reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się :)

@Nusia123 jak tam u Ciebie ? @ jest czy nie ma ?
@mfifi04 super :) widzisz mówiłam ,że torbielka zniknie :) teraz poczekaj na regularny cykl i do dzieła ! Masz rację , też bym poczekała ten miesiąc nawet z tego względu , że po torbieli lubi być cykl bez ow , chcoiaz nie zawsze , ale tak chyba bd bezpieczniej jak hormony wrócą do normy . No i suplementuj witaminki :)
@roki_1991 nie martw się , teraz jeszcze będą zawirowania z cyklami ale ustabilizuje się wszystko :)
@Olasec uuu głupia @ , ale nie dajemy się testujemy za miesiąc :*
@Funia90 haha tak się wyrzyłam ,że dużo mi nie trzeba było :p no ale trzeba korzystac póki można :D
@Ewelyn fakt jest postój zastój ale obiecuję ,że za miesiąc będzie wiele kresek i nie nadążycie , która kiedy ma wizyte i ile tygodni :D
@mamcia2014 haha strasznie mnie rozbawiły słowa Twojego dzieciaczka :D
@Calineczka24 oj faktycznie to niebezpieczne i tym bardziej nie wskazane , mam nadzieję ,że szybko naprawią . Czekamy na wizytę :) też mam jutro ale moja wizyta to tylko recepta a u Ciebie piękne widoki :) Wcinaj co się da :)

U mnie 30dc @brak... pozytywnego testu brak... czekam aż przyjdzie wredota .
Wczoraj już odpuściłam i jeszcze wykorzystałam M przed @ hihi
Zeby w końcu przylazła to zaraz znowu staranka . Jestem więcej niż pewna , że te 2 cykle zablokowałam dupkiem za szybko go brałam ;/ jutro o 20 stej mam wizyte pogadam z lekarzem ,że moja ow coś się opóźnia i będę go brała dopiero od 20dc dla pewności . Zrobiłam milion testów ciążowych już kolejny miesiąc ale dobrze , że jest allegro więc nowe już zamówione :D mam nadzieję , że za miesiąc zużyję jeden i będą II . Nie dajemy się ! walczymy dalej :)

Załączniki

• upload_2017-7-19_12-33-39.png
    upload_2017-7-19_12-33-39.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 61
  • upload_2017-7-19_12-33-39.png
    upload_2017-7-19_12-33-39.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 53
reklama
Witam się :)

@Nusia123 jak tam u Ciebie ? @ jest czy nie ma ?
@mfifi04 super :) widzisz mówiłam ,że torbielka zniknie :) teraz poczekaj na regularny cykl i do dzieła ! Masz rację , też bym poczekała ten miesiąc nawet z tego względu , że po torbieli lubi być cykl bez ow , chcoiaz nie zawsze , ale tak chyba bd bezpieczniej jak hormony wrócą do normy . No i suplementuj witaminki :)
@roki_1991 nie martw się , teraz jeszcze będą zawirowania z cyklami ale ustabilizuje się wszystko :)
@Olasec uuu głupia @ , ale nie dajemy się testujemy za miesiąc :*
@Funia90 haha tak się wyrzyłam ,że dużo mi nie trzeba było [emoji14] no ale trzeba korzystac póki można :D
@Ewelyn fakt jest postój zastój ale obiecuję ,że za miesiąc będzie wiele kresek i nie nadążycie , która kiedy ma wizyte i ile tygodni :D
@mamcia2014 haha strasznie mnie rozbawiły słowa Twojego dzieciaczka :D
@Calineczka24 oj faktycznie to niebezpieczne i tym bardziej nie wskazane , mam nadzieję ,że szybko naprawią . Czekamy na wizytę :) też mam jutro ale moja wizyta to tylko recepta a u Ciebie piękne widoki :) Wcinaj co się da :)

U mnie 30dc @brak... pozytywnego testu brak... czekam aż przyjdzie wredota .
Wczoraj już odpuściłam i jeszcze wykorzystałam M przed @ hihi
Zeby w końcu przylazła to zaraz znowu staranka . Jestem więcej niż pewna , że te 2 cykle zablokowałam dupkiem za szybko go brałam ;/ jutro o 20 stej mam wizyte pogadam z lekarzem ,że moja ow coś się opóźnia i będę go brała dopiero od 20dc dla pewności . Zrobiłam milion testów ciążowych już kolejny miesiąc ale dobrze , że jest allegro więc nowe już zamówione :D mam nadzieję , że za miesiąc zużyję jeden i będą II . Nie dajemy się ! walczymy dalej :)
Witaminki biorę oczywiście.
Kurde szkoda ze test nie wychodzi. Może za wcześnie. Są przypadki że test dopiero tydzień po terminie @ wychodził. Więc cierpliwie czekaj na dalsze wydarzenia :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 ja już nie liczę i nie czekam na II czekam na @ żeby znowu działać :) stwierdziłam ,że to wina dupka bo wcześniej nie miałam takich problemów i nastawiam się na pozytyw za miesiąc < przynajmniej musze tak myśleć >

@roxie123 a Ty mierzysz temperaturę cały cykl? Mi lekarz powiedział żeby luteine brać po 3 wyższej temperaturze od skoku. A jak jest u Ciebie? W którym dc miałaś skok?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022...nie mierzyłam całego cyklu właśnie ;/ troche bez sensu bo później mi przyszło do głowy więc nie wiem kiedy był skok ...w każdym razie odpuszcze te temperatury itd zaczne brac od 19lub 20dc wtedy juz na pewno będzie po i niech sie dzieje co chce
A Ty jak się czujesz lepiej troche ?

@...Margotka9022...nie mierzyłam całego cyklu właśnie ;/ troche bez sensu bo później mi przyszło do głowy więc nie wiem kiedy był skok ...w każdym razie odpuszcze te temperatury itd zaczne brac od 19lub 20dc wtedy juz na pewno będzie po i niech sie dzieje co chce
A Ty jak się czujesz lepiej troche ?
No właśnie. Albo mierzyć cały cykl albo wcale. Ja dziś wyjątkowo dobrze. Z pomocą mamy wyciągnęłam Julce basenik na balkon. I nawet mnie dziś nie muli, nie szarpie na wymioty. Brzuch pobolewa standardowo, trochę kłuje po bokach. Jutro wizyta. Zobaczymy czy zrobi mi USG.

@roxie123 niby tak, tylko ze są to wizyty na NFZ. A teoretycznie usg miałam tydzień temu, ale wtedy nie nie wpisywala do karty ciąży. Tylko wpadłam, usg, recepta i wypad. Dlatego zobaczymy czy będzie taka chętna zrobić i jutro.. niech tylko sprawdzi czy jest serducho i nic mi nie trzeba więcej do szczęścia.

reklama
Dziwczyny zobaczycie jaki bedzie wysyp w sierpniu[emoji5]
Oj bedzie sie dzialo[emoji4]
@roxie123 wlasnie z tym nfz to jest tak ,ze w ciazy masz tylko 3 usg wiec w sumie lekarz nie ma zadnego obowiazku jak juz to jego dobre checi[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry