reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia bombowo ogromnie się cieszę; )
Poglaszcz brzuszka od e ciotki .

Co do bólu jak ma @ to ja też taki miałam i ciągle majty oglądałam na początku ze strachem tego chyba nie unikniemy chodzi mi o strach zawsze będzie nam aniolkowym mamą towarzyszyl.

reklama
@Katarina91 nie mam fotki niestety ale ma 6cm plus nozki[emoji7]
W poniedzialek prenatalne to beda fotki i moze plec tak jak i u Ciebie z reszta[emoji5]

@...Margotka9022... zobaczysz ,ze sama przyniesiesz dobre wiesci .
Mnie tez piersi przestaly bolec ,mowilam Wam a potem boo wrocil[emoji4]
U mnie jest tak ,ze przewaznie brzucha w ogole nie czuje i to mnie martwilo ale czasem boli wlasnie tak hak na okres podbrzusze[emoji4]

@roxie123 [emoji8][emoji8][emoji8]
@roki_1991 [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 6cm ! ale duży bobas już :* tylko pozazdrościć , a zaraz będą kopniaki :)

Ja robiłam zupkę pieczarkową i tak się przy tym zmęczyłam że masakra jakaś , chyba strzelę sobie drzemkę :)

Ostatnia edycja:
W poniedzialek prenatalne to beda fotki i moze plec tak jak i u Ciebie z reszta[emoji5]

U mnie jest tak ,ze przewaznie brzucha w ogole nie czuje i to mnie martwilo ale czasem boli wlasnie tak hak na okres podbrzusze[emoji4]

Cudowne wieści @Funia90 [emoji3] dzidziuś rośnie
W koncu mam te ziola, to wieczorem zaparze [emoji16]

@mamcia2014 brzusio poglaskany[emoji5]

@roxie123 ale najbardziej mnie urzeklo to jak sie wierci[emoji7]
A to na pleckach a to na brzuszku ,za glowe sie lapala no mowie Ci slodziaak,az bylam w szoku ,ze tak mocno sie rusza [emoji4]
Odpoczywaj ,twoj organizm najprawdopodobniej wlasnie odwala ciezka robote[emoji5]

@Ewelyn jestem taka szczesliwa[emoji5] pij ziolka ,pij ,niedlugo bedziesz chwalila sie tescikiem[emoji5]

Cuuudownie !!! Az mi lzy polecialy ze szczescia nie wyobrazam sobie nawet jak ty musisz byc happy !!:):):)
To hm dzidzi ma ok 10 z nozkami :) jest duze da rade ;)
Aha co do plci moja szwagierka w 12 na prenatalnych na 100% chlopak a w 26 wyszla dziewczynka
Margotka ja takie bole mialam w poprzedniej ciazy i bylo ok wtedy dopiero kilka tyg pozniej takie skurcze i nie bylo ok moze macica sie powieksza? Plus te zaparcia i twoje nerwy czujesz te bole rozciagajace domek dzidzi mocniej? Ja wierze ze donosisz i w nast roku bedziesz tulic ;););)

@Nusia123 na prawde bardzo mnie to wzruszylo[emoji5]
Jestem ciekawa jak moj M zareaguje jak zobaczy swoje dzidzi pierwszy raz w poniedzialek[emoji4]

Niedlugo i Ty kochana bedziesz znow zafasolkowana i nam pokazesz dzidzi nad ktorym sie wzruszysz[emoji8]

W tym momencie to już nie ma większego znaczenia. Biorę duphaston, leżę od rana, jutro o 8:30 USG i wszystko będzie jasne.

Z Julka non stop jadłam nospe bo bóle były dość mocne. Skurczów na pewno nie mam. Czasem w pochwinach zakłuje jak zmieniam pozycję albo się zrywam z łóżka za szybko.

Mdłości są. Niesmak jest. Na wymioty szarpie. Ból piersi jest ale są mniejsze. To widać.
Pozostaje czekać do jutra.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Roxie nie zakładam. Nie dopuszczam do siebie tej myśli. Ale też wiem ze w tym momencie robie wszystko co mogę.
Gdybym plamiła, krwawila to pewnie już bym była w szpitalu. A tak to staram się leżeć spokojnie i nie stresować się.
Zresztą przekonasz się niedługo jak to jest. Każdy ból lub zanik objawów będzie Cię stresować.
Kobiety po stracie juz tak mają...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry