reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 to widzisz[emoji4]dla mnie to jest chore ,ze 3 usg ale sa lekrze ktorzy tego sie trzymja:/
Ja juz mialam u tego na nfz 3 ,ale np teraz nie dal mi fotki,wiec podejrzewam ,ze oszczedzaja na tym papierze.
Tylko w sumie i tak mi nie zalezalo,bo prenatalne mialam za 4 dni a najwazniejsze bylo dla mnie ,ze zobaczylam dzieciatko i ,ze wszystko bylo oki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia ja miałam do tej pory 3. Za każdym razem dostawałam zdjęcie a lekarka drukowala 3-4 i resztę wkłada do karty. Może jutro zrobi mi to usg jak mnie zobaczy. Bo wie ze ja z tych "bojazliwych" pacjentek. Zresztą nie mam złych przeczuc. Nie to co w poprzedniej ciąży...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... to twoja z tych "nieoszczednych" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jak moj mi nie zrobi,to wyrwe mu ta glowice i sama sobie zrobie [emoji12]

Dziewczyny wrocilam do pracy od dwoch dni,musze sie pochwalic[emoji4]co prawda 3 godzinki dziennie plus do tego wysylam paczki ze sklepu internetowego.
Ale nie jest zle ,przynjamniej mam wiecej energii i robie make up[emoji1]

Dzis chcialam tez kupic jakis drobiazg dla dzidzi ale nic mi sie nie spodobalo i skonczylo sie na tym ,ze kupilam sobie spodniczke i bluzke[emoji12]
Plus po tym lazeniu po tej galerii zrobilam sie mega glodna i nabralam smaka na parowki.
Na dole wrzucam moja porcyjke.
Dodatkowo dzidzi namowila mnie na milke[emoji5]to sa smaki mojego M mowie Wam[emoji4]
1500471754-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Dzień pełen pracy zatem wyskakuję dziś do was z nową propozycją. Otóż założyłam nowy wątek z ciekawymi tematami (linkami) z bb. Takimi, które mogą akurat Was zainteresować. Zaglądnijcie tutaj:

Link do: Babyboomowe porady

Jeśli wam się coś takiego podoba i warto, żebym wam podsyłała takie linki to polubcie tamten temat lub w jakikolwiek inny sposób okażcie tam zainteresowanie. Jesteście testerkami bo jeśli patent się przyjmie to będziemy / my moderatorki zakładać takie tematy również na innych wątkach np. dotyczących dzieci.

Artykułów jest tu tak dużo, że jestem pewna, że nawet nie wiecie, że one są, a tak ja je wyłapie i być może, którejś z was coś się przyda.

Pozdrawiam każdą Staraczkę, Brzuchatkę i Mamuśkę
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
PS wieczorem wrócę do was mniej formalnie :D

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    41,6 KB · Wyświetleń: 309
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    65,7 KB · Wyświetleń: 301
@roxie123 cos mi sie tez tak zdaje,ta milka po tym drugim sniadaniu ja zdradzila[emoji12]

@nafoczka juz kliknelam hacZyk i pocZytam sobie tam pozniej[emoji4]

@...Margotka9022... to bylo drugie sniadanie,bula byla ogromna,na pierwsze jajecznica i tez bula.
Ja duzo jem,zawsze duzo jadlam[emoji4]
No i slodkosci leca[emoji3]
Przez brzuszek mialam i M byl ze mna[emoji4][emoji3]

reklama
Hej dziewczyny:) Margotka to czekamy jutro na relacje z wizyty:)

Dziewczyny Was tez tak ciągnie brzuch? Mnie tak dzisiaj ciągnie ze nie mogę sie dobrze wyprostować ani schylic na boki :/ czy to moze byc cos niepokojącego?

Do góry