reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doris, mój facet nie brał żadnych witamin :baffled:

Olasec, faktycznie duży chłopczyk z Michasia :-) może dlatego pojawił się problem podczas porodu, bo Ty raczej drobnej postury jesteś :confused: przynajmniej takie wrażenie odnoszę na bazie wrzucanych przez Ciebie zdjęć:tak: wstajesz już? zajmujesz się Michasiem?

Frambuesa, witaj - bardzo mi przykro, że dołączyłaś do aniołkowych mam :-( zapalam światełko
[*] i życzę powodzenia w kolejnych starankach &&&&&&&&&&&& :happy:

reklama
Frambusa - tak niestety doświadczyłam tego trzy razy ;( . Pierwszy raz jak poronilam to powiem tak brzydko ale nie przejęłam się tym ;( główniara byłam ;( . Teraz jest całkiem inaczej , bardziej mi zależy , bardziej chce !!!
Od czerwca jestem pod opieka lekarzy z kliniki poronien nawracajacych i w październiku mam zabieg usunięcia przegrody w macicy bo mam macice dwurozna z przegroda oni mówią że to moze byc problem moich ciągłych poronien ;( wiec zobaczymy , mam nadzieje , że mi pomogą .
A u ciebie to bardzo dobry znak , że oczyściłaś się sama takze starajcie się bo prawdopodobnie po porobieniu można szybko zajść wiec coco jumbo i do przodu :) . A czego najbardzej zazdrościsz w Londynie ? .

Frembuesa
Witaj. Swiatelko dla Aniolka(*)

Doris
Kurcze nie zauwazylam. Z komorki to ciezko:p.
Jutro bede na kompie to przeczytam i odpisze;-)
Moj M tez bierze androvit;-)

OneMoreTime dziś się załamałam bo okazało się, że Michas ma wadę serduszka :-(
Ma ubytek przegrody miedzykomorami. Dodatkowo różne ciśnienie między komorami i juz jest leczony. Z tym ubytkiem trzeba czekać czy się zrosnie. A ciśnienie w komorach leczą tylko jest na innym oddziale niż ja i płacze ciągle za nim bo jest beze mnie. Będę chodzić go karmić i serce mi się kraje, że nie jest ze mną.wierzę ze będzie dobrze bo z tą wadą można żyć tylko trzeba być pod kontrolą kardiologa ale on tam sam podpięty pod aparaty :-( jak leczenie w ciągu paru dni będzie dobre to wyjdziemy do domu z tym lekiem i potem kontrola kardiologa za 2 tygodnie.

Olasec głową do góry! Maluch teraz potrzebuje twojego wsparcia i spokoju. Wiem że łatwo się mówi ale to teraz najważniejsze. Karm go i przytulaj ile tylko możesz. Najważniejsze że wiedzą co mu jest i że jest pod stałą kontrolą! 3mam kciuki za was mocno!

Dziewczyny dziekuje bardzo za cieple przyjecie...jestem pelna nadzieii i teraz bede na ten pierwszy okres czekala...

ovli22 zazdroszcze bo Londyn daje wiecej mozliwosci....praca, kultura - restauracje, teatr,koncerty, eventy....wszytkiego wiecej niz tutaj...wiekszy wybor...no i z tej tutaj wyspy a zwlszcza z Belfastu to moze do 10 miejsc na swiecie mozna poleciec i tyle....reszta to do dublina lub londynu najpierw aby gdzies indziej poleciec ..... jakos taki wiekszy swiat chyba mnie pociaga....

Nie wykryli tego w ciąży ani na usg ani na echo serca bo też miałam robione. Na szczęście Michas żyje i będzie żył tylko będzie musiał być leczony. Czas pokaże czy i kiedy operacje będzie miał. Bo z tym można żyć tylko są problemy zdrowotne potem wiec być może będzie miał malutki zabieg na serduszku jak będzie ciut większy.
Byłam u niego wczoraj żeby go wycalowac na noc to słodko spał i nie płakał bo bym się wtedy załamała jeszcze bardziej że jest bez mamy.

reklama
Do góry