reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Destino racja z tym materacem,ja tez mam wygodny i Asiuli tez na pewno chce dac wszytsko co dla niej najlepsze[emoji5]poogladam i poczytam [emoji5]
Ojej z tymi mdlosciami to wspolczuje bardzo:/

@Frezja_1 kocham fuerte i gdyby nie to ,ze leci sie tam prawie 6 godz to bysmy sie tam wybrali w przyszlym roku ale postaeiny na Grecje,2 h i bedziemy z malutka na miejscu[emoji5]

@hona nie dziwie sie ,ze masz taki humor:/ przytulam kochana mocno.
Odejscie tak mlodych osob zawsze boli.

@Katarina91 mysle ,ze do tyg max 2 bede go miala[emoji4]
Ten wasz wozio tez ogladalam,z reszta pisalam Ci o tym[emoji4]
Ja akurat jestem taka,ze lubie miec wszystko wczesniej.
Na dniach zaczynam sie rozgladac za prezentami Swiatecznymi bo nie chce pozniej szukac na gwalt[emoji4]

@Marika92 @roxie123 my tez wybieramy sie na taka Msze tylko nie wiem gdzie u mnie robia taka typowa dla rodzicow dziecu utraconych.
Od zawsze i na zawsze pamietam o tym dniu[emoji27]
Tym bardziej ,ze 3 pazdziernika mielismy rocznice odejscia naszego pierwszego Aniolka.
To strasznie smutne,zaraz tez 1 listopad ehh nie lubie tego czasu,bardzo nie lubie:/

@roki_1991 to zawsze tak jest z tym wstawaniem hehe ,nie wiem czemu[emoji4]
Przykro mi ,ze akurat Wasza rocznica slubu wypada w ta date,ale nie mozesz o tym myslec.

@nafoczka to prawda zdrowie jest najwazniejsze,z reszta problemow czlowiek zawsze sobie jakos poradzi[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 też nie byłam jeszcze bo nie słyszałam a teraz taka większą uroczystość tutaj zdziwiłam się ale cieszę się bo to będzie piękne doświadczenie mimo łez

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane. Regularnie Was podczytuję i kibicuję starającym się i tym u których już biją drugie serduszka. Serdecznie Wam gratuluję. U mnie jesienny dołek, mielizna i depresja. Pewnie związane z tym, że w niedzielę, dzień dziecka utraconego miałabym termin porodu. Podobnie jak u Margotki. Chciałabym pójść na msze za dzieci utracone. Rok temu byłam na niej w Poznaniu u Dominikanów. Było pięknie. W tym roku nie pójdę, bo nie dojadę, a i nas nie ma. Pozostaje cmentarz. Płaczę sobie trochę po nocach, bo tracę nadzieję. U mnie na razie ciąży nie widać, choć co miesiąc mam symptomy ciąży urojonej.Staram się do końca roku z uwagi na swój wiek. W tym cyklu badam hormony. Jest mo trudno bo mało kto mi kibicuje i rozumie. Może dlatego też jakoś nieswojo mi było pisać. Ale poczułam łączność w jesiennym dołku i się odważyłam.

Nasza rocznica slubu tez 15.10 :-( i jak tu sie z niej cieszyc. W ubieglym roku nawet bym nie pomyslala ze tak sie posklada

@wisna a to dlugo probujecie?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, rozumiem jak bardzo Wam jest ciężko, ale myślę że taka msza i oficjalne pożegnanie z Aniołkiem będzie oczyszczająca...

Ja powinnam rodzić pod koniec listopada, coraz częściej wraca do mnie ta myśl, szczególnie, że znowu ciąża się nie utrzymała... ale co mam zrobić? Muszę się pozbierać, mimo, że nie mam na to kompletnie ochoty i siły!

@nafoczka tak jak piszesz czasem nie doceniamy to co mamy, wydaje nam się to błahe i chcemy więcej i więcej. My z moim M. rozumiemy się bez słów, czuję, że te wszystkie przejścia jeszcze bardziej nas umacniają. Nie oddałabym tej relacji za żadne pieniądze świata! Nasze życie jest spokojne, bez ekscytujących podróży po całym świecie, bez wyskoków adrenaliny i zawrotnych pieniędzy na koncie. Mimo to jesteśmy szczęśliwi, a kropką nad i byłoby dziecko o które staramy sie już dość długo. Nadal wierzę, że się uda, chociaż wiem, że po każdym poronieniu szanse maleją...

Umówiłam mojego M na badanie nasienia w kolejny wtorek (17.10.). Będzie się pewnie tym strasznie denerwował, ale nie mamy innego wyjścia! Jak Wasi mężczyźni to przechodzili?
No i jest jeszcze jedno wyzwanie :p muszę zdążyć z jakimś serduszkowaniem przed miesiączką, która jest tuż za rogiem, aby abstynencja nie byłą zbyt długa...

@AgaB33 staramy się od maja. Przedtem zaszłam w ciążę już po miesiącu starań. Ale choć chciałam, nie odczuwam presji, że muszę. Teraz mi się tak we łbie poprzestawiało, że chcę aż za bardzo. Wiele rzeczy mam w życiu dobrych: męża, 2 dzieci, budowę w toku, pracę którą lubię, ale nagle ważne stało się tylko jedno. @gabrika my nie robiliśmy badania nasienia, ale znając mojego, to byłby mega zestresowany. Relaks w postaci przytulanek dobrze mu zrobi ;)

reklama
Do góry