reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Zaaaneta bardzo mi przykro z powodu Twojego Taty[emoji29]

@Frezja_1 przynajmniej musze sie ogarnac i jakas taka jestem lepiej zorganizowana jak musze do pracy chodzic[emoji4]

@Calineczka24 ale Ci fajnie ,ze choc czesc ubranek dostaniesz,ja musze wszystsko od zera zamawiac:/

Ja przybieram na wadze ale w moim przypadku to normalne i mam nadzieje,ze Asiula tez przybiera.

@daria95 ciaza jest mozliwa ,powtorz test lub pedz na bete w poniedzialek[emoji4]

@Katarina91 bardzo ladne imie[emoji5]a meble z pinio sa piekne,z litego drewna,kupilabym ale tu nie mamy miejsca ,w nowym domu zaszaleje z pokojem marzen dla ksiezniczki[emoji5]
Ja wozek bede miala gdzies pn/sr takze na dniach no i fotelik tez.
A tak to lozeczko upatrzone,matercyka musze poszukac ale chyba zdecydowalam sie na lateks -pianka.
Komody chyba wezme z ikei ale musze jechac je oblukac.
Ubranek troszke mam ale malo.
Musze zrobic liste ile szt i jakie rozmiary mam i zobacze wtedy co dokupic.
Wybralam spiworek do wozka ,tylko musze zamowic.
Zamowialam baldachim,kokon ,kocyki.
No i zostanie potem czesc kosmetyczna,wanienka i przewijak.
Hustawka i monitor oddechu i takie tam.
Ale prawda taka ,ze to wszystko moge zorganizowac w ciagu jednego dnia ,tylko musze sie zdecydowac co chce[emoji4]

@roxie123 kochana bardzo dobre podejcsie,oczywiscie ,ze bedziesz Mamusia[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziś oficjalnie pochowałam moją córeczke[emoji20]emocji sporo
Łzy, płacz, Rozpacz, ból[emoji20]pochówek mimo smutku był piękną uroczystością i od dziś mam miejsce gdzie mogę odwiedzić moją kruszynke
Emocje wzięły górę nawet u mojego chłopaka... Pierwszy raz widziałam jak się wzrusza i płacze.. I to było mimo wszystko piękne.. [emoji20]moja córeczka została pochowana dziś razem z innymi Aniołkami. A słowa księdza były piękne całą mszę[emoji20]płakałam od wejścia do kaplicy.
.mimo że minęło trochę czasu

Jako pierwsi złożyliśmy kwiaty i zapaliliśmy znicz po czym rozwyłam się jak dziecko rzucając się w ramiona chłopaka[emoji20]podeszła do nas siostra zakonna nas pocieszyć, powiedziała że nasze dziecko jest bezpieczne i jest mu dobrze i ja jako mama mimo że cierpię powinnam się cieszyć bo ma teraz wspaniałego Boga ojca[emoji20]cały czas czułam ogromne wsparcie w nim wspierając jego jednocześnie bo wiem że też cierpiał. Piękna uroczystość. Pożegnałam ją oficjalnie i ostatecznie. A ona ma na ziemi prócz naszych serc swoje miejsce.. Nasza Anastazja

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko wpadłam was pozdrowić z pięknego Wrocławia :) świętujemy z M rocznicę ślubu :) także nadrobię was jutro. A Tobie @Aga33 również wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ;) mam nadzieję że nie pomyliłam sobie osób :p

@Marika92 trzymaj sie kochana i ciesze sie ,ze masz teraz miejsce gdzie mozesz zapaloc znicz.
Trudny dzien,ale pamietaj,ze za niedlugo wyjdzie slonce[emoji5]

@roki_1991 wszystkiego najlpeszego[emoji5]no i prezentu wiadomo jakiego[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imię ładne :) Tymuś :)
Dużo miałaś upatrzonych imion? :p

Nim zaszłam w ciążę to M mówił, że jak będziemy mieli kiedys dziecko i będzie to córka to jak nic będzie Wiktoria. Jak widać odmieniło mu się bo imię dla Julki wybrał właśnie M :D a tak się zawsze zarzekał, że żadne inne tylko Wiktoria :D

Ty na kiedy masz termin?

Na 21 stycznia [emoji4] a Ty?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry