reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia bombowo ogromnie się cieszę; )
Poglaszcz brzuszka od e ciotki .

Co do bólu jak ma @ to ja też taki miałam i ciągle majty oglądałam na początku ze strachem tego chyba nie unikniemy chodzi mi o strach zawsze będzie nam aniolkowym mamą towarzyszyl.

reklama
@Katarina91 nie mam fotki niestety ale ma 6cm plus nozki[emoji7]
W poniedzialek prenatalne to beda fotki i moze plec tak jak i u Ciebie z reszta[emoji5]

@...Margotka9022... zobaczysz ,ze sama przyniesiesz dobre wiesci .
Mnie tez piersi przestaly bolec ,mowilam Wam a potem boo wrocil[emoji4]
U mnie jest tak ,ze przewaznie brzucha w ogole nie czuje i to mnie martwilo ale czasem boli wlasnie tak hak na okres podbrzusze[emoji4]

@roxie123 [emoji8][emoji8][emoji8]
@roki_1991 [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 6cm ! ale duży bobas już :* tylko pozazdrościć , a zaraz będą kopniaki :)

Ja robiłam zupkę pieczarkową i tak się przy tym zmęczyłam że masakra jakaś , chyba strzelę sobie drzemkę :)

Ostatnia edycja:
W poniedzialek prenatalne to beda fotki i moze plec tak jak i u Ciebie z reszta[emoji5]

U mnie jest tak ,ze przewaznie brzucha w ogole nie czuje i to mnie martwilo ale czasem boli wlasnie tak hak na okres podbrzusze[emoji4]

Cudowne wieści @Funia90 [emoji3] dzidziuś rośnie
W koncu mam te ziola, to wieczorem zaparze [emoji16]

@mamcia2014 brzusio poglaskany[emoji5]

@roxie123 ale najbardziej mnie urzeklo to jak sie wierci[emoji7]
A to na pleckach a to na brzuszku ,za glowe sie lapala no mowie Ci slodziaak,az bylam w szoku ,ze tak mocno sie rusza [emoji4]
Odpoczywaj ,twoj organizm najprawdopodobniej wlasnie odwala ciezka robote[emoji5]

@Ewelyn jestem taka szczesliwa[emoji5] pij ziolka ,pij ,niedlugo bedziesz chwalila sie tescikiem[emoji5]

Cuuudownie !!! Az mi lzy polecialy ze szczescia nie wyobrazam sobie nawet jak ty musisz byc happy !!:):):)
To hm dzidzi ma ok 10 z nozkami :) jest duze da rade ;)
Aha co do plci moja szwagierka w 12 na prenatalnych na 100% chlopak a w 26 wyszla dziewczynka
Margotka ja takie bole mialam w poprzedniej ciazy i bylo ok wtedy dopiero kilka tyg pozniej takie skurcze i nie bylo ok moze macica sie powieksza? Plus te zaparcia i twoje nerwy czujesz te bole rozciagajace domek dzidzi mocniej? Ja wierze ze donosisz i w nast roku bedziesz tulic ;););)

@Nusia123 na prawde bardzo mnie to wzruszylo[emoji5]
Jestem ciekawa jak moj M zareaguje jak zobaczy swoje dzidzi pierwszy raz w poniedzialek[emoji4]

Niedlugo i Ty kochana bedziesz znow zafasolkowana i nam pokazesz dzidzi nad ktorym sie wzruszysz[emoji8]

W tym momencie to już nie ma większego znaczenia. Biorę duphaston, leżę od rana, jutro o 8:30 USG i wszystko będzie jasne.

Z Julka non stop jadłam nospe bo bóle były dość mocne. Skurczów na pewno nie mam. Czasem w pochwinach zakłuje jak zmieniam pozycję albo się zrywam z łóżka za szybko.

Mdłości są. Niesmak jest. Na wymioty szarpie. Ból piersi jest ale są mniejsze. To widać.
Pozostaje czekać do jutra.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Roxie nie zakładam. Nie dopuszczam do siebie tej myśli. Ale też wiem ze w tym momencie robie wszystko co mogę.
Gdybym plamiła, krwawila to pewnie już bym była w szpitalu. A tak to staram się leżeć spokojnie i nie stresować się.
Zresztą przekonasz się niedługo jak to jest. Każdy ból lub zanik objawów będzie Cię stresować.
Kobiety po stracie juz tak mają...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry