Funia90
Fanka BB :)
@Zaaaneta bardzo mi przykro z powodu Twojego Taty[emoji29]
@Frezja_1 przynajmniej musze sie ogarnac i jakas taka jestem lepiej zorganizowana jak musze do pracy chodzic[emoji4]
@Calineczka24 ale Ci fajnie ,ze choc czesc ubranek dostaniesz,ja musze wszystsko od zera zamawiac:/
Ja przybieram na wadze ale w moim przypadku to normalne i mam nadzieje,ze Asiula tez przybiera.
@daria95 ciaza jest mozliwa ,powtorz test lub pedz na bete w poniedzialek[emoji4]
@Katarina91 bardzo ladne imie[emoji5]a meble z pinio sa piekne,z litego drewna,kupilabym ale tu nie mamy miejsca ,w nowym domu zaszaleje z pokojem marzen dla ksiezniczki[emoji5]
Ja wozek bede miala gdzies pn/sr takze na dniach no i fotelik tez.
A tak to lozeczko upatrzone,matercyka musze poszukac ale chyba zdecydowalam sie na lateks -pianka.
Komody chyba wezme z ikei ale musze jechac je oblukac.
Ubranek troszke mam ale malo.
Musze zrobic liste ile szt i jakie rozmiary mam i zobacze wtedy co dokupic.
Wybralam spiworek do wozka ,tylko musze zamowic.
Zamowialam baldachim,kokon ,kocyki.
No i zostanie potem czesc kosmetyczna,wanienka i przewijak.
Hustawka i monitor oddechu i takie tam.
Ale prawda taka ,ze to wszystko moge zorganizowac w ciagu jednego dnia ,tylko musze sie zdecydowac co chce[emoji4]
@roxie123 kochana bardzo dobre podejcsie,oczywiscie ,ze bedziesz Mamusia[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Frezja_1 przynajmniej musze sie ogarnac i jakas taka jestem lepiej zorganizowana jak musze do pracy chodzic[emoji4]
@Calineczka24 ale Ci fajnie ,ze choc czesc ubranek dostaniesz,ja musze wszystsko od zera zamawiac:/
Ja przybieram na wadze ale w moim przypadku to normalne i mam nadzieje,ze Asiula tez przybiera.
@daria95 ciaza jest mozliwa ,powtorz test lub pedz na bete w poniedzialek[emoji4]
@Katarina91 bardzo ladne imie[emoji5]a meble z pinio sa piekne,z litego drewna,kupilabym ale tu nie mamy miejsca ,w nowym domu zaszaleje z pokojem marzen dla ksiezniczki[emoji5]
Ja wozek bede miala gdzies pn/sr takze na dniach no i fotelik tez.
A tak to lozeczko upatrzone,matercyka musze poszukac ale chyba zdecydowalam sie na lateks -pianka.
Komody chyba wezme z ikei ale musze jechac je oblukac.
Ubranek troszke mam ale malo.
Musze zrobic liste ile szt i jakie rozmiary mam i zobacze wtedy co dokupic.
Wybralam spiworek do wozka ,tylko musze zamowic.
Zamowialam baldachim,kokon ,kocyki.
No i zostanie potem czesc kosmetyczna,wanienka i przewijak.
Hustawka i monitor oddechu i takie tam.
Ale prawda taka ,ze to wszystko moge zorganizowac w ciagu jednego dnia ,tylko musze sie zdecydowac co chce[emoji4]
@roxie123 kochana bardzo dobre podejcsie,oczywiscie ,ze bedziesz Mamusia[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom