reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Katarina mnie dla odmiany dzisiaj kłuje po bokach. Zwłaszcza lewym boku. Jakbym kolke miała...Hej dziewczyny Margotka to czekamy jutro na relacje z wizyty
Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale też ciągnie. Macica rośnie także myślę że nie masz co się martwić.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Fanka BB :)
@Katarina91 mnie tez ciagnie brzuch ,raz bardziej raz w ogole .Czasem kluje.
Ale nigdy nie tak mocno jak opisujesz:/ nie wiem ,moze inne dziewczyny cos doradza a jak sie niepokoisz to jedz na ip obejrzy Cie lekarz[emoji4]
@roxie123 w koncu sytuacja sie wyjasni[emoji4]niestety ale te wszystkie leki na pewno rozwalaja troche cykl,no albo ta fasolka go rozwala[emoji12]
Wrocilam do domku i zjadlam teraz pol duzego jogurtu naturalnego z 3 lyzakmi platkow owsianych,chia,z cala nekatrynka i calym ,duzym bananem ,zaraz pekne[emoji16]ale kostka milki tez sie zmiescila[emoji5]
Ale nigdy nie tak mocno jak opisujesz:/ nie wiem ,moze inne dziewczyny cos doradza a jak sie niepokoisz to jedz na ip obejrzy Cie lekarz[emoji4]
@roxie123 w koncu sytuacja sie wyjasni[emoji4]niestety ale te wszystkie leki na pewno rozwalaja troche cykl,no albo ta fasolka go rozwala[emoji12]
Wrocilam do domku i zjadlam teraz pol duzego jogurtu naturalnego z 3 lyzakmi platkow owsianych,chia,z cala nekatrynka i calym ,duzym bananem ,zaraz pekne[emoji16]ale kostka milki tez sie zmiescila[emoji5]
Katarina91
Sama juz nie wiem co to, teraz jakby jakieś wzdęcia bo zjadłam drugie danie i meczy mnie trochę żołądek :/ tez mnie wlasnie kłuje trochę, faktycznie moze macie racje macica rośnie i inne narządy tez sie przemieszczają wiec to moze to, a ja ogólnie przed ciąża często miałam jakieś kołki jelitowe :/
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Katarina jeśli nie czujesz skurczy, bolesnych, regularnych to to nic groźnego. Wszystkie kłucia i ciągnięcia są normalne. Jelita się przemieszczają, jak masz wzdecia albo kolke to brzuch może boleć bardziej. A z tego co mi lekarka mówiła to takie bóle miesiaczkowe nawet do 4 mc ciąży można czuć.
D
Deleted member 170039
Gość
Hej kobietki ja troszke zabiegana jestem bo rano praktyki a pozniej praca na praktykach dzisiaj bylo ekstra usmialam sie bo dwa razy mnie pomylono z lekarzem.
Tym co teraz sie nie udalo glowa do gory nie teraz to nast razem wyjdzie.
Katerina bole skonsultuj najlepiej z lekarzem bo sa rozne odmiany bolu moga byc nie groźne ale warto wspomniec lekarzowi.
Funiu smacznego to fajnie ze wrocilas do pracy ja tez jakby mi zdrowie dopisalo nie siedzialabym nie umiem.
@roxie123 czy jestes pewna ze @ przyjdzie?
Tym co teraz sie nie udalo glowa do gory nie teraz to nast razem wyjdzie.
Katerina bole skonsultuj najlepiej z lekarzem bo sa rozne odmiany bolu moga byc nie groźne ale warto wspomniec lekarzowi.
Funiu smacznego to fajnie ze wrocilas do pracy ja tez jakby mi zdrowie dopisalo nie siedzialabym nie umiem.
@roxie123 czy jestes pewna ze @ przyjdzie?
Nusia123
Ja to samo kochana nie ma @ jedna krecha nerwowa jestem a w sobote wesele kurcze@Funia90 na 100% [emoji16]
Jaka jestem zła ani @ ani nic nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro ide do gin zapytac o to zgrubienie w piersi
Funia dziekujemy za wsparcie jestes kochana
Katarina jedz na ip pewnie macuca sie powieksza dzidzi powieksza domek
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
musicie byc cierpliwe mapewno wszystko sie wyjasni.