reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nusia mam nadzieję że jak badania to potwierdza to szybko zareaguja czeka na wyniki na razie .A ja siedzę jak na szpilkach i czekam na info. Pocieszam ja ze może szybciej zobaczy maleństwo.

reklama
Margotka kochana myśle ze to za piersi przestały bolec to nie musi oznaczać ze cos jest nie tak, ale dla własnego spokoju lepiej zeby sprawdzić na usg bo faktycznie moze ten Duphaston niepotrzebny. Który to tydzień?

Funia super! Pokaz zdjęcie :-) znasz juz moze płeć? :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Margotka kochana myśle ze to za piersi przestały bolec to nie musi oznaczać ze cos jest nie tak, ale dla własnego spokoju lepiej zeby sprawdzić na usg bo faktycznie moze ten Duphaston niepotrzebny. Który to tydzień?

Funia super! Pokaz zdjęcie :-) znasz juz moze płeć? :-)

Katarina. Dziś 8t4d. W poprzedniej ciąży serduszko przestało bic 8t2d.
Myślisz ze można mieć pecha żeby stało się to samo w tym samym czasie?
Wizytę przełożyli mi na 8:30. Dla mnie zdecydowanie lepiej..

Dziewczyny, @Katarina91 @Funia90 czy Was pobolewal brzuch? Nie mówię tu o ciągnięciu w pochwinach ale o takim bólu podobnym przed miesiączka...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka wiem ze to teraz szczególnie trudny czas, ale myśle ze wszystko jest dobrze, bądźmy dobrej myśli.

Tak mnie pobolewal i w sumie cały czas pobolewa [emoji6] lekarka mi powiedziała ze taki ból podobny do miesiączki jest w porzadku, zły zwiastun to skurcze łapówce mocno i puszczające

Nie to czegoś takiego nie mam. Po prostu mnie mietosi w środku. Tez mnie wiem na ile to jelita bo mam problem z wyproznianiem się..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 super wieści, gratulacje :)
@...Margotka9022... Wiem że teraz to trudne, ale musisz być dobrej myśli. Nie myśl za dużo o objawach. Mi lekarka powiedziała kiedyś jak jej tak schizowalam, że jestem zbyt wsłuchana w swój organizm i że muszę wyluzowac. I faktycznie wtedy przeszło. A jutro daj od razu znać co tam u dzidzi :)

reklama
Ja mam wciąż smuteczki, ale to glównie przez prace. Wzielam L4 na opieke nad mezem bo ciagle go trzeba gdzies zawiezc a malego do przedszkola zaprowadzic. Czekam na te ziola i zla jestem bo juz piwinny byc ale poczta chyba dziala wakacyjnie i wciaz ich nie ma

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry