reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alza kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści :)

Mamcia my też jedziemy większą paczką ale w pierwszym tygodniu sierpnia na mazury, też się namęczyłam aby znaleźć nocleg dla 8 osób, półrocznego bąbelka i psa. Ale się udało :) Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i lekarz pozwoli mi jechać.

Co do ślubu to my z P od 6 lat żyjemy na kocią łapę, ale jak urodzi się dziecko to musimy pomyśleć nad ślubem, właśnie ze względu na maluszka. Nie ukrywam, że dobrze mi w obecnym stanie i papierek nie jest mi do niczego potrzebny. Rodzice P są bardzo religijni i chcieliby byśmy wzięli ślub kościelny jeszcze przed urodzeniem dziecka, jednak ja nie mam zamiaru organizować ślubu i wesela dla dobrego samopoczucia przyszłych teściów.

reklama
Magdalena no to oby wszystko było ok odpoczniesz sobie na łonie natury: )no trzeba się nameczyc z szukaniem my będziemy mieli dwa domki jeden na 7 osób drugi na 6.

witch dzięki: )no fajnie mam nadzieję że nic nieoczekiwanego się nie wydarzy i nie pokrzyzuje nam planów: )

Moje dziecko rozrabia potem popisze: )

Kochane dziękuję za kciuki :-*

Wszystko u nas na miejscu :D Co do płci, to ciągle nie wiadomo. Między nogami było dużo pępowiny i nic nie było widać. Waga mi leci do góry w zastraszającym tempie ! Wszystko przez to wesele i wczorajszą komunię wrrr... Człowiek siedzi cały dzień przy stole i pakuje do gęby... Co prawda gin mówi, że ogólnie to jestem chuda i nie mam się czym przejmować , ale pamiętam jak mi było ciężko z Olkiem na końcówce. Nie dość, że musiałam dźwigać 4-kilogramowego klocka to jeszcze jak by mi doszło sadełko to nie wiem, czy bym dała radę... Niby latam cały dzień za moim rozrabiaką, ale efektów nie widać.

Najważniejsze, że wszystko w porządku :D Jeszcze raz dzięki za wsparcie i kciuki :-*

hEJ:)
Dawno mnie nie było,ale odkad mała sie urodziła to przy komp siedze bardzo rzadko,a net na telefonie...szkoda mówić:)

Naala,AZLA Gratulacje:)

Angelstw Tobie również:)

Doris Ty juz niedługo:)

Postaram sie Was doczytać,

Lenka za dwa dni kończy 3miesiace...kiedy to zleciało:)zrobiła sie jakas marudnisia,ale chyba swedza ja dziasełka,bo jak dorwie gryzak to od razu do buzki...ja po kontroli u gin wyszło ze mam torbiel 4cm na lewym jajniku,biore tabletki,poczatkiem lipca na kontrol i mam nadzieje ze sladu nie bedzie po torbiel :///
POZDRAWIAM !

Alza, gratuluję udanej wizyty!!! A myślałam, że się dowiesz kto tam mieszka u Ciebie. ja to mkiałam straszne parcie na poznanie płci Malucha.
Ona, no rzeczywiście do mojej cesarski zostały 24 dni, ale to długie 24 dni bo czas strasznie mi się wlecze i bardzo martwię się o Małego, jestem niespokojna, chciałabym już aby sie urodził. Cięzki czas oczekiwania przede mną. Jutro mam w wizytę więc poproszę o magiczne kciuki.

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!

Alza cudowne wieści!! :) Uparciuszek :p Podobno jak się długo dzidziuś ukrywa to dziewczynka wstydnisia :p Ja mam polowkowe 22 czerwca mam nadzieję, że dowiem się kim jest mój mały kręciołek :p

Doris oczywiście już kciuki zaciśnięte! Kochana Ty chociaż wiesz kiedy dokładnie poznasz swojego Skarbka i możesz odliczać dni :) Dluzy się ja wiem, ale moja córcia urodziła się 11 dni po terminie. Codzienne ktg i słowa- proszę uzbroić się w cierpliwość, to jeszcze nie teraz- doprowadzały mnie do szału :p

Ona u nas akcja zębów zaczęła się w podobnym okresie i jeszcze się nie skończyła, a córka ma ponad 3 lata :/ Piątki w ataku a wychodzą już prawie rok... Oby torbiel szybko poszła tam skąd przyszła!!!!

Alza, super, że wszystko ok!

Powtórzyłam test, @ nie nadal, ale negatyw... eh, sama już nie wiem, co się dzieje, myślałam, że po zabiegu będą jakoś w miarę regularne, a tu klops...

alza, a masz parcie na poznanie płci, czy raczej na luzie do tego podchodzisz? jak z mężem obstawiacie? ;-) ;)
Doris, 3 tygodnie....nie chce się wierzyć jak to zleciało :szok:
ONA, na pewno torbiel się wchłonie:tak: &&&&&&&&&&&&& Kaja też od 3 miesiąca się ślini i pcha wszystko do buzi, dziąsłami jeździ, ale już 7 m-ąc leci i po zębach ani widu ani słychu :confused:

My już w tym roku 7 lat na kocią łapę :-pgdyby nie Kaja, pewnie jeszcze nie pomyślelibyśmy o ślubie. Nie chcę, żeby moja córka miała inne nazwisko niż ja, no i generalnie jest trochę zamieszania w szpitalach i różnych urzędach jak nie ma się ślubu... :baffled:
Ślub będzie na tej samej sali co później wesele - niestety nie mają ogrodu lub podobnego miejsca na zewn., żeby było w plenerze :hmm:mój facet też niestety trochę antykościelny :baffled: więc tym bardziej nie rozumiem po jaką ch..... brał kościelny z pierwszą żoną :dry:
Temperatura na szczęście odrobinę odpuszcza....:rolleyes2:

Alza gratuluję udanej wizyty :)

Ona a lekarz wspomniał Ci o jakiejś metodzie pozbycia się torbieli?
Ja miałam usuwanego polipa histeroskopowo.
Teraz mam nadzerke i czeka mnie zabieg, ale moja gin powiedziała ze zrobimy to po kolejnej ciazy.

OneMoreTime niebawem wyjdą ząbki Kai :) U Nas też była dluuuuga droga, a pierwszy ząbek pojawił się jak Nikos miał 8 miesiecy i 3 tygodnie. Kolejny wyszedł po 14 dniach. Górne jedynki wyszły obie naraz i z 2-Kami było podobnie, a teraz idą trójki i czwórki i jakoś nie mogą się przebić.....mamy każdego dnia jazdy bez trzymanki, tak Go męczą :/

Też żyłam prawie 7 lat (bez 3 miesiecy) na kocią łapę ;)

Anik ile czasu jesteś po zabiegu?

reklama
Do góry