witam po dłuższej przerwie ale byłam strasznie zabiegana
angelstw śliczna kruszynka i super że serduszko już sobie pikusia ja idę na wizytę w piątek miałam iść wczoraj ale mała złamała rękę na w-f i niestety musiałam przełożyć
alzunia super że wszystko dobrze po wizycie no i życzę ci oczywiście córeczki do kompletu
choc najważniejsze by było zdrowe jak to się mówi ...swoja droga moja siostra do samego początku była przekonana ze córka będzie ma nawet nagranie kamerą (nagrywał w gabinecie mój szwagier całe usg) gdzie pani doktor pokazuje że między nózkami nic nie ma odstającego i 100% dziewuszka
magdalenka gratuluje córuni niech mała rośnie zdrowo jeszcze troszeczkę i będzie półmetek za Wami ;-) mi jeszcze do 20-tego tygodnia trochę zostało na razie modlę się o 12 tc
mamcia2014 może pisałaś i nie doczytałam się w które miejsce nad morze jedziecie ??
Aniołkowa mama &&&&&&&&& za wizytę będzie dobrze nie może być inaczej i tego sie trzymajmy
anik jak sytuacja u ciebie kochana cos się juz wyjaśniło ??
glorcia ale ci lecą te tygodnie niewiarygodne zreszta jak każdej z nas ;-) choć doginić Was juz nie mam szans hehe
Nala serdeczne gratulacje z okazji narodzin maleńkiego szczęscia i duzo zdrówka dla Wasss teraz i na przyszłość ;-)
Doris no tak ada chwila i ty będziesz przeżywać te wspaniałe chwilę jak Nela i inne koleżanki tulące już swoje szkraby a czas tak szybko leci ze pewnie minie w mgnieniu oka ;-)