reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 jesteś bardzo silną babką :-) i szybko zostaniesz mamą. Ja to przy twojej sile to jestem maleńka.. Znowu mam dzisiaj kryzys jakiś....to pare dni po stracie normalne, te wahania nastroju?....

A tak dla rozweselenia jeśli któraś smutna ....Moja córka dzisiaj w Rossmanie wziela do ręki pudelko tamponow i sie zastanawiala co to. To ja jej mówię, że niektóre kobiety używają podczas okresu tampony, a ja akurat wole podpaski. A ona na to, żebym kupila tampony i jej pokazala jak się je wkłada xD to ja na to, że za jakiś czas będzie ich używać. A mloda na to...."mama ja coś czuję że ten cały okres to za rok dostanę" 

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@hona przeziebienie i opryszczka, to moze byc TO.:)
A jesli jednak @ przyjdzie, to ja polecam zioła. Ten lek ziolowy na prolaktyne to castagnus, badz ziolo niepokalanek. A sa tez leki dobrze tolerowane np. Norprolac albo dostinex czy jakos tak. Jeden z nich bierze sie tylko raz na tydzien.
Trzymam kciuki, by to jednak bylo TO.

@Elodia [emoji3]
Tak wydaje mi sie, ze wahania sa normalne. Ja sie akurat szybko pozbieralam, bo musialam. Ale kazdy potrzebuje innej dlugosci czasu zeby dojsc do siebie po przykrych wydarzeniach.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@hona @Marika92 @Elodia dziękuję wam bardzo, kochane jesteście, choć nie czuje żebym zasługiwala na te wszystkie komplementy ;)
@Elodia to normalne że raz jest lepiej raz jest gorzej. Ale to minie i zobaczysz, z czasem będzie tylko lepiej. A historia z córką jest super, uśmiałam się :D
@hona ja też polecam castagnus na zbicie prolaktyny. Mi też go lekarka przepisała, choć nie miałam dużo podwyższonej. A co do przeciwciał tarczycy jeszcze, to też myślę że u mnie mógł to być powód strat. Bo mimo dobrego tsh ft3 i ft4 przeciwciała antyTG wyszły 260 przy normie do 4.11. Idę za tydzień do endo żeby się dowiedzieć co i jak :) a przeziębienie i opryszczka to faktycznie może być TO :D

@roki_1991 takich kwiatków z Laurą mam o wiele więcej :-) jak się jej pytalam co tam w klasie słychać to cały czas o jednym koledze gada z klasy że strasznie pajacuje że on to on tamto.... :-) a jak się czerwieni i udaje głupa, jak się pytam czy któryś kolega z klasy jej się podoba :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Frezja_1 @roki_1991 ech,chcialabym, chciala....ale brzuch boli raczej jak na miesiaczke, co prawda poszalelismy,ale co z tego bedzie? Zobaczymy
Wiecie co,ja to naprawde jakas niedostukana jestem,tyle tu czytam i czytam, probuje spamietac co,kiedy itd, a te rzeczy ktore moga sie okazac dla mnie istotne to nie mam pojecia,czemu nie zostaja mi w pamieci. Tyle tu mowy o castangusie,ze na prolaktyne... A ja co??? Zdziwiona.

@hona to nie wpuszczaj tej wrednej małpy już i po kłopocie :p a z doświadczenia ci powiem ze człowiek zapamiętuje coś dopiero jak go to dotyczy. Wcześniej czytasz te wszystkie badania, leki itp i myślisz sobie ze nie potrzebne, więc nie zapamiętujesz, proste ;)

@Gosia0210, gdzie to takie bety byly. Chyba na blizniaki. Ja zaczynalam od 24 i jestem w 34tc. Nie wynik bety jest wazny (jak widzisz zakres jest bardzo szeroki) a przyrost po 48h.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino No zobaczymy w czwartek, trzymam za siebie kciuki zeby wszystko bylo okej :( ale naprawde jednak podswiadomosc wygrywa.. bo skoro juz w czwartek testy o czulosci 10 wychodzily pozytywne, bardzo blade, a pozytywne, to musialobyc cos kolo 10... minelo 5 dni, to z tego co wiem beta powinna dosc mocno przyrosnac, a jest tylko 18,5 :( boje sie, bo jestem juz po dwoch stratach, dlatego tak panikuje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny gratulacje wszystkich udanych wizyt no i nieustannie rosnących bet :) bo to jest tu najpiekniejsze ♡

@mamcia2014 ty jako nasza ćwiczeniowa fajterka widziałaś mnie na zamknietym? jak tam twoje wygibasy?

Do góry