reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aaaaa dziewczyny przedwczoraj miałam plamienie i myślałam, że to okres ale ucichło i wczoraj tylko śluz lekko brązowy miałam i zrobiłam teraz test i są dwie kreski, co prawda druga blada ale jest:) powtórzę test w sobotę. I kupuje clexane bo mam receptę od męża siostry bo jest lekarzem i tylko duphaston muszę skombinować. Ale mam stresa. Boję się...
Kochana tak bardzo Ci Gratuluję ! :) Nic się nie stresuj, nastaw swoje myślenie na pozytywne tory i uszy do góry :)

Dziewczyny właśnie otworzyłam oczy i moja myśl była " Ciekawe co tam na forum " więc musiałam zajrzeć :D
Ja piję kawkę, dziś wizyta u ginekologa na 17 odezwę się na pewno po wizycie i dam znać co i jak :)

U Nas dzisiaj słonecznie, zobaczymy jak później będzie bo wiadomo pogoda lubi płatać figla :D
Zaraz się wybiorę po drożdżówkę a nawet dwie. Co mi tam :p
Wczoraj się zapchałam słodyczami jak szalona. Najpierw rano dwie drożdżówki a popołudniu snickers a po snickersie zaraz orzeszki w czekoladzie :D
Dobrze, że mi wcześniej waga spadła to jest co nadrabiać :D

@Funia90 a gdzie Ty pracujesz? Coś mi uciekła ta informacja :(
Mam nadzieję, że praca jest lekka i przyjemna ;)

Każdej z osobna życzę milusińskiego dnia :*

reklama
@Olasec super, gratuluję :) fajnie ze się udało! :) też mam nadzieję że będziesz początkiem nowego wysypu fasolek tutaj :) bo jest nas trochę co znów zaczynają starania ;)
U mnie dzis 8 dc @ mam nadzieję że już sobie poszła, a jak dziś już nie będę plamic, to od jutra staranka :D

Kochana tak bardzo Ci Gratuluję ! :) Nic się nie stresuj, nastaw swoje myślenie na pozytywne tory i uszy do góry :)

Dziewczyny właśnie otworzyłam oczy i moja myśl była " Ciekawe co tam na forum " więc musiałam zajrzeć :D
Ja piję kawkę, dziś wizyta u ginekologa na 17 odezwę się na pewno po wizycie i dam znać co i jak :)

U Nas dzisiaj słonecznie, zobaczymy jak później będzie bo wiadomo pogoda lubi płatać figla :D
Zaraz się wybiorę po drożdżówkę a nawet dwie. Co mi tam :p
Wczoraj się zapchałam słodyczami jak szalona. Najpierw rano dwie drożdżówki a popołudniu snickers a po snickersie zaraz orzeszki w czekoladzie :D
Dobrze, że mi wcześniej waga spadła to jest co nadrabiać :D

@Funia90 a gdzie Ty pracujesz? Coś mi uciekła ta informacja :(
Mam nadzieję, że praca jest lekka i przyjemna ;)

Każdej z osobna życzę milusińskiego dnia :*
Ja tez czekam na @ a o 12.30 mam gin zapytam co z tym zgrubieniem w piersi mam nadzieje ze bede mogla sie starac z tym np wlokniakiem :(
Olasec cudownie !!! Gratulacje i dbaj o Was :)

@Olasec no pieknie[emoji7]gratulacje[emoji4]
Widzisz @roxie123 mowilam ,zeby wierzyc do konca???popatrz na przyklad[emoji5]

@mamcia2014 fajnie ,ze szykuje sie imprezka[emoji4]

@Calineczka24 prowadzimy z M wlasna dzialanosc,taaak praca lekka takze na spokojnie ale w sumie przyda mi sie bo obzeram sie jak dziki osiol,a mi niestety waga nie spadla na poczatku:/

@Nusia123 powodzenia u gina,mam nadzieje,ze to zgrubienie to nic powaznego[emoji5]

@roxie123 oczywiscie dla Ciebie tez powodzenia[emoji4]

@...Margotka9022... i @Calineczka24 za was tez kciuki i prosimy o relacje po wizycie[emoji5]moze jakies foto?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec no pieknie[emoji7]gratulacje[emoji4]
Widzisz @roxie123 mowilam ,zeby wierzyc do konca???popatrz na przyklad[emoji5]

@mamcia2014 fajnie ,ze szykuje sie imprezka[emoji4]

@Calineczka24 prowadzimy z M wlasna dzialanosc,taaak praca lekka takze na spokojnie ale w sumie przyda mi sie bo obzeram sie jak dziki osiol,a mi niestety waga nie spadla na poczatku:/

@Nusia123 powodzenia u gina,mam nadzieje,ze to zgrubienie to nic powaznego[emoji5]

@roxie123 oczywiscie dla Ciebie tez powodzenia[emoji4]

@...Margotka9022... i @Calineczka24 za was tez kciuki i prosimy o relacje po wizycie[emoji5]moze jakies foto?

Myślę, że pomysł ze zdjęciem to jest dobry pomysł ;)
Można więcej informacji czym się zajmujesz? :p
Muszę przeprowadzić dochodzenie czy oby na pewno się nie przemęczasz :p
Kiedy Ty wizytujesz?

@roxie123 jeszcze będzie tak, że i Ty będziesz zafasolkowana bo Nasza wiara czyni cuda <3
@Nusia123 daj znać co tam Ci lekarz powie :)

@Calineczka24 nie martw sie nie przemeczam sie ,pracuje przy komputerze i obsluguje kientow[emoji4]takze luzik[emoji4]hehe
Ja mam wizyte za rowne dwa tygodnie [emoji4]

reklama
Zjadłam śniadanie i poszłam z powrotem się położyć [emoji23] także dzień lenia [emoji28] Julka ogląda Barbie agentki wiec mam półtorej godziny luzu [emoji2]
Dam znać po wizycie ale nie wiem czy będę mieć usg.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry