reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 ja robiłam morfologię ale miałam dobre wyniki także nie pomogę , ale niektóre wartości mogą być zaburzone , bo to na świeżo robione więc wiesz

@AgaB33 Leukocyty mogą świadczą o stanie zapalnym - ciężko powiedzieć czy akurat jesteś nieco przeziębiona czy np. jakieś zakażenie było przyczyną poronienia. Przepraszam, ale już nie ogarniam do końca - miałaś zabieg czy poronienie samoistne?

@mamcia2014 super zestaw[emoji4]uwielbiam czerwone sukienki[emoji7]

@zosiak faszeruj M ,nie zaszkodzi[emoji5]a do tego niech chrupie orzeszki[emoji4]

@roxie123 wyobraz sobie ,ze 20 tydzien mamy[emoji15]

@AgaB33 mialas w koncu to usg po poronieniu? To zawsze trzeba sprawdzic.
To na prawde nie zarty i czy sprawdzilas bete czy spadla do 0?
@roxie123 kochana ja w Kato wiec jak tu potrzebujesz przyslugi to wiesz[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć wszystkim. Przeraża mnie ta wizja jesieni. Dziś cały dzień pada deszcz , masakra synuś się nudzi.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 zakochałam się w lustrze ... ale gość nie chce mi wysłać kurierem , bo twierdzi , że już mu potłukli ;/ i kombinuje we wszystkie strony jak je ściągnąć do siebie , szukam jakiegoś busa / przewoźnika prywatnego

@witch84 miałam poronienie samoistne, krwawienie trwało jakieś 6 dni i samo przeszło :rofl:, zaczęło się 7 sierpnia. Usg nie miałam. Kurde wczoraj oddawałam krew i zapomniałam o tej becie a wczoraj już bym wynik odebrała. Szlak...
Wiecie panikowalam o córcie a najprawdopodobniej M jest poważnie chory. Diagnozujemy poki co na własną rękę i szukamy lekarza. No ale ma kasę trzeba czekać trzy miesiące więc jak i tak ma chodzić prywatnie to już do konkretnych specjalistów. I w sumie od prawie czterech tygodni żyje w głębokim stresie. A dwa tygodnie to aż o nerwicę się obijalo. Nie mogłam jeść, spać i ciągle myśli. Az raz drgawek dostałam. Przeszlo mi trzy dni temu to teraz znowu to podejrzenie u M. Wykoncze się chyba. No i zapomniałam. Może jutro pojadę :):wink::)
Ps. minki córcia dorzuca

reklama
@AgaB33 - Mam nadzieję , że wszystko okaże się pomyłką. Musi być dobrze :happy:

A jak tam dziewczyny , która z Was planuje oglądać mecz reprezentacji Polski w piłce nożnej?? Bo , Ja juz czekam z niecierpliwością :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry