reklama
Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 to widzisz[emoji4]dla mnie to jest chore ,ze 3 usg ale sa lekrze ktorzy tego sie trzymja:/
Ja juz mialam u tego na nfz 3 ,ale np teraz nie dal mi fotki,wiec podejrzewam ,ze oszczedzaja na tym papierze.
Tylko w sumie i tak mi nie zalezalo,bo prenatalne mialam za 4 dni a najwazniejsze bylo dla mnie ,ze zobaczylam dzieciatko i ,ze wszystko bylo oki[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja juz mialam u tego na nfz 3 ,ale np teraz nie dal mi fotki,wiec podejrzewam ,ze oszczedzaja na tym papierze.
Tylko w sumie i tak mi nie zalezalo,bo prenatalne mialam za 4 dni a najwazniejsze bylo dla mnie ,ze zobaczylam dzieciatko i ,ze wszystko bylo oki[emoji5]
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Funia ja miałam do tej pory 3. Za każdym razem dostawałam zdjęcie a lekarka drukowala 3-4 i resztę wkłada do karty. Może jutro zrobi mi to usg jak mnie zobaczy. Bo wie ze ja z tych "bojazliwych" pacjentek. Zresztą nie mam złych przeczuc. Nie to co w poprzedniej ciąży...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@...Margotka9022... to twoja z tych "nieoszczednych" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jak moj mi nie zrobi,to wyrwe mu ta glowice i sama sobie zrobie [emoji12]
Dziewczyny wrocilam do pracy od dwoch dni,musze sie pochwalic[emoji4]co prawda 3 godzinki dziennie plus do tego wysylam paczki ze sklepu internetowego.
Ale nie jest zle ,przynjamniej mam wiecej energii i robie make up[emoji1]
Dzis chcialam tez kupic jakis drobiazg dla dzidzi ale nic mi sie nie spodobalo i skonczylo sie na tym ,ze kupilam sobie spodniczke i bluzke[emoji12]
Plus po tym lazeniu po tej galerii zrobilam sie mega glodna i nabralam smaka na parowki.
Na dole wrzucam moja porcyjke.
Dodatkowo dzidzi namowila mnie na milke[emoji5]to sa smaki mojego M mowie Wam[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak moj mi nie zrobi,to wyrwe mu ta glowice i sama sobie zrobie [emoji12]
Dziewczyny wrocilam do pracy od dwoch dni,musze sie pochwalic[emoji4]co prawda 3 godzinki dziennie plus do tego wysylam paczki ze sklepu internetowego.
Ale nie jest zle ,przynjamniej mam wiecej energii i robie make up[emoji1]
Dzis chcialam tez kupic jakis drobiazg dla dzidzi ale nic mi sie nie spodobalo i skonczylo sie na tym ,ze kupilam sobie spodniczke i bluzke[emoji12]
Plus po tym lazeniu po tej galerii zrobilam sie mega glodna i nabralam smaka na parowki.
Na dole wrzucam moja porcyjke.
Dodatkowo dzidzi namowila mnie na milke[emoji5]to sa smaki mojego M mowie Wam[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się i ja
Dzień pełen pracy zatem wyskakuję dziś do was z nową propozycją. Otóż założyłam nowy wątek z ciekawymi tematami (linkami) z bb. Takimi, które mogą akurat Was zainteresować. Zaglądnijcie tutaj:
Link do: Babyboomowe porady
Jeśli wam się coś takiego podoba i warto, żebym wam podsyłała takie linki to polubcie tamten temat lub w jakikolwiek inny sposób okażcie tam zainteresowanie. Jesteście testerkami bo jeśli patent się przyjmie to będziemy / my moderatorki zakładać takie tematy również na innych wątkach np. dotyczących dzieci.
Artykułów jest tu tak dużo, że jestem pewna, że nawet nie wiecie, że one są, a tak ja je wyłapie i być może, którejś z was coś się przyda.
Pozdrawiam każdą Staraczkę, Brzuchatkę i Mamuśkę
PS wieczorem wrócę do was mniej formalnie
Dzień pełen pracy zatem wyskakuję dziś do was z nową propozycją. Otóż założyłam nowy wątek z ciekawymi tematami (linkami) z bb. Takimi, które mogą akurat Was zainteresować. Zaglądnijcie tutaj:
Link do: Babyboomowe porady
Jeśli wam się coś takiego podoba i warto, żebym wam podsyłała takie linki to polubcie tamten temat lub w jakikolwiek inny sposób okażcie tam zainteresowanie. Jesteście testerkami bo jeśli patent się przyjmie to będziemy / my moderatorki zakładać takie tematy również na innych wątkach np. dotyczących dzieci.
Artykułów jest tu tak dużo, że jestem pewna, że nawet nie wiecie, że one są, a tak ja je wyłapie i być może, którejś z was coś się przyda.
Pozdrawiam każdą Staraczkę, Brzuchatkę i Mamuśkę
Załączniki
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Funia90
@roxie123 cos mi sie tez tak zdaje,ta milka po tym drugim sniadaniu ja zdradzila[emoji12]
@nafoczka juz kliknelam hacZyk i pocZytam sobie tam pozniej[emoji4]
@...Margotka9022... to bylo drugie sniadanie,bula byla ogromna,na pierwsze jajecznica i tez bula.
Ja duzo jem,zawsze duzo jadlam[emoji4]
No i slodkosci leca[emoji3]
Przez brzuszek mialam i M byl ze mna[emoji4][emoji3]
@nafoczka juz kliknelam hacZyk i pocZytam sobie tam pozniej[emoji4]
@...Margotka9022... to bylo drugie sniadanie,bula byla ogromna,na pierwsze jajecznica i tez bula.
Ja duzo jem,zawsze duzo jadlam[emoji4]
No i slodkosci leca[emoji3]
Przez brzuszek mialam i M byl ze mna[emoji4][emoji3]
reklama
Katarina91
Hej dziewczyny Margotka to czekamy jutro na relacje z wizyty
Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?
Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?