cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dzieki dziewczyny, moze faktycznie czasem zajrze choc jest mi strasznie ciezko. Nie moge funkcjonowac teraz juz wcale. Byloby mi o polowe latwiej gdybym juz krwawila i byla w trakcie, gdyby to bylo choc czesciowo za mna. Mysl ze nosze nadal w sobie malenstwo ktore nie zyje mnie zabija, mysl ze jeszcze 2 tyg zanim pomoga mi zakonczyc to pieklo powoduje ze placze z bezsilnosci. Nadal mam silne mdlosci, i jedyne co o tym mysle to ze nie mam w imie czego juz sie poswiecac i tak zle czuc. Jestem wsciekla, choc nie powinnam bo przeciez to niczyja wina ze tak sie dzieje, ale moglabym potluc wszystkie talerze, tak mna szarpie zal. Chce juz miec to za soba, oszaleje do konca.... mam ochote stanac na srodku ulicy i krzyczec glosno jak bardzo mi zle i jak cierpie wewnetrznie. Starac sie juz nie bede, na ten moment nie moge nawet o tym myslec. Moze kiedys znow instynkt nade mna zwyciezy, ale musi minac rok conajmniej, musialoby sie cos wydarzyc, musieliby mnie zdiagnozowac i leczyc bo nigdy wiecej bez tego nie podjelabym ryzyka zeby znowu przechodzic przez to cale pieklo. Kiedy wczoraj lezalam i kobieta technik robila mi usg i powiedziala do drugiej ktora notowala "empty" to poczulam sie jakby sie to lozko pode mna zapadlo. Gorzej poprostu byc nie moglo, juz wolalabym uslyszec ze nic nie ma, ze ciaza zakonczyla sie przy ktoryms z moich krwawien. Doslownie zatrzymalo mi sie serce ze strachu przed tym ze znowu po raz trzeci staje przed tym samym, znow czeka mnie zabieg albo do wyboru tabletka. I co wogole zrobic dziewczyny? Co wy byscie wybraly. Od wczoraj mam bieg mysli... nie powinnam miec wiecej zabiegow bo to na pewno poglebi moje blizny. Ale nie wiem jak mam przezyc zazycie tabletki i czekanie na krwawienie, patrzec na ta krew i wiedziec co sie dzieje, zabieg to taka prosta rzecz... uspia mnie, potem sie obudze, bede miala juz tylko lekkie krwawienia, potem plamienia i koniec. A tu od poczatku do konca musze z pelna swiadomoscia czekac i przez to przejsc. Choc daloby na pewno lepsze rokowania na przyszlosc. Tak bardzo sie boje dziewczyny i czuje sie taka samotna w tym. Jakby moj swiat sie zatrzymal i nie istnialo juz nic innego.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom