motywacja ;)

Musi być dobrze, innej opcji nie biorę nawet pod uwagę ;)

@roki_1991 widzisz tyle sie tutaj przewinelo wiadomosci, ze zapomnialam Ci napisac gdzie chodze. Chodze do Suchej Beskidzkiej do ginekologa prywatnie ale on przyjmuje tez na szpitalu i tak jak np tam trafilam z ciazą obumarłą to sie mna zajal i przeprowadzil zabieg... Takze nie narzekam, bo ma dobrą opinie. Poki co narazie nie szukam innego. Licze po cichu ze Bog pozwoli mi cieszyc sie kolejną ciazą bezproblemową.. A Ty kochana gdzie chodzisz???

@DorciaMamaOlka witaj na forum. Zawsze pozytywne historie dodaja otuchy :)
@mamcia2014 Wow,ale laseczka :) kolor super :) Dwa dni przerwy od cwiczen to nie koniec swiata ;) a i tak sie nabiegalas.
@Aggs tez uzywalam tego lubrykantu o ktorym wczesniej pisalyscie (nadrabiam:)) I jest naprawde spoko. Jak sie dzis czujesz?
@Elodia usmialam sie czytajac Twoje historyjki :) fajnie miec taka core :) Moja siostra ma corke 12lat,a w styczniu urodzi Tymka :) corka jest juz baardzo zazdrosna o niego :) Coz to juz taki okres dojrzewania I buntu. Moja siostra bedzie miala trudny orzech do zgryzienia :)
Moja mama jest po operacji drog rodnych. W pon wyszla ze szpitala,cala jeszcze obolala. W tym roku dowiedziala sie,ze ma dwa miesniaki wielkosci mandarynek na macicy. Zdecydowala sie,ze usunie wszystko razem z macica. Nawet rzucila zartem,ze urodzila piatke dzieci i juz rodzic nie bedzie,wiec jej to nie potrzebne. Moja starsza siostra,ta ktora jest teraz w ciazy tez miala miesniaki. Dwa razy jej usuwali,w tym drugi raz w tym roku. Lekarz mowi,ze ja i moja mlodsza siostra tez bedziemy mialy jak urodzimy dzieci. Jak bedzie,sie okaze. Staram sie nie stresowac na przyszlosc. Mam dosc problemow.
W pracy szef nadal unika kontaktu ze mna. Tylko czesc na dzien dobry,jedno zdanie zwiazane z pracs w ciagu dnia,czesc na dowidzenia. W sumie chyba mi to pasuje. Wlasciciel sklepu przyszedl dzis z wizytacja,zlozyl mi wyrazy wspolczucia. A zaraz po tym zaczal opowiadac o swojej corce...super...ktora wraca do domu po ilus miesiacach wakacjowania w ameryce... niezle wyczucie taktu ma facet,przyznaje.
Co zrobic,rozni ludzie na tym swiecie.

reklama
@K28 dzieki [emoji4] u mnie juz spoko. W sobote adoptowalam kociczke, bedzie miala za zadanie pomoc mi zajsc w ciaze [emoji4] Mam plan zajsc w ciaze w styczniu, bardzo chcialam zaciazyc przed przekroczeniem magicznej 30... nie udalo sie. Trudno. Bede stara mama[emoji6]

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry