reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No ja mam nadzieję na plażowanie.

kiedy lecicie? Byliśmy na Fuercie w październiku i termometr pokazywał ponad 30 stopni, pogoda była cudna, więc nie musisz się raczej martwić :)
I tak jak @Funia90 , jestem tą wyspą zachwycona. I z tej samej racji (długi lot) nie polecieliśmy tam z Manią, a wybraliśmy Kretę. Chociaż i tak słabo zniosła cały lot. Na pewno jet to miejsce, do którego bardzo chciałabym wrócić...

Hej, ja tylko na chwilę.
Dziś o 6.10 na świat przyszła Gabrysia :) Waga 3560 i 54 cm. Poród naturalny, bolesny, ale szybki, bo niecałe 4,5 godziny ;)
Foto będzie później na prywatnym.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)
P.S. brzuszek wolny, więc dzialajcie!

AAaaaaaa!!!!! Gratuluję!!!! :) zdrówka dla Ciebie i Niuni :)

reklama
@Baslan GRATULACJE !!! ;* to niespodzianka :D ale nas zaskoczyłaś :)
czekam na foteczke :)

@wisna ...trzeba się cieszyć ,że Bóg obdarował Cię zdrową rodziną 2ką dzieci ...nie ma się co łamać , szukaj dobra tam gdzie je masz w oczach najbliższych . Masz naprawdę wiele...
Kolejna ciąża sama przyjdzie w swoim czasie...

@gabrika w październiku :-) to była nasza podróż poślubna i jednocześnie najwspanialsze wakacje. Wylatywaliśmy właśnie jakoś w tych dniach, nie pamiętam dokładnie.
Z tego co wiem, to tam jest zawsze ciepło :)

@gabrika w październiku :-) to była nasza podróż poślubna i jednocześnie najwspanialsze wakacje. Wylatywaliśmy właśnie jakoś w tych dniach, nie pamiętam dokładnie.
Z tego co wiem, to tam jest zawsze ciepło :)

Tak, to słyszałam, że zawsze jest ciepło, ale spodziewałam się raczej takiej "naszej wiosny" o tej porze roku :) byliśmy na Teneryfie dwa lata temu, było super, tylko ocean zimny :(

@roxie123 jestem ciekawa czy u nas gdzies organizuja taka msze.
Jak szukalas informacji na ten temat?

@wisna zostan z nami ,przeciez razem razniej[emoji5]moge zapytac w jakim wieku jestes?

@gabrika moj M byl bardZo zestresowany badaniami ale jak przyszly wyniki to caly w skowronkach,opowiadal wszystkim ,ze sie badal,przed zabronil komukolwiek wspominac,nawet przyjaciolka.

@Baslan gratulacje[emoji7]dzis chcialam Cie wywolac.
Odpoczywajcie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 jestem ciekawa czy u nas gdzies organizuja taka msze.
Jak szukalas informacji na ten temat?

@wisna zostan z nami ,przeciez razem razniej[emoji5]moge zapytac w jakim wieku jestes?

@gabrika moj M byl bardZo zestresowany badaniami ale jak przyszly wyniki to caly w skowronkach,opowiadal wszystkim ,ze sie badal,przed zabronil komukolwiek wspominac,nawet przyjaciolka.

@Baslan gratulacje[emoji7]dzis chcialam Cie wywolac.
Odpoczywajcie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A robliście sam seminogram czy razem z chromatyną?

@Funia90 fajny ten twoj maz... ha ha. No faceci sa przewrazliwieni na tym punkcie, ale mój nie robil zadnego problemu, podszedl do tego jak do kazdego badania.
@MashaFre my planujemy na poczatku grudnia, prawdopodobnie 4 go. Mialam dzis zamawiac, ale poczekam, mysle ze stanieja.

reklama
Do góry