@anja93 pozniej owulacja to fajnie bo pęcherzyk dorodny
mi dal lutke od 19dc do 28..jakby mi kazal do 26dc to spoko bo bym skonczyla i akurat 2 dni na spadek i @ przychodzi a tak czekalam dodatkowe 2 dni..ja na pewno w tym cyklu nie wezme, duzo dziewczyn bierze dopiero od pozytywu na podtrzymanie, a poczatek ciazy mialam ladny, wiec mam nadzieje ze na poczatku tego nie potrzebuje a te lutke pilnować to tez troche obdziera te oczekiwania z jakiejs magii
objawy zwala sie na lutke a tak to naturalnie sie czuje , wiadomo moze kiedys jeszcze inne specyfiki bedzie sie w cyklu bralo ale jak tego progesteronu nie mam zbadanego, chyba nie wskazuje na niedomoge to na razie odpuszcze.ale od pozytywu na pewno sie przyda
chce pozytyw!
edit.tez sie boje cykli bezowulacyjnych..dlatego poszlam ostatnio do gin zeby podejrzal czy jest pecherzyk i potem czy pekl, wszystko bylo ok wiec licze na to ze teraz tez bedzie owulka i to owocna
@Marika92 brak mi slow tak bardzo sie ciesze Twoim szczęściem: )super jak osoba ktora poznalas po stracie i widzialas jak czeka na swoj cud, rozkwita i niedlugo zacznie nowe zycie
bardzo sie ciesze:*
@DorciaMamaOlka witaj na tym watku
sciagaj dziewczyny stamtad tez do watkutam czasami cisza a tu sie duzo dzieje
@Gosia0210 tak jak wspominalysmy, nie beta a przyrost sie liczy
beta moze taka byc wyjsciowa spokojnie, wszystkiego sie dowiesz jak powtorzysz w czw i bedzie dobry przyrost
trzymam kciukasy
@roki_1991 kurde wlasnie mialam pisac ze superdzielna jestes ale wszystkie juz to napisaly
tak to jest jak o polnocy nadrabia sie forum
kibicuje Ci:*
@hona kibicuje Ci kochana:*3mam kciuki