reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 na 100% [emoji16]

Jaka jestem zła ani @ ani nic :( nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny:) Margotka to czekamy jutro na relacje z wizyty:)

Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina mnie dla odmiany dzisiaj kłuje po bokach. Zwłaszcza lewym boku. Jakbym kolke miała...
Ale też ciągnie. Macica rośnie :) także myślę że nie masz co się martwić.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 mnie tez ciagnie brzuch ,raz bardziej raz w ogole .Czasem kluje.
Ale nigdy nie tak mocno jak opisujesz:/ nie wiem ,moze inne dziewczyny cos doradza a jak sie niepokoisz to jedz na ip obejrzy Cie lekarz[emoji4]

@roxie123 w koncu sytuacja sie wyjasni[emoji4]niestety ale te wszystkie leki na pewno rozwalaja troche cykl,no albo ta fasolka go rozwala[emoji12]

Wrocilam do domku i zjadlam teraz pol duzego jogurtu naturalnego z 3 lyzakmi platkow owsianych,chia,z cala nekatrynka i calym ,duzym bananem ,zaraz pekne[emoji16]ale kostka milki tez sie zmiescila[emoji5]

Sama juz nie wiem co to, teraz jakby jakieś wzdęcia bo zjadłam drugie danie i meczy mnie trochę żołądek :/ tez mnie wlasnie kłuje trochę, faktycznie moze macie racje macica rośnie i inne narządy tez sie przemieszczają wiec to moze to, a ja ogólnie przed ciąża często miałam jakieś kołki jelitowe :/

Katarina jeśli nie czujesz skurczy, bolesnych, regularnych to to nic groźnego. Wszystkie kłucia i ciągnięcia są normalne. Jelita się przemieszczają, jak masz wzdecia albo kolke to brzuch może boleć bardziej. A z tego co mi lekarka mówiła to takie bóle miesiaczkowe nawet do 4 mc ciąży można czuć.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki ja troszke zabiegana jestem bo rano praktyki a pozniej praca na praktykach dzisiaj bylo ekstra usmialam sie bo dwa razy mnie pomylono z lekarzem:D.
Tym co teraz sie nie udalo glowa do gory nie teraz to nast razem wyjdzie.
Katerina bole skonsultuj najlepiej z lekarzem bo sa rozne odmiany bolu moga byc nie groźne ale warto wspomniec lekarzowi.
Funiu smacznego :D to fajnie ze wrocilas do pracy ja tez jakby mi zdrowie dopisalo nie siedzialabym nie umiem.
@roxie123 czy jestes pewna ze @ przyjdzie?

@Funia90 na 100% [emoji16]

Jaka jestem zła ani @ ani nic :( nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to samo kochana nie ma @ jedna krecha nerwowa jestem a w sobote wesele kurcze
Jutro ide do gin zapytac o to zgrubienie w piersi :(
Funia dziekujemy za wsparcie jestes kochana :)
Katarina jedz na ip pewnie macuca sie powieksza dzidzi powieksza domek :):)

reklama
Do góry