Juleczka to jest taka ruchliwa, że zastanawiam się czy czasem czegoś nie przeskrobałam, że dostaję takie siarczyste kopniaki
Wczoraj chcieliśmy kupić komodę do Julki do pokoju, ale jak na złość jej nie było na magazynie
Dzisiaj M pojedzie i ją zamówi bo jeździliśmy jeszcze wczoraj oglądać w innych sklepach, ale żadna nie wpadła mi w oko i zostaniemy przy tej pierwszej
Za półtorej miesiąca chcę pobrać ubranka od siostry i zacząć sobie pomału przejrzeć, wyprać i później się zacznie wielkie prasowanie
- będę to robiła z uśmiechem na twarzy
Za wózkiem też się już rozglądamy - moja teściowa stwierdziła, że mamy jeszcze czas na wózek, ale ja powiedziałam, że nie będę później kupowała wózka na szybko. To musi być przemyślana decyzja, tym bardziej, że nie mam jakiegoś konkretnego modelu na oku. Chcę, żeby był na pewno 3w1
A jak U Ciebie? Masz już wszystko?
Jak maluszek? Przypomnij mi proszę imię bo wyleciało mi z głowy
@Funia90 pokrzywa mówisz? To spróbuję.
Czuję i widzę sama po sobie, że znowu schudłam.
Moja waga pokazuje 61.7 a tak jak mówiłam między moją wagą a lekarza jest 2 kilo różnicy ( moja domowa zawyża - te elektroniczne tak lubią podobno ) ostatnio u lekarza ważyłam 62 kg to teraz z 60 będę ważyć, ale to wszystko przez tą dietę którą muszę stosować.
Ja tam mogę chudnąć, najważniejsze że z Juleczką wszystko dobrze
Mi się śniło, że znalazłam na łące dwie świnie zastrzelone, dotknęłam jedną nogą a ona ożyła i uciekałam przed nią bo mnie zaczęła gonić
Uciekłam na drzewo i nagle moi teście się na tej łące pojawili i zaczęli po mnie krzyczeć, że w ciąży po drzewach skacze i natychmiast mam schodzić na dół bo spadnę
@roxie123 jak się masz?
@Zaaaneta Zapewne to jest spowodowane tym, że spać nie możesz. Strach i stres robi swoje i ma bardzo duży wpływ na naszą psychikę. Ty sama nic nie zrobisz, musisz wierzyć w to, że lekarze tacie pomogą.
@Frezja_1 a co tam U Ciebie?