reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No wlasnie wydaje mi sie ze byly tez problemy bo jesli poronilam i raz sie zle zagniezdzilo to zolnierzyki tez moga byc slabe wyslalam meza na badanie cynku i hmm w normie ale niski

reklama
@zosiak aha to nie głupi pomysł z tymi witaminami na pewno nie zaszkodzi , ja swojemu może kupie tez bo teraz jest taki przepracowany i tez może to jakoś wpływa na coś ... ja mojemu robiłam ogólne badanie nasienia , bo myślałam ,że może są za słabe ale wyniki miał super więc się nie przejełam . Ale co tam wzmocnić można nie :D

Ale migdalami bede go karmic i tak i siebie tez:) tam jest nspisane zeby 3 mies przed staraniami zaczac ja bym chciala zaczac tak kwiecien boje sie marca i lutego bo to nieszczesliwy miesiac dla mojej rodziny wszyscy umierali a ja tez w marcu malo sie nie wykrwawilam.

@Funia90 konkretnego typu wózka nie mamy, ale na pewno chcemy 3w1 :)
No to masz co robić w robocie :p

Dziewczyny ja wstałam o 4 i poszłam spać przed 9 a o 11 już mnie siostra obudziła bo dzwoniła na klachy :D
Idę zjeść płatki z mlekiem a później kawusie zrobię :)
Miłego dnia :*

@Calineczka24 ja dzisiaj miałam akcje z kawą ... ostatnio bawię się w infolinie hah ciągle na telefonie , no to buch kawusia , tak sobie chwaliłam ajajaj jaka dobra dzisiaj :D tak pochwaliłam ,że wylałam na siebie i na podłogę ...

Dziewczyny robilyście sobie morfologie po poronieniu. Ja jestem honorowym krwiodawcom i byłam wczoraj oddać tj 24dni po poronieniu. Wyszly mi leukocyty -.krwinki białe12,5 tys. Pani mnie uspokajala ze to jakiś stan zapalny mógł być, nawet infekcja czy coś z jajnikiem. No to jej powiedzialam o tym poronieniu i ze ginekolog powiedział że mogę krew oddać. Mówi że w żadnym wypadku.mimo że to młoda ciąża to krwi na pewno bylo wiecej i ze narzady.rodne moga być jeszcze rozpulchnione. Nie wiem czy z tym jechać do lekarza czy jak..

@AgaB33 podziwiam osoby , które oddają krew , ja nigdy nie oddawałam krwi , po prostu za chuda jestem i nie mogłam ;/ a poza tym pewnie milion razy bym zemdlała ;p
Hm moim zdaniem organizm jeszcze nie doszedł do siebie do końca , a oddawanie krwi mogłoby spowodować też anemię przez to ,ze organizm jest osłabiony ...mimo wszystko też trochę z Ciebie zleciało . Wydaje mi się ,że 24dni po poronieniu to za świeży temat , jeszcze mogą być różne wyniki i tam w środku małe stany zapalne , których nie odczuwasz .
Powinnaś zadbać teraz o witaminki i troszkę go podrasować :)

Pytanie z innej beczki , czy któraś z Was mieszka gdzieś w okolicy KŁODAWA , KOŁO ? jeśli tak piszcie na priv potrzebuję przysługi :)

Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 dlatego pytałam ginekologa. Oh ten mój dziadek... ta z rck mówi że gdybym o tym powiedziała wczoraj u nich to wcale by nie pobierali. A tak to pobrali o jeszcze wypuścili krwi eh... Będę musiała zrobić kontrole za jakiś czas

Do góry