reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 ja kupowalam przez neta i wyslali mi kurierem[emoji4]z napisem szklo i dobrze zabezpieczone.

@AgaB33 ojej jesli chcesz to napisz co podejrzewaja u M ,jesli nie pomin pytanie:/
A Ty sio na bete i usg !

@Ewarut nieee,ja nie[emoji4]
Jedyne mecze ktore ogladam to jak cos waznego w pilce noznej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@AgaB33 A dawno robiłaś cytologię? Może warto przy okazji USG kontrolnego zrobić, by sprawdzić czy wszystko jest ok? A co podejrzewacie u męża, bo zabrzmiało poważnie?? Nie stresuj się tak, nie powinnaś zakładać najgorszego.

@Ewarut Ja nie oglądam piłki nożnej (zresztą mój mąż też nie). W ten weekend żadnego dyżuru nie mamy, więc kupię jakieś winko i sobie obejrzymy jakiś film. Polecacie coś - najlepiej jakiś sensacyjny, bo mój to wyciskaczy łez nie chce ze mną oglądać :p

Dziewczyny ale ubaw mialam pisze na fb do meza o tych tabletkach dla niego i ze bedziemy suplementowac zeby plemniki silne byly i moj organizm ich nie zwalczyl a tam odpisuje kuzyn od mojego meza haha:biggrin2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak no to się udałas :-D

Cytologie robili akurat w pracy w mmamibusie i położna kazała mi poczekać 3miesiące bo rak to głupoty moga wyjść i mi nie pobrala materiału. Jutri albo w poniedziałek pójdę na ta betę.

Ale mam dobry humor dzisiaj:) a jitro o 4 wstaje o 5 musze juz byc w pracy :/// <kula w leb> u Was tez tak leje u mnie czuje sie jak gwiazda wszedzie blyski:p

@zosiak, może to coś jak solidarność plemników

Przypomniała mi się SMS wpadka
Chciałam zrobić mężowi faszerowane papryki, ale nie pamiętałam dokladnie jak, więc bach sms-a (mial byc do siostry), żeby mi podała jak ona ten farsz do papryk robi, bo chcę zrobić mężusiowi niespodziankę.
Po chwili dostaje SMS zwrotny (od męża): nie wiem dokładnie co tam się daje, ale przypraw te papryki dobrze, żeby mi smakowało.
Także taaaaka niespodzianka mi wyszła.

reklama
Witam się wieczorową porą ;)
@zosiak niezła historia :D dobrze ze tylko takie rzeczy napisałaś :)
@Funia90 20 tydzień??!! Ale ten czas leci :) pamiętam jak dopiero co były dwie kreski... Cieszę się że u Was wszystko dobrze i że Asia ma się dobrze u mamy w brzuszku :) widzisz, widocznie ten mecz dzisiaj jest Ci pisany :p
@AgaB33 betę i usg zrób, to ważne żeby wiedzieć czy wszystko jest oki :) ja też po poronieniu miałam morfologie w normie
@ivvonka dobra historia z tymi paprykami. Uśmiałam się :D

A ja dzisiaj miałam zajęcie w pracy, to szybko mi przeleciało :) i tym sposobem przeżyłam ostatni dzień drugiej zmiany :) w przyszłym tygodniu znowu pierwsze (@zosiak rozumiem Twój ból wstawania na 5 do pracy....) więc tydzień minie szybko :) jutro mam wolne, bo idziemy na wesele i już się nie mogę doczekać. Prezencik zapakowany, sukienka gotowa, samo fryzjer, potem szybkie prasowanie koszuli dla M, makijaż i jazda :) planuje się wybawić ile tylko będę miała sił. Także @mamcia2014 bawimy się jutro obie ;)

Do góry