reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej, ja tylko na chwilę.
Dziś o 6.10 na świat przyszła Gabrysia :) Waga 3560 i 54 cm. Poród naturalny, bolesny, ale szybki, bo niecałe 4,5 godziny ;)
Foto będzie później na prywatnym.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)
P.S. brzuszek wolny, więc dzialajcie!
Gratulacje Baslan!!! Buziaki w stopki dla Gabrysi :-)

reklama
@gabrika seminogram i p/c przeciwplemnikowe

@Frezja_1 moj troszke robil problem bo sie bal ,potem to juz dumny jak paw chodzil i nawet rodzince sie chwalil.
Tlumaczylam mu ,ze on idzie do pokiku a ja co chwile przed kims nogi rozkaldam,nie wspominajac o zabiegu gdzie w krocze gapi ci sie 6 osob.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@gabrika my tez podstawowe i p.przeciwp. mój M w sumie nic nie mówił jakoś normalnie podszedł dopiero na miejscu widziałam że ma trochę stresa bo to taka presja trochę heh

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika mój oddawał dwa razy. Musiał. Miał świadomość że bez tego nie pójdziemy na przód. Ponieważ nie nie wiedzieliśmy na ile wyniki są ok to zapisałam go do urologa. Miał świadomość że ja dużo przeszłam, drażnosc jajowodow, laparoskopie. Ból i cierpienie. Nawet pozwolił sobie zrobić usg. Zresztą oddawanie nasienia jest baaaardzo przyjemne [emoji38]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika mój oddawał dwa razy. Musiał. Miał świadomość że bez tego nie pójdziemy na przód. Ponieważ nie nie wiedzieliśmy na ile wyniki są ok to zapisałam go do urologa. Miał świadomość że ja dużo przeszłam, drażnosc jajowodow, laparoskopie. Ból i cierpienie. Nawet pozwolił sobie zrobić usg. Zresztą oddawanie nasienia jest baaaardzo przyjemne [emoji38]

Hahaha [emoji23] że też dla nas mie ma nic przyjemnego :p

a jakie robił dokładnie badania?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Oj współczuję drożność jajowodów straszne też miałam. Mój M oddawał nasienie 3 razy dwa razy mogłam być z Nim pomóc mu troszkę[emoji14] A za trzecim razem był sam nie wspomina tego za dobrze[emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry