reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie w poprzedniej straconej ciąży od początku byłam na luteinie i nie zapobieglo to tragedii. Duphaston miałam przypisany i miałam go zacząć zażywać gdyby zaczęło się dziać coś niepokojącego. No i dziś nadszedł ten moment. Jestem juz po pierwszej dawce. Teraz wytrwać jakoś ta dobę...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022... co lekarz to opinia ;/ ale trzeba ich słuchać ...
Kochana to tylko i aż piersi , wiem ,że się denerwujesz ale zobacz dziewczyny też miały zaniki objawów i wszystko jest ok , u Ciebie też będzie :*

@roxie123 obiecuję że będę grzecznie brać wszystkie witaminki :) tylko sama nie wiem do końca jakie... Mam kwas foliowy 5mg i zastanawiam się czy go brać czy lepiej póki co zwykły folik. Mam ten castagnus na zbicie tej prolaktyny. I nie wiem sama co jeszcze brać. Jakieś witaminy b12i b6? Czy coś innego jeszcze??
@Margotka9022 skoro lekarz tak powiedział,to trzeba słuchać. Musisz wytrzymać do jutra.trzymam kciuki, będzie dobrze :)

Dzień dobry dziewczyny.
U nas też strasznie wieje i pada .
Wypilam kawkę i ogarnelam młodego.
Maz miał jechać o 23 i pojechał ale towaru nie było wrócił do domu i spal do rana dopiero rano wyruszył.

Słuchajcie wiecie coś może na temat cholestazy ciążowej? Moja kumpela jest w 38 tc i ma podejrzenie tego pobrano jej krew i czeka na wyniki to jest groźne ? Bo ja czytałam że to ma związek z wątroba.
Z tego co mi gin mowila swedza stopy i dlonie jest to zatrucie ciazowe i o ile pamietam natychmiast wyciagnuecie dzidzi bo moze obumrzec :(
Roxie kciuki zacisniete :)

@roxie123 ja właśnie przeciwnie bo jestem nastawiona na ciążę i wierzę, że się udało. Jak nie to będę rozczarowana bardzo

Ja miałam w poprzednim cyklu tak samo... rozumiem Cię doskonale! Trzymam kciuki! :)

Muszę się Wam pochwalić, że jestem dumna z mojego M. :) był dzisiaj u okulisty, bo nawróciło mu się zapalenie rogówki oka i powiedział lekarce, że stanowczo odmawia brania sterydowych leków, bo staramy się o dziecko i że prosi o jakiś inny sposób leczenia :D Normalnie SZOK :p

Ja się cieszę, tym bardziej że od zabiegu minęło 2.5miesiąca.... I cały czas było coś nie tak... Jakieś krwawienie jakieś bóle. Masakra. A dzisiaj w końcu mogę zamknąć ten etap i cieszyć się że za chwilę zaczniemy staranka :) oj się będzie działo :p po takiej przerwie :p

@Frezja_1 cale autko bylo zakryte wielkim drzewem a ja akarat wstalam okna pozamykac bo byl straszny przeciag ,tak wialo.

@...Margotka9022... wiem ,ze to bedzie jeden z dluzszych dni w tej ciazy ale spokojnie byle nerwami nie zaszkodzic[emoji4]
Trzymam kciuki za Was[emoji8]

Moja kolezanka miala zatrucie ciazowe ale na poczatku 7 miesiaca.
Dzidzia zyje a miala 1200 gramow[emoji58]

@roki_1991 nooo pieknie ,gratuluje[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Nusia123 tak dokładnie tak jak piszesz ;/ ale dobrze że ta dzidzia już jest duża i wg to nawet jak urodzi to będzie ok , byle nie trzymali jej długo . dzięki za kciuki :* zdrówka Ci życzę
@roki_1991 hm nie doradzę Ci , zbadaj homocysteine może najpierw i wit D :)
@Ewelyn jak u Ciebie ?
@gabrika faceci zaskakują nas w najmniej oczekiwanym momencie :)

Do góry