reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka kochana na zamkniętym wieki nie bylam już lete bo nie mam za bardzo czasu tu wchodzę czytam pisze i koniec ale już idę cie podejrzec.
Ja jestem dwa dni w plecy z ruchem chociaż latalam po mieście i sprzatalam u taty toteż jakis ruch ale dwa dni nie tydzień więc nadrobie .

reklama
@mamcia2014 Wrzuć swoją fotkę po fryzjerze :p Ja ostatnio nie mam czasu pójść do fryzjera, więc stwierdziłam, że na razie nie będę farbować włosów - już mam odrosty ok 10cm. Na szczęście niewiele odcień się różni od moich naturalnych ;-) Jeszcze na szybkie strzyżenie mogę wyskoczyć, ale posiedzieć 1,5-2h na farbowanie, to nie mam szans...

@mamcia2014 Wrzuć swoją fotkę po fryzjerze :p Ja ostatnio nie mam czasu pójść do fryzjera, więc stwierdziłam, że na razie nie będę farbować włosów - już mam odrosty ok 10cm. Na szczęście niewiele odcień się różni od moich naturalnych ;-) Jeszcze na szybkie strzyżenie mogę wyskoczyć, ale posiedzieć 1,5-2h na farbowanie, to nie mam szans...
jasne, pod warunkiem, ze nie masz 10 cm siwego odrostu :D :D :D Ja ide za tydzień a w piątek do kosmetyczki :) ale bede pięęękna :D

20171213_130036.jpg

Oto i ja :)

Załączniki

• 20171213_130036.jpg
    20171213_130036.jpg
    358,1 KB · Wyświetleń: 318
reklama
@AgaB33 dzięki za odpowiedz odnosnie tych testow owu..poki co robie te tanie z allegro i wczoraj wieczor tak jakby druga bladziusienka kreska ale taka mega blada...w kazdym razie zrobilam 5 testow i jedynie wczoraj cos wyszlo to moze cos pokaze mi dzis..no zobacze wieczor bo robie tak okolo 21:00.dzis 15dc :) Jak przez caly czas bedzie wychodzila jedna kreska to zainwestuje w jakies drozsze w kolejnym cyklu :)
@Totois30 to witaj w klubie, tez nie robie w tym cyklu i swiety spokoj. Tez nie wiem jaki ten progesteron moj jest wiec nie jest powiedziane ze pilnie potrzebuje lutki. Ale moze od stycznia juz zaczne brac jak @ przylezie..no chyba ze nie (ale watpie) ;) a to jest tak ze od pozytywu sie bierze na podtrzymanie? A skad wiadomo ze trzeba skoro sie wczesniej nie bralo?? Ale to chyba nie zaszkodzi, tak?? :) aaa test powinno sie juz robic w dniu @ zeby brac za wczasu lutke czy niekoniecznie? Bo w sumje w dniu spodziewanej @ nie zawsze wychodzi wiarygodny test.. :)
@roki_1991 strzelilas, dokladnie te strony :D pewnie nie raz minelysmy sie w Bielsku ;D :D
@Gosia0210 a moze to nie byla biochemiczna ciaza tylko zwykly okres przyszedl?? Badz dobrej mysli, bo jak nie teraz to za miesiac :) ✊
@mamcia2014 ale super!!! Milo Cie widziec :)

Do góry