reklama
Funia90
Fanka BB :)
@mamcia2014 super zestaw[emoji4]uwielbiam czerwone sukienki[emoji7]
@zosiak faszeruj M ,nie zaszkodzi[emoji5]a do tego niech chrupie orzeszki[emoji4]
@roxie123 wyobraz sobie ,ze 20 tydzien mamy[emoji15]
@AgaB33 mialas w koncu to usg po poronieniu? To zawsze trzeba sprawdzic.
To na prawde nie zarty i czy sprawdzilas bete czy spadla do 0?
@roxie123 kochana ja w Kato wiec jak tu potrzebujesz przyslugi to wiesz[emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@zosiak faszeruj M ,nie zaszkodzi[emoji5]a do tego niech chrupie orzeszki[emoji4]
@roxie123 wyobraz sobie ,ze 20 tydzien mamy[emoji15]
@AgaB33 mialas w koncu to usg po poronieniu? To zawsze trzeba sprawdzic.
To na prawde nie zarty i czy sprawdzilas bete czy spadla do 0?
@roxie123 kochana ja w Kato wiec jak tu potrzebujesz przyslugi to wiesz[emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
muza_ton
Fanka BB :)
@witch84 miałam poronienie samoistne, krwawienie trwało jakieś 6 dni i samo przeszło , zaczęło się 7 sierpnia. Usg nie miałam. Kurde wczoraj oddawałam krew i zapomniałam o tej becie a wczoraj już bym wynik odebrała. Szlak...
Wiecie panikowalam o córcie a najprawdopodobniej M jest poważnie chory. Diagnozujemy poki co na własną rękę i szukamy lekarza. No ale ma kasę trzeba czekać trzy miesiące więc jak i tak ma chodzić prywatnie to już do konkretnych specjalistów. I w sumie od prawie czterech tygodni żyje w głębokim stresie. A dwa tygodnie to aż o nerwicę się obijalo. Nie mogłam jeść, spać i ciągle myśli. Az raz drgawek dostałam. Przeszlo mi trzy dni temu to teraz znowu to podejrzenie u M. Wykoncze się chyba. No i zapomniałam. Może jutro pojadę
Ps. minki córcia dorzuca
Wiecie panikowalam o córcie a najprawdopodobniej M jest poważnie chory. Diagnozujemy poki co na własną rękę i szukamy lekarza. No ale ma kasę trzeba czekać trzy miesiące więc jak i tak ma chodzić prywatnie to już do konkretnych specjalistów. I w sumie od prawie czterech tygodni żyje w głębokim stresie. A dwa tygodnie to aż o nerwicę się obijalo. Nie mogłam jeść, spać i ciągle myśli. Az raz drgawek dostałam. Przeszlo mi trzy dni temu to teraz znowu to podejrzenie u M. Wykoncze się chyba. No i zapomniałam. Może jutro pojadę
Ps. minki córcia dorzuca
reklama