reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry dziewczyny[emoji4]jak mi było ciężko dzisiaj wstać [emoji33] normalnie jak wzbudzona ze snu zimowego
... Nie lubię jesieni i zimy bo jakoś funkcjonuje ale na pół żywa [emoji14] byle do 15.30 i do domku :))) ogólnie ostatnio źle sypiam, w sobotę będzie msza w intencji rodziców którzy stracili dziecko.. I chyba emocje biorą górę niestety :/ na szczęście w sobotę będzie już mój chłopak, więc nie zostaje z tym sama [emoji4]miłego dnia

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja :)
@Olasec gratuluję serduszka!! :) długo kazałas nam czekać na te wiadomość, ale wybaczamy ci :)
@Funia90 śliczne łóżeczko :) Asieńka już niedługo będzie w nim słodko sobie spać :)
@Marika92 to straszne co piszesz o cioci... Życie jest bezwzględne i nigdy nie wiadomo co nas spotka... Współczuję. A co do mszy to chętnie sama bym poszła, ale u nas nie ma. I na pewno ryczałabym jak bobr, ale to czasem pomaga, także idź, pomodl się, popłacz ile potrzeba, a potem wracaj do rzeczywistości :) jesienna deprecha nie jest wcale przyjemna, ale cóż, musimy sobie z nią poradzić, bo coś czuję że ona się dopiero zacznie

Ja dzisiaj miałam szansę się trochę wyspać, to oczywiście musiałam się obudzić o 7 i już nie mogę zasnąć... Ale jak wczoraj trzeba było o 7 wstać, to moje łóżeczko nie chciało mnie puścić :p wszystko na przekór zawsze.
A wczoraj byłam sobie zrobić pazurki na poprawę humoru i w komu mam jakiś zywszy kolor a nie taki szary depresyjny :)

@roku_1991 msza powiązana jest z pochówkiem dzieci martwo urodzonych.. W tym mojej córci także może dlatego to ciężko przeżywam
..

@roku_1991 msza powiązana jest z pochówkiem dzieci martwo urodzonych.. W tym mojej córci także może dlatego to ciężko przeżywam
..

Marika doskonale Cię rozumiem. U mnie nie wiem czy jest msza ale jadę jutro na cmentarz bo 15 wypada Dzień Dziecka Utraconego a w piątek mój termin porodu tego Maleństwa..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 to nie wiedziałam że to razem z pogrzebem dzieciątka. Ale doskonale rozumiem emocje, mimo wszystko. Wiesz, z drugiej strony będziesz miała okazję się pożegnać. Mi brakuje czegoś takiego.
@...Margotka9022... My braliśmy ślub właśnie 15.10 i wtedy nie pomyślałabym nawet ze rok później ta data będzie dla mnie innym "świętem"...

@hona strasznie to wszystko smutne :(
ciekawe jak tam nasza @Nusia123, odezwij się!
@Marika92 u nas tez jest taki grób na cmantarzu dla wszystkich takich kruszynek, zawsze tam rycze jak bóbr (nawet teraz jak pisze) daję jajeczko albo małego aniołka na święta. Tam sa moje maluszki (no moze bez pierwszego bo "straciłam" wszystko) Całus dla ciebie :*

Straszne rzeczy sie dzieja ... ciagle mnke zastanawia jaki w tym wszystkim jest plan :(
Tak 15 jest Dzień Dziecka Utraconego ... Nie nie wiem czy Wam mówiłam my jedziemy do sąsiedniego miasta na uroczystą mszę dla rodziców którzy stracili swoje dzieci będzie tez pożegnanie i ma być też pochówek nowych Aniołków.
Nawet nie bede robić makijazu bo wiem że cała mszę będę wyć tym bardziej ze wszyscy na pewno będą się wzruszac podejrzewam że kazanie też będzie mocne

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co, ja juz tak sobie myśle patrząc na to wszystko, ze jestem bardzo szczęśliwa bo mam wspaniałe, upragnione i wywalczone dzieci oraz cudownego męża, z którym po prostu bardzo sie lubimy (i chyba nigdy nie kłócimy). Cieszę się jednak z umiarem bo zawsze z tyłu głowy mam, że wystarczy tylko chwila. Jest tyle nieszczęść na świecie, a wiecie jak to jest, jak jest wszystko super to zawsze diabeł musi zamieszać ogonem. Nam juz tylko potrzeba w życiu ZDROWIA!
życzę każdej z was dojścia do takiego etapu!

reklama
Do góry