reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No ja mam nadzieję na plażowanie.

kiedy lecicie? Byliśmy na Fuercie w październiku i termometr pokazywał ponad 30 stopni, pogoda była cudna, więc nie musisz się raczej martwić :)
I tak jak @Funia90 , jestem tą wyspą zachwycona. I z tej samej racji (długi lot) nie polecieliśmy tam z Manią, a wybraliśmy Kretę. Chociaż i tak słabo zniosła cały lot. Na pewno jet to miejsce, do którego bardzo chciałabym wrócić...

Hej, ja tylko na chwilę.
Dziś o 6.10 na świat przyszła Gabrysia :) Waga 3560 i 54 cm. Poród naturalny, bolesny, ale szybki, bo niecałe 4,5 godziny ;)
Foto będzie później na prywatnym.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)
P.S. brzuszek wolny, więc dzialajcie!

AAaaaaaa!!!!! Gratuluję!!!! :) zdrówka dla Ciebie i Niuni :)

reklama
@Baslan GRATULACJE !!! ;* to niespodzianka :D ale nas zaskoczyłaś :)
czekam na foteczke :)

@wisna ...trzeba się cieszyć ,że Bóg obdarował Cię zdrową rodziną 2ką dzieci ...nie ma się co łamać , szukaj dobra tam gdzie je masz w oczach najbliższych . Masz naprawdę wiele...
Kolejna ciąża sama przyjdzie w swoim czasie...

@gabrika w październiku :-) to była nasza podróż poślubna i jednocześnie najwspanialsze wakacje. Wylatywaliśmy właśnie jakoś w tych dniach, nie pamiętam dokładnie.
Z tego co wiem, to tam jest zawsze ciepło :)

@gabrika w październiku :-) to była nasza podróż poślubna i jednocześnie najwspanialsze wakacje. Wylatywaliśmy właśnie jakoś w tych dniach, nie pamiętam dokładnie.
Z tego co wiem, to tam jest zawsze ciepło :)

Tak, to słyszałam, że zawsze jest ciepło, ale spodziewałam się raczej takiej "naszej wiosny" o tej porze roku :) byliśmy na Teneryfie dwa lata temu, było super, tylko ocean zimny :(

@roxie123 jestem ciekawa czy u nas gdzies organizuja taka msze.
Jak szukalas informacji na ten temat?

@wisna zostan z nami ,przeciez razem razniej[emoji5]moge zapytac w jakim wieku jestes?

@gabrika moj M byl bardZo zestresowany badaniami ale jak przyszly wyniki to caly w skowronkach,opowiadal wszystkim ,ze sie badal,przed zabronil komukolwiek wspominac,nawet przyjaciolka.

@Baslan gratulacje[emoji7]dzis chcialam Cie wywolac.
Odpoczywajcie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 jestem ciekawa czy u nas gdzies organizuja taka msze.
Jak szukalas informacji na ten temat?

@wisna zostan z nami ,przeciez razem razniej[emoji5]moge zapytac w jakim wieku jestes?

@gabrika moj M byl bardZo zestresowany badaniami ale jak przyszly wyniki to caly w skowronkach,opowiadal wszystkim ,ze sie badal,przed zabronil komukolwiek wspominac,nawet przyjaciolka.

@Baslan gratulacje[emoji7]dzis chcialam Cie wywolac.
Odpoczywajcie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A robliście sam seminogram czy razem z chromatyną?

@Funia90 fajny ten twoj maz... ha ha. No faceci sa przewrazliwieni na tym punkcie, ale mój nie robil zadnego problemu, podszedl do tego jak do kazdego badania.
@MashaFre my planujemy na poczatku grudnia, prawdopodobnie 4 go. Mialam dzis zamawiac, ale poczekam, mysle ze stanieja.

reklama
Do góry