reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991, poszłabym też na jakieś wesele, ale jakoś nikt z eeee....uprawnionych znajomych i rodziny nie chce się weselić.

Chociaż może...jutro idziemy do jednej takiej potencjalnej panny młodej na przyjęcie jak to określiła ,,kochana, imprezka bez okazji,,. Możliwe, że chce narzeczonego z rodziną cioteczną zapoznać. Okaże się czy mam jeszcze resztki kobiecej intuicji, bo marne toto u mnie.

reklama
@roxie123 ile klepałaś tego posta? :D
Dla mnie bomba bo ja lubie takie posty czytac :)
U Nas 18t3d :) Julka daje znać o sobie ;)

@roki_1991 nawet jakby padało to masz się świetnie bawić ;)

@ivvonka to się nasłuchasz :D nie zaśnij tam tylko :D

@Funia90 a Ty do końca ciąży zamierzasz pracować?
Mi lekarz też pokazywał " ziarenko kawy " :)

@Zaaaneta w koncu się odezwałaś :p rośnijcie zdrowo :)
Dużo już przytyłaś?

@MisiaMonisia no bo już myślałam, że masz tam gdzieś zaznaczone, żeby Twoje posty mi się nie wyświetlały :D
Zalatana jestem że szok hehe:) przed ciąża taka nie byłam jak teraz, nawet zakupów nie mam czasu robić :-D chyba hormony wariuja :)
Wiesz co ogólnie to zastanawiam się czy jak na 18 tc nie za mało przytyłam :/ na razie 4kg ale nic nie rośnie tylko brzuszek :)
A jak u cb?:)

Załączniki

• _20170820_132741.JPG
    _20170820_132741.JPG
    945,7 KB · Wyświetleń: 78
@roki_1991 ciesze sie ,ze humorek lepszy[emoji5]

@ivvonka noo chcialoby sie przystojniaka hehe[emoji4]

@roxie123 dobrze ,ze wredota sie juz konczy[emoji4]fajnie,ze nie masz czasu,spokojnie nadrobisz nas jak sie przeprowadzisz zaciazona[emoji5]
Tez mam nadzieje,ze moj M znajdzie wiecej czasu dla mnie(nas),ale to pewnie gdzies kolo listopada/grudnia.
Pieknie piszesz o Bogu[emoji5]

@Marika92 nie ma @ jest nadzieja[emoji5]ale jesli owu byla w miare szybko to nadzieja coraz mniejsza[emoji53]

@Calineczka24 ja nie zamierzam pravowac ale musze [emoji23]nie mam wyjscia:/
Mamy seoja dzialalnosc i jak mnie tu nie bylo miesiac to ogromne straty wiec wiesz.
Pracowac bede gdzies plus minus do listopada[emoji4]
I apropo tycia ile z Julcia przybralyscie?

Wozek wybrany ale zamowie go jakos pod koniec wrzesnia[emoji4]a Ty?

@Zaaaneta noo w koncu jestes!chcesz po tylku dostac?tyle razy Cie wywolywalam?martwilam sie o Was[emoji4]
Ktory tydzien i jak sie czujecie[emoji5]

@zosiak cudownie ,ze ostatni dzien i ,ze bedzie urlopik[emoji5]
Fajnie,ze chcesz przejsc na zdrowy trub zycia[emoji4]przed ciaza sie przyda brak stresu

@Ewarut bierz dalej witaminki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiem, przepraszam że tak długo mnie nie było :( dziękuję że myślicie o nas :) ja się ogólnie czuje bardzo dobrze :) mała już babluje :) no i początek 18t u nas. Prenatalne i Pappa wyszło ok, żadnych niepokojących objawów nie mam za co Bogu dziękuję :) Teraz mamy wizytę we wtorek, niecierpliwie się ponieważ bakteria w moczu mi wyszła i to dość liczne. Podobno często tak jest-nie wiem.... Po drodze pokazała się tarczyca ciążowa i codzienny lek utrudniający mi życie bo nie cierpię brać leków :( ale jak mus to mus:) a co tam więcej u was?

Hej dziewczyny :-) :) nie nadrobię, nie ma szans... nie było mnie chyba od marca.....:-p:huh:
Widzę dużo nowych kobietek ... przykro mi, że dołączyłyście do grona mam aniołków [*] [*] [*]

A co tam u starych bywalczyń: alza , @gloria6 , Olasec, Magdalena, Katherine ( jak nereczka synka?), Masha, MisiaMonisia, , witch, Mamcia..... i pozostałe,które (wybaczcie) wyleciały mi teraz z głowy? :zawstydzona/y:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie: te które znam i te, których jeszcze nie miałam okazji :happy2:

U nas OK :-) :) Kaja rośnie jak na drożdżach, jest bardzo wesołym, aktywnym i wygimnastykowanym dzieckiem :-p:rofl2: w sensie, że wszędzie wlezie, na wszystko się wdrapie :laugh2::tak: !!! a ostatnio jej pasją jest rysowanie, nie tylko na kartce papieru :rolleyes2: i opieka nad lalkami :-) :)
A z obecnych wyzwań... : odstawiamy smoczek. W związku z tym od 3 tygodni zasypianie to masakra... no i niestety wróciło "lulu", jak mówi moja córcia, czyli usypianie na rękach :baffled: kręgosłup znów się odzywa, ale co zrobić..... :confused::oo2: nie płacze za smoczkiem. Smoczek się zepsuł (przegryzła go a ja mocniej nadcięłam) i sama wyrzuciła go do kosza, ale nie może się wyciszyć i zasnąć.

Ostatnia edycja:
@Zaaaneta pięknie wyglądasz:) ja w ciąży też miałam bakterie i brałam antybiotyk. Będzie dobrze:)

@OneMoreTime witaj Kochana. Fajnie, że się odezwałaś :) u nas jeszcze smoczek do spania jest i jeszcze nie mam parcia na odstawienie. Nie dawno odpieluchowalam Misia to smoczek poczeka trochę. Misiu też jest ruchliwy ale nie wspina się nigdzie. Na łóżko czy krzesło i tyle. Bardzo dużo mówi i to zdaniami, ostatnio nawet śpiewa już i zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla niego ale poroniłam w lipcu. A Wy jak? Mąż dalej za granicą? Kaja będzie mieć młodsze rodzeństwo czy tylko starszego brata?

Dziewczyny, które dziś tańcują na weselu, życzę udanej zabawy:)

Wiem, przepraszam że tak długo mnie nie było :( dziękuję że myślicie o nas :) ja się ogólnie czuje bardzo dobrze :) mała już babluje :) no i początek 18t u nas. Prenatalne i Pappa wyszło ok, żadnych niepokojących objawów nie mam za co Bogu dziękuję :) Teraz mamy wizytę we wtorek, niecierpliwie się ponieważ bakteria w moczu mi wyszła i to dość liczne. Podobno często tak jest-nie wiem.... Po drodze pokazała się tarczyca ciążowa i codzienny lek utrudniający mi życie bo nie cierpię brać leków :( ale jak mus to mus:) a co tam więcej u was?
Hej dziewczyny :-) :) nie nadrobię, nie ma szans... nie było mnie chyba od marca.....:-p:huh:
Widzę dużo nowych kobietek ... przykro mi, że dołączyłyście do grona mam aniołków [*] [*] [*]

A co tam u starych bywalczyń: alza , @gloria6 , Olasec, Magdalena, Katherine ( jak nereczka synka?), Masha, MisiaMonisia, , witch, Mamcia..... i pozostałe,które (wybaczcie) wyleciały mi teraz z głowy? :zawstydzona/y:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie: te które znam i te, których jeszcze nie miałam okazji :happy2:

U nas OK :-) :) Kaja rośnie jak na drożdżach, jest bardzo wesołym, aktywnym i wygimnastykowanym dzieckiem :-p:rofl2: w sensie, że wszędzie wlezie, na wszystko się wdrapie :laugh2::tak: !!! a ostatnio jej pasją jest rysowanie, nie tylko na kartce papieru :rolleyes2: i opieka nad lalkami :-) :)
A z obecnych wyzwań... : odstawiamy smoczek. W związku z tym od 3 tygodni zasypianie to masakra... no i niestety wróciło "lulu", jak mówi moja córcia, czyli usypianie na rękach :baffled: kręgosłup znów się odzywa, ale co zrobić..... :confused::oo2: nie płacze za smoczkiem. Smoczek się zepsuł (przegryzła go a ja mocniej nadcięłam) i sama wyrzuciła go do kosza, ale nie może się wyciszyć i zasnąć.
Cześć dziewczyny fajnie ze piszecie. Nawet czasem ale wiemy ze gdzieś tam jednak jesteście i u was wszystko ok :)
Co do nadrabiania to nie ma szans. T4 zęba by średnio 5 razy dziennie czytać :D
@OneMoreTime moj Wikus wogole nie miał smoczka i z zasypianiem zawsze jest gimnastyka :)

Ja w pracy (szkole) walczę z "dobrą zmiana" :( codziennie wracam ok 17tej, potem gotuje, sprzątam zajmując się dziećmi a od 21-24 tej siedzę w papierach na okoliczność reformy. Łatwo się tylko mówi ze to nic nie kosztuje a czasu pracy w domu nikt nie liczy. W każdym razie czytam was (bo czasem wpisy polubie) ale na pisanie mózg odmawia posłuszeństwa ♡

@zosiak noo jakbys bardziej poszalala to jeszcze chlopakowi by sie wyobraznia uaktywnila[emoji23]
Pocieszam ,ja od 6.30 nie spie[emoji4]

@ivvonka hahah niespodzianka sie udala[emoji23]ale licza sie checi[emoji5]

@roki_1991 czas bardzo szybko leci,byle do 30 tyg,a potem to juz z gorki[emoji4]
Udanej zabawy na weselu[emoji5]
Baw sie ile wlezie[emoji5]
@mamcia2014 Wam tez udanej zabawy zycze[emoji4]

@Zaaaneta piekny brzusio[emoji7]wow
Cos Ty,dobrze tyjesz,ja to sie martwie czy nie za duzo a mam 3 kilo,a Ty piszesz czy nie za malo[emoji23]a tak ogolnie jak sie czujesz?
Bakterie faktycznie czesto sie w ciazy zdarzaja,dostaniesz jakis lek[emoji4]

@OneMoreTime no helol[emoji4]ostatnio myslalam o Tobie[emoji5]
Powodzwnia z odstawianiem smoka[emoji4]

@nafoczka a co u Was?jak zdrowko?[emoji4]

@Calineczka24 wstawaj spioszku[emoji4]
Jesli moge doradzic to kupcie wozek 2w1 a fotelik osobno ,chyba ,ze do wozka dodany bedzie jako 3w1 maxi cosi,cybex albo izi safe.
Inne nie przychodza mi na mysl,a te wozkowe takie tanie to bardziej nosidelka niz fotelik spelniajacy funkcje bezpieczenstwa[emoji4]
Taka moja podpowiedz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zdrowko ok. Ja tylko latam jak mrówka przed deszczem :D
Wiktorek idzie na dzienny pobyt do szpitala we wtorek na wszelkie możliwe badania (profilaktycznie) no ale idzie z tatusiem bo mamusia bedzie balowac w stolicy na delegacji no i jeśli mi się uda to i z naszą administratorka bb :)
A tobie brzusio juz urosl? Ja w 20tc miałam taki duży ze jak szłam na zakładanie szwu w kitlu to panie myślały ze na cc idę :p

@nafoczka lataj,lataj ,chodakowska nie bedzie potrzebna[emoji4]
Dobrze,ze to tylko profilaktyczne badania[emoji5]tatus sobie poradzi[emoji4]
Brzusio rosnie ale slabo,jak pokazalam wczoraj kolezanka to sie smialy czy wnetrznosci wycielam i dziecko w torbie nosze [emoji23]wrzucam foto ale wycielam tylko brzuch bo twarz i balagan sa niewyjaciowe.
Ps sorki za dwukolorowa bielizne[emoji12]
1504330837-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry