reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... wiem , że tak jest bo mam 2 poronienia za sobą i rozumiem :< to normalne , strach będzie na każdym etapie... tylko nie chcę żebyś się dołowała do przodu :* bo nerwy sama wiesz nie są dobre :* jutro rano pisz koniecznie

reklama
Jestem troszkę przestraszona. Psychicznie jakoś się trzymam, na pewno nie mam złych przeczuc jak przy poprzedniej ciąży. Dam znać zaraz po badaniu.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Musze potwierdzic to co mowi Margotka ,na prawde ciaza po przejsciach jest taka ,ze jak tylko piersi przestana bolec ,czy cos zakluje to juz sie panikuje...ehhh na to nic nie poradzimy ale musimy byc dzielne[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@...Margotka9022...tylko daj znac odrazu jak wyjdziesz bo ja osiwieje[emoji4]
Bedzie dobrze

@roxie123 wiem ,wiem ,ze masz zawsze dobre intencje[emoji5]spokojnie kochana teraz Ty uspokajaj nas a potem my bedziemy uspokajaly Ciebie,lada dzien[emoji4]

@roxie123 ale spoko ja tez jestem panikara ,lekarz robi to usg,cos tam oglada a ja nie widze jak sie rusza i juz mialam pytac czy wszytsko dalej w porzadku,ja to bym musiala byc podlaczona 24/h do usg zeby czuc sie spokojnie[emoji4]

reklama
Do góry