reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny u nas burza idzie.
Miałam dziś dzień udany rano spacer z Wiktorkiem potem z siostrą się trochę poopalalysmy a Wiktor oglądał bajkę w tym czasie po obiedzie Wiktorek z ciocia wyruszyli w miasto a ja jak to ja trochę na sloneczku jeszcze posiedzialam potem śmieci powyrzucalam. Wykapalam się ogarnelam chalupke i gary no i potem wyszłam po nich na autobus bo wracali autobusem Wiktorek był w sklepie zoologicznym i dostał do akwarium naszego rybkę od wujka ( partner siostry w tym sklepie pracuje) .

No i kochane moje we wrzesniu biorą ślub a ja uwaga będę swiadkowa; )

No i będzie to ślub cywilny potem kawa ciasto dla gości a po wstępie będzie biba dla wtajemniczonych jak już babcie i ciotki się rozjada do domów będzie domowka tak jakby całonocna. Będzie kilka par w tym my a Wiktorek będzie u bratowej męża już pytałam czy mogę go pod jej opieka zostawić. Także szykuje się impreza :).

reklama
To teraz to mniej formalne :D
@Olasec a znasz powiedzenie ze "łatwiej dziurę kijem zatkac niż dziurę w dziurze zrobic" :D wiec z ta dziewczynka może być troszkę ciężej :)
@roxie123 a Ty mierzysz temperaturę cały cykl? Mi lekarz powiedział żeby luteine brać po 3 wyższej temperaturze od skoku. A jak jest u Ciebie? W którym dc miałaś skok?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Margotka to ja też tak najwcześniej brałam :) kciuki trzymam juz za jutro !
@Funia90 ja też miałam usg na nfz co miesiąc a poza tym nasze ciążę są z obciążeniem wiec sądzę że to wogole nas nie dotyczy...
Hej dziewczyny:) Margotka to czekamy jutro na relacje z wizyty:)

Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina właśnie chyba na nowym.watku coś wrzuciłam o ciągnących pachwinach, polecam :)
@Funia90 na 100%
emoji16.png

Jaka jestem zła ani @ ani nic :( nawet brzuch mnie nie boli , wczoraj tylko pokulo i tyle ... zamiast być w czasie to takie rozpierdzielone te cykle

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie swoje musisz wyczekac a organizm juz przygotowujesz wiec jak pyknie to już na 100% ♡

Aaaaa dziewczyny przedwczoraj miałam plamienie i myślałam, że to okres ale ucichło i wczoraj tylko śluz lekko brązowy miałam i zrobiłam teraz test i są dwie kreski, co prawda druga blada ale jest:) powtórzę test w sobotę. I kupuje clexane bo mam receptę od męża siostry bo jest lekarzem i tylko duphaston muszę skombinować. Ale mam stresa. Boję się...

Aaaaa dziewczyny przedwczoraj miałam plamienie i myślałam, że to okres ale ucichło i wczoraj tylko śluz lekko brązowy miałam i zrobiłam teraz test i są dwie kreski, co prawda druga blada ale jest:) powtórzę test w sobotę. I kupuje clexane bo mam receptę od męża siostry bo jest lekarzem i tylko duphaston muszę skombinować. Ale mam stresa. Boję się...
Olasec wspaniale! Ja też tak raz miałam wokolicach @ a była ciąża :*

Ta dam i jest coś nowego specjalnie dla was i dzięki wam
kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

Link do: Babyboomowe porady

Załączniki

• kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    13,1 KB · Wyświetleń: 267
No to super [emoji3]
A ja juz od rana w pracy, ale tak mi sie nie chce [emoji13] dobrze chociaz, ze upalu tak nie czuc, ale bede flak jak wroce do domu [emoji6]

@Olasec po takiej wiesci to musze przemowic nawet z urlopu, bo podczytuje was cały czas, ale nie bardzo mam kiedy pisac. Bardzo sie cieszę, ze Ci sie udalo.a ktory dc masz dzisiaj i jakie mas dlugie cykle? Będziesz robic betę.? Gratuluje z calego serca i mam nadzieje, ze zapoczątkujesz wysyp pozytywów.:biggrin2:

reklama
Super :)
Którejś z nas musialo się udać. Dobrze że chociaż jedna w tym miesiącu .
Teraz na bete

Ja czekam na @ na razie nic ale do wieczora się pojawi myślę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry