reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Wszystkim,
ja jutro wieczorem mam wizytę. To będzie początek 9 tygodnia. Strasznie się boję, tak bym nie chciała, żeby scenariusz sprzed 6 miesięcy się powtórzył. Trzymajcie kciuki:)

Doris, Magdalena, aniolkowa mama kciuki za wizyty: )
Ja czekam na potwierdzenie rezerwacji domków zapłaciłam zadatek na poczcie kobitka ma zadzwonić jak dojdzie.
Wtedy będzie już na bank zarezerwowane:)

Wiktorek się najadl i przebywa w łóżeczku zbliża się pora drzemki. Rozwiesilam pranie, powiem Wam, że u mnie jest chłodno coś jak wieszalam pranie na balkonie to zmarzlam.

Aniołkowa mamo trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&.
Dziękuję za kciuki :D
Ja jestem już po wizycie, z małą wszystko dobrze. Szyjka długa i trzyma dlatego lekarz odstawił mi już luteinę. No i będzie dziewczynka. Ładnie pokazała, że siusiaka nie ma.
20 czerwca mam USG połówkowe.

Kochane nie chcę nie wiedzieć. Jeszcze będzie okazja, żeby sprawdzić, co ma między nogami ;) Olek też taki był, nie chciał pokazać. Dopiero w 30 t.c. się dowiedziałam. Jeszcze trochę czasu nam zostało ;)

Już nie pamiętam, kto napisał o piątkach w trzecim roku życia? Ale zawodowe zboczenie nie pozwala mi siedzieć cicho... Trzy lata skonczone?

witam po dłuższej przerwie ale byłam strasznie zabiegana
angelstw śliczna kruszynka i super że serduszko już sobie pikusia ja idę na wizytę w piątek miałam iść wczoraj ale mała złamała rękę na w-f i niestety musiałam przełożyć
alzunia super że wszystko dobrze po wizycie no i życzę ci oczywiście córeczki do kompletu ;-) ;)choc najważniejsze by było zdrowe jak to się mówi ...swoja droga moja siostra do samego początku była przekonana ze córka będzie ma nawet nagranie kamerą (nagrywał w gabinecie mój szwagier całe usg) gdzie pani doktor pokazuje że między nózkami nic nie ma odstającego i 100% dziewuszka
magdalenka gratuluje córuni niech mała rośnie zdrowo jeszcze troszeczkę i będzie półmetek za Wami ;-) mi jeszcze do 20-tego tygodnia trochę zostało na razie modlę się o 12 tc :-( :(
mamcia2014 może pisałaś i nie doczytałam się w które miejsce nad morze jedziecie ??
Aniołkowa mama &&&&&&&&& za wizytę będzie dobrze nie może być inaczej i tego sie trzymajmy :happy:
anik jak sytuacja u ciebie kochana cos się juz wyjaśniło ??
glorcia ale ci lecą te tygodnie niewiarygodne zreszta jak każdej z nas ;-) choć doginić Was juz nie mam szans hehe
Nala serdeczne gratulacje z okazji narodzin maleńkiego szczęscia i duzo zdrówka dla Wasss teraz i na przyszłość ;-)
Doris no tak ada chwila i ty będziesz przeżywać te wspaniałe chwilę jak Nela i inne koleżanki tulące już swoje szkraby a czas tak szybko leci ze pewnie minie w mgnieniu oka ;-)

Ostatnia edycja:
Madziu- super, to widze ze same dziewuchy u nas, myslalas juz nad imieniem?

Doris a jak Twoja wizyta?

Renatka- oj leca te tygodnie az za szybko! Zaczynam panikowac prawde mowiac. I coraz ciezej mi sie chodzi. Przytylam 4,5kg poki co. Jutro ide na pierwsza lekcje do szkoly rodzenia. O porodzie az tak nie mysle ale chce sie nauczyc jak kapac, trzymac itp bo nigdy sie nie opiekowalam noworodkiem.
Ostatnio mam znowu humory, chodze smutna, placze o byle g...masakra.

Renata dzięki, przykro mi z powodu córki, oby rączka szybko się zrosła bez żadnych komplikacji.

Gloria będzie mała Ala :) Ja też się zapisałam do szkoły rodzenia, pierwsze zajęcia mamy 17 czerwca. Humory też mam cały czas, są dni że sama sobie ze sobą nie radzę :p

Alza tak moja córka ma trzy lata skończone, w marcu skończyła. Jesteśmy pod stałą opieką dentysty. Piątki prześwitują przez dziąsła, ale jeszcze się nie wyrżnęły...

Magdalena gratuluję córci :) Super, że wszystko ok i można było luteine odstawic! :)

Renata poważne to złamanie? Jak się czujesz?

reklama
Marusia 3 lata to okres pełnego uzębienia mlecznego. Długo już tak stoją w miejscu te piątki? Coś robicie, żeby pobudzić je do wyrzynania?

Olek jest chory :( Od niedzieli się tak zanosiło, wczoraj miał 37,5 stopnia, dzisiaj 39. W południe ładnie zbiłam temperaturę ibuprofenem, ale teraz wieczorem nic nie chciało się ruszyć :( Na szczęście miałam jeszcze paracetamol w czopkach i się udało. Dawno nie był taki chory... Tydzień temu byliśmy na szczepieniu odra-świnka-różyczka i tak sobie myślę, że to też może być odczyn poszczepienny. No nic, zobaczymy jak to się rozwinie...

Do góry