reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@AgaB33 ja robiłam morfologię ale miałam dobre wyniki także nie pomogę , ale niektóre wartości mogą być zaburzone , bo to na świeżo robione więc wiesz

@AgaB33 Leukocyty mogą świadczą o stanie zapalnym - ciężko powiedzieć czy akurat jesteś nieco przeziębiona czy np. jakieś zakażenie było przyczyną poronienia. Przepraszam, ale już nie ogarniam do końca - miałaś zabieg czy poronienie samoistne?

@mamcia2014 super zestaw[emoji4]uwielbiam czerwone sukienki[emoji7]

@zosiak faszeruj M ,nie zaszkodzi[emoji5]a do tego niech chrupie orzeszki[emoji4]

@roxie123 wyobraz sobie ,ze 20 tydzien mamy[emoji15]

@AgaB33 mialas w koncu to usg po poronieniu? To zawsze trzeba sprawdzic.
To na prawde nie zarty i czy sprawdzilas bete czy spadla do 0?
@roxie123 kochana ja w Kato wiec jak tu potrzebujesz przyslugi to wiesz[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć wszystkim. Przeraża mnie ta wizja jesieni. Dziś cały dzień pada deszcz , masakra synuś się nudzi.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 zakochałam się w lustrze ... ale gość nie chce mi wysłać kurierem , bo twierdzi , że już mu potłukli ;/ i kombinuje we wszystkie strony jak je ściągnąć do siebie , szukam jakiegoś busa / przewoźnika prywatnego

@witch84 miałam poronienie samoistne, krwawienie trwało jakieś 6 dni i samo przeszło :rofl:, zaczęło się 7 sierpnia. Usg nie miałam. Kurde wczoraj oddawałam krew i zapomniałam o tej becie a wczoraj już bym wynik odebrała. Szlak...
Wiecie panikowalam o córcie a najprawdopodobniej M jest poważnie chory. Diagnozujemy poki co na własną rękę i szukamy lekarza. No ale ma kasę trzeba czekać trzy miesiące więc jak i tak ma chodzić prywatnie to już do konkretnych specjalistów. I w sumie od prawie czterech tygodni żyje w głębokim stresie. A dwa tygodnie to aż o nerwicę się obijalo. Nie mogłam jeść, spać i ciągle myśli. Az raz drgawek dostałam. Przeszlo mi trzy dni temu to teraz znowu to podejrzenie u M. Wykoncze się chyba. No i zapomniałam. Może jutro pojadę :):wink::)
Ps. minki córcia dorzuca

reklama
@AgaB33 - Mam nadzieję , że wszystko okaże się pomyłką. Musi być dobrze :happy:

A jak tam dziewczyny , która z Was planuje oglądać mecz reprezentacji Polski w piłce nożnej?? Bo , Ja juz czekam z niecierpliwością :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry