reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 na 100% [emoji16]

Jaka jestem zła ani @ ani nic :( nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny:) Margotka to czekamy jutro na relacje z wizyty:)

Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina mnie dla odmiany dzisiaj kłuje po bokach. Zwłaszcza lewym boku. Jakbym kolke miała...
Ale też ciągnie. Macica rośnie :) także myślę że nie masz co się martwić.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Katarina91 mnie tez ciagnie brzuch ,raz bardziej raz w ogole .Czasem kluje.
Ale nigdy nie tak mocno jak opisujesz:/ nie wiem ,moze inne dziewczyny cos doradza a jak sie niepokoisz to jedz na ip obejrzy Cie lekarz[emoji4]

@roxie123 w koncu sytuacja sie wyjasni[emoji4]niestety ale te wszystkie leki na pewno rozwalaja troche cykl,no albo ta fasolka go rozwala[emoji12]

Wrocilam do domku i zjadlam teraz pol duzego jogurtu naturalnego z 3 lyzakmi platkow owsianych,chia,z cala nekatrynka i calym ,duzym bananem ,zaraz pekne[emoji16]ale kostka milki tez sie zmiescila[emoji5]

Sama juz nie wiem co to, teraz jakby jakieś wzdęcia bo zjadłam drugie danie i meczy mnie trochę żołądek :/ tez mnie wlasnie kłuje trochę, faktycznie moze macie racje macica rośnie i inne narządy tez sie przemieszczają wiec to moze to, a ja ogólnie przed ciąża często miałam jakieś kołki jelitowe :/

Katarina jeśli nie czujesz skurczy, bolesnych, regularnych to to nic groźnego. Wszystkie kłucia i ciągnięcia są normalne. Jelita się przemieszczają, jak masz wzdecia albo kolke to brzuch może boleć bardziej. A z tego co mi lekarka mówiła to takie bóle miesiaczkowe nawet do 4 mc ciąży można czuć.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki ja troszke zabiegana jestem bo rano praktyki a pozniej praca na praktykach dzisiaj bylo ekstra usmialam sie bo dwa razy mnie pomylono z lekarzem:D.
Tym co teraz sie nie udalo glowa do gory nie teraz to nast razem wyjdzie.
Katerina bole skonsultuj najlepiej z lekarzem bo sa rozne odmiany bolu moga byc nie groźne ale warto wspomniec lekarzowi.
Funiu smacznego :D to fajnie ze wrocilas do pracy ja tez jakby mi zdrowie dopisalo nie siedzialabym nie umiem.
@roxie123 czy jestes pewna ze @ przyjdzie?

@Funia90 na 100% [emoji16]

Jaka jestem zła ani @ ani nic :( nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to samo kochana nie ma @ jedna krecha nerwowa jestem a w sobote wesele kurcze
Jutro ide do gin zapytac o to zgrubienie w piersi :(
Funia dziekujemy za wsparcie jestes kochana :)
Katarina jedz na ip pewnie macuca sie powieksza dzidzi powieksza domek :):)

reklama
Do góry