reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 ja kupowalam przez neta i wyslali mi kurierem[emoji4]z napisem szklo i dobrze zabezpieczone.

@AgaB33 ojej jesli chcesz to napisz co podejrzewaja u M ,jesli nie pomin pytanie:/
A Ty sio na bete i usg !

@Ewarut nieee,ja nie[emoji4]
Jedyne mecze ktore ogladam to jak cos waznego w pilce noznej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@AgaB33 A dawno robiłaś cytologię? Może warto przy okazji USG kontrolnego zrobić, by sprawdzić czy wszystko jest ok? A co podejrzewacie u męża, bo zabrzmiało poważnie?? Nie stresuj się tak, nie powinnaś zakładać najgorszego.

@Ewarut Ja nie oglądam piłki nożnej (zresztą mój mąż też nie). W ten weekend żadnego dyżuru nie mamy, więc kupię jakieś winko i sobie obejrzymy jakiś film. Polecacie coś - najlepiej jakiś sensacyjny, bo mój to wyciskaczy łez nie chce ze mną oglądać :p

Dziewczyny ale ubaw mialam pisze na fb do meza o tych tabletkach dla niego i ze bedziemy suplementowac zeby plemniki silne byly i moj organizm ich nie zwalczyl a tam odpisuje kuzyn od mojego meza haha:biggrin2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak no to się udałas :-D

Cytologie robili akurat w pracy w mmamibusie i położna kazała mi poczekać 3miesiące bo rak to głupoty moga wyjść i mi nie pobrala materiału. Jutri albo w poniedziałek pójdę na ta betę.

Ale mam dobry humor dzisiaj:) a jitro o 4 wstaje o 5 musze juz byc w pracy :/// <kula w leb> u Was tez tak leje u mnie czuje sie jak gwiazda wszedzie blyski:p

@zosiak, może to coś jak solidarność plemników

Przypomniała mi się SMS wpadka
Chciałam zrobić mężowi faszerowane papryki, ale nie pamiętałam dokladnie jak, więc bach sms-a (mial byc do siostry), żeby mi podała jak ona ten farsz do papryk robi, bo chcę zrobić mężusiowi niespodziankę.
Po chwili dostaje SMS zwrotny (od męża): nie wiem dokładnie co tam się daje, ale przypraw te papryki dobrze, żeby mi smakowało.
Także taaaaka niespodzianka mi wyszła.

reklama
Witam się wieczorową porą ;)
@zosiak niezła historia :D dobrze ze tylko takie rzeczy napisałaś :)
@Funia90 20 tydzień??!! Ale ten czas leci :) pamiętam jak dopiero co były dwie kreski... Cieszę się że u Was wszystko dobrze i że Asia ma się dobrze u mamy w brzuszku :) widzisz, widocznie ten mecz dzisiaj jest Ci pisany :p
@AgaB33 betę i usg zrób, to ważne żeby wiedzieć czy wszystko jest oki :) ja też po poronieniu miałam morfologie w normie
@ivvonka dobra historia z tymi paprykami. Uśmiałam się :D

A ja dzisiaj miałam zajęcie w pracy, to szybko mi przeleciało :) i tym sposobem przeżyłam ostatni dzień drugiej zmiany :) w przyszłym tygodniu znowu pierwsze (@zosiak rozumiem Twój ból wstawania na 5 do pracy....) więc tydzień minie szybko :) jutro mam wolne, bo idziemy na wesele i już się nie mogę doczekać. Prezencik zapakowany, sukienka gotowa, samo fryzjer, potem szybkie prasowanie koszuli dla M, makijaż i jazda :) planuje się wybawić ile tylko będę miała sił. Także @mamcia2014 bawimy się jutro obie ;)

Do góry