reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022...no wlansie myslalam i musze go zakupic ,juz upatrzalam angel sound.
No chyba ,ze okaze sie cierpliwa[emoji5]nie wiesz moze od ktorego tyg on wykrywa serduszko?

@zosiak a co u Ciebie ?jak samopoczucie?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Margotka trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze.

Mnie z Wikim raz dydy bolały raz nie ale też za każdym razem strach także rozumiem wszystkie mamy po stratach mój gin chyba miał mnie dość hehe no bo często mnie coś niepokoić zaczynało i do niego dzwonilam a on cierpliwie odpowiadał albo kazał na badanie się pokazać jak mi raz dużo płynu na raz wychluplo się i bałam się że to wody to zbadał i grosza nie wziął za wizytę.

@...Margotka9022...no wlansie myslalam i musze go zakupic ,juz upatrzalam angel sound.
No chyba ,ze okaze sie cierpliwa[emoji5]nie wiesz moze od ktorego tyg on wykrywa serduszko?

@zosiak a co u Ciebie ?jak samopoczucie?[emoji4]

Ja słuchałam chyba od 14t.c. muszę sprawdzić ;-)

Witajcie dziewczyny przepraszam ze sie nie odzywalam ale mialam ostatnio kilka nie przespanych dni bol 8 znowu powrocil ostayni raz w sierpniu mnie bolalo a teraz dziaslo spuchlo makabrycznie od 3 dni. dzisiaj bylam u mojej doktor i wyrwala mi ten felerny zab samo wyrwanie nie bolalo ale teraz konam z bolu juz tone tabletek polknelam ciagle mam oklady i leze ale bol nie mija;/

@zosiak współczuję :* jeszcze po 8mce ;/

Dziewczyny normalnie odebrało mi apetyt...burczy mi w brzuchu a nic mi nie pójdzie ;/ za cały dzień zjadłam tylko pół kromeczki z wędliną , troche zupy i 3 ziemniaki ...

@roxie123 a fryteczki albo popcorn[emoji16][emoji16][emoji16]?
Mi tez nic nie wchodzi,dzis idziemy na zapiekanke[emoji4]bo na to mam smaka i co poradze[emoji4]

reklama
Dzieki dziewczyny za wspolcxucie nie bylo wyjscia z tym zebem a jeszcze napewno wyrwie 1 moze w nastepnym roku i musze dziasla doprowadzic do ladu bo po tych ciazach zmiany hormonalne daly mi w kosc
Zjadlabym takie frytki :(

Do góry