Funia90
Fanka BB :)
@Destino racja z tym materacem,ja tez mam wygodny i Asiuli tez na pewno chce dac wszytsko co dla niej najlepsze[emoji5]poogladam i poczytam [emoji5]
Ojej z tymi mdlosciami to wspolczuje bardzo:/
@Frezja_1 kocham fuerte i gdyby nie to ,ze leci sie tam prawie 6 godz to bysmy sie tam wybrali w przyszlym roku ale postaeiny na Grecje,2 h i bedziemy z malutka na miejscu[emoji5]
@hona nie dziwie sie ,ze masz taki humor:/ przytulam kochana mocno.
Odejscie tak mlodych osob zawsze boli.
@Katarina91 mysle ,ze do tyg max 2 bede go miala[emoji4]
Ten wasz wozio tez ogladalam,z reszta pisalam Ci o tym[emoji4]
Ja akurat jestem taka,ze lubie miec wszystko wczesniej.
Na dniach zaczynam sie rozgladac za prezentami Swiatecznymi bo nie chce pozniej szukac na gwalt[emoji4]
@Marika92 @roxie123 my tez wybieramy sie na taka Msze tylko nie wiem gdzie u mnie robia taka typowa dla rodzicow dziecu utraconych.
Od zawsze i na zawsze pamietam o tym dniu[emoji27]
Tym bardziej ,ze 3 pazdziernika mielismy rocznice odejscia naszego pierwszego Aniolka.
To strasznie smutne,zaraz tez 1 listopad ehh nie lubie tego czasu,bardzo nie lubie:/
@roki_1991 to zawsze tak jest z tym wstawaniem hehe ,nie wiem czemu[emoji4]
Przykro mi ,ze akurat Wasza rocznica slubu wypada w ta date,ale nie mozesz o tym myslec.
@nafoczka to prawda zdrowie jest najwazniejsze,z reszta problemow czlowiek zawsze sobie jakos poradzi[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ojej z tymi mdlosciami to wspolczuje bardzo:/
@Frezja_1 kocham fuerte i gdyby nie to ,ze leci sie tam prawie 6 godz to bysmy sie tam wybrali w przyszlym roku ale postaeiny na Grecje,2 h i bedziemy z malutka na miejscu[emoji5]
@hona nie dziwie sie ,ze masz taki humor:/ przytulam kochana mocno.
Odejscie tak mlodych osob zawsze boli.
@Katarina91 mysle ,ze do tyg max 2 bede go miala[emoji4]
Ten wasz wozio tez ogladalam,z reszta pisalam Ci o tym[emoji4]
Ja akurat jestem taka,ze lubie miec wszystko wczesniej.
Na dniach zaczynam sie rozgladac za prezentami Swiatecznymi bo nie chce pozniej szukac na gwalt[emoji4]
@Marika92 @roxie123 my tez wybieramy sie na taka Msze tylko nie wiem gdzie u mnie robia taka typowa dla rodzicow dziecu utraconych.
Od zawsze i na zawsze pamietam o tym dniu[emoji27]
Tym bardziej ,ze 3 pazdziernika mielismy rocznice odejscia naszego pierwszego Aniolka.
To strasznie smutne,zaraz tez 1 listopad ehh nie lubie tego czasu,bardzo nie lubie:/
@roki_1991 to zawsze tak jest z tym wstawaniem hehe ,nie wiem czemu[emoji4]
Przykro mi ,ze akurat Wasza rocznica slubu wypada w ta date,ale nie mozesz o tym myslec.
@nafoczka to prawda zdrowie jest najwazniejsze,z reszta problemow czlowiek zawsze sobie jakos poradzi[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom