reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja po wizycie :-), Maluch waży 2650 g, pępowina raz wokół szyjki, nic się w tej kwestii nie zmieniło, pięknie pozował do zdjęć, wszystko dobrze, szyjka ponad 4 cm mocno trzyma. Wszystkie inne parametry w normie. Ktg co wtorek i czwartek od dziś, kolejna wizyta 21 czerwca, wtedy dostanę skierowanie do szpitala na 29 i 30 czerwca witam Malucha :-)
36 tc A.JPG Olaf przesyła mały uśmiech dla forumowych Cioteczek :-)

Ale fajnie i ciążowo się tutaj zrobiło :-)

Załączniki

• 36 tc A.JPG
    36 tc A.JPG
    51,7 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Alza mojej córce wszystkie zęby wychodzą bardzo powoli. Długo stoją w miejscu... A właściwie widać już malusienkie kawałki ząbków. Zresztą u Blanki zęby to biegunka plus wyższa temp i teraz właśnie to przechodzimy... Nasza dentystka nie mówiła nic do tej pory. Kolejna wizytę mamy 24 czerwca.
Co do gorączki Olusia to na pewno od szczepienia. U mojej córeczki temp do 39 trwała trzy dni :/

Doris jakie piękne zdjęcie, a właściwie Olafek [emoji175][emoji175] Super że wszystko ok :)

Dziewczyny super, że y Was wszystko dobrze!

Alza Krzyś gorączkował po wszystkich szczepieniach. Zdarzało się też wodnista kupa. Po Odrze-swince-rozyczce dopiero po tygodniu zagoraczkowal.

MisiaMonisia zabieg miałam 14 lutego, od tego czasu miałam jedno brązowe plamienie przypadające na czas i długość @ i jeden okres normalny, bardzo obfity ale normalny. Ten jakieś numery mi odwala...

Renata83 Zrobiłam wczoraj test i jedna kreska... :(

Dzień dobry,
musicie mi pomóc przetrwać te 12 godzin do wizyty. Psychika mi dziś siadła z samego rana. Cały czas mam przed oczami te wizytę z 2 grudnia. Tak bardzo się boję, żebym dziś nie usłyszała tego samego. Chyba pierwszy raz od momentu kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, czuję taki niepokój.
Choć od stycznia noszę pasek św. Dominika i modlę się za jego wstawiennictwem, dziś mam kryzys.
Proszę Was o modlitwę, żebym umiała przyjąć to co przygotował dla mnie Pan Bóg.

Aniołkowa mamo, wszystko BĘDZIE dobrze :tak: przygotuj się na piękne doznania podczas słuchania bicia serduszka Twojego maleństwa :-) :):tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris, Olafek jest przesłodki :-) :) :-*
anik, może zrób betę i jak nie jesteś w ciąży, to idź do lekarza jakoś wywołać tą wredną @ :dry:
mamcia, Ty bardzo często nie możesz spać:-p przesada - żeby wstawać wcześniej od swojego malucha;-) ;):surprised:

Za 30 min. lecę do alergologa.... ciekawe czy coś nowego, ciekawego mi powie.... :baffled::confused: MASAKARA z tym wprowadzaniem stałego jedzenia....:hmm:dodałam jej do warzyw selera i ewidentnie brzuszek ją boli... wczoraj w nocy budziła się z płaczem i puszczała bąki, zmniejszyłam ilość selera, to dzisiaj rano tylko troszkę popłakiwała kurcząc nóżki....ale wysypka się nie zaostrzyła....:confused:

OneMoreTime ale za to dzień mi się wydłuża: ).
Mogę zaliczyć kąpiel, ułożyć włosy, zrobić makijaż i obiad szykować tak jak dziś o 7 zupę robiłam: D.
Potem poszliśmy na miasto z młodym.
Teraz będzie drzemkę miał.

Dziewczyny kciuki z wizyty będzie dobrze: )

Kwiatuszku i Aniolkowa Mamo- wszystko bedzie dobrze bo juz wyczerpalyscie limit nieszczesc w tym temacie! Wasze Aniolki pchaja sie na swiat i wcale nie maja zamiaru Was drugi raz zostawiac :)) piszcze zaraz po wizytach!

reklama
Jestem i ja. Dzis mam wolne i jadę na wizyte. Boje sie jak nie wiem co, bo w tamtym tyg plamilam. Trzymajcie kciuki prosze!
Nie wszystko doczytalam ale:
Angel gratuluję serduszka <3
I tyle wiem :) Aaaa Doris piękny synek :*

Dzień dobry,
musicie mi pomóc przetrwać te 12 godzin do wizyty. Psychika mi dziś siadła z samego rana. Cały czas mam przed oczami te wizytę z 2 grudnia. Tak bardzo się boję, żebym dziś nie usłyszała tego samego. Chyba pierwszy raz od momentu kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, czuję taki niepokój.
Choć od stycznia noszę pasek św. Dominika i modlę się za jego wstawiennictwem, dziś mam kryzys.
Proszę Was o modlitwę, żebym umiała przyjąć to co przygotował dla mnie Pan Bóg.

Będzie dobrze! Kciuki i modlitwa!

OneMoreTime chyba się do lekarza umowie. Niech sprawdzi skąd takie zaburzenia. Boje się, że walka o drugiego dzidziusia będzie długa

Do góry