reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec mam nadzieję ze już tulisz synusia :-) &&&&&&&&&&&

Plenitude.....Nikoś niestety nie chce pić tego leku (Debridat)....prawie za każdym razem pluje :baffled:

Dzis dałam Mu Sab Simplex (bo jeszcze mi został z czasów gdy męczyły Go kolki)...podobno tez jest dobry na zaparcia...

A ten Debridat to jest okropnie słodki :eek: Zaraz przypomina mi się krzywa cukrowa...i ta nieszczęsna glukoza do picia :baffled:

reklama
MisiaMonisia ja też miałam sab simplex w domu bo rodzina w Niemczech jednak po przeczytaniu ulotki zdecydowaliśmy, że odpada ponieważ tak małemu dziecku nie podam nic słodzonego aspartamem i konserwowanego benzoesanem sodu.. Któryś z tych składników jest nawet zakazany w produktach dla dzieci poniżej pierwszego roku życia. Do debridatu dołączył espumisan ale nie ta maleńka dawka nieskuteczna czyli 40 a 100. Potem odstawiliśmy debtidat i do końca dolegliwości sam espumisan był już skuteczny. Skuteczność sab simplex to spora dawka i symeticonu jest tez prawie dwa razy tyle bo 70, a nie 40 jak w tym najmniejszym espumisanie, do tego sab podaje się po chyba 7-8 kropli a nie dwie.. Dawka decyduje o skuteczności dlatego kupiliśmy espumisan 100 jednak choć zawiera mniej badziewia bo acesulfam k i nie ma benzoesanu sodu którego sama unikam jak ognia i nie jadam od dawna pod żadną postacią, poszukam innych produktów bez tego "syfu".

Ostatnia edycja:
Tak na szybko bo jeszcze nie kontaktuje.rodziłam 15 godzin i na partych nic nie postepowalo i mały tracił tętno i ze mną też kiepsko było i zrobili cc. Straciłam przytomność i nie bardzo pamiętam cokolwiek. Michas zdrowy ale nic więcej nie wiem. Było tragicznie. Odezwę się jakoś później.
Dziękuję za wsparcie :-*

Olasec najważniejsze ze masz już Michasia przy sobie! Byłaś bardzo dzielna! Gratuluję Rodzicom a Ciebie maleńki Skarbie witam na świecie!! ;-)

Olasec byłaś dzielna że tyle przeszłaś ale dostałaś najwspanialszy prezent - Michasia. Szybko zapomnisz o tym co było. Gratuluję synka :-)

reklama
Olasec
MEGA GRATKI:-) WITAJ MICHASIU!:-* OLACEC A JAK TY SIE CZUJESZ?

Angelstw
Zawsze zachwycam sie Twoimi postami.pieknie;-) A Jasiek rosnie jak na drozdzach:-)
No i Mamusia laseczka:-)
A Ty z Jasiem zaszlas zaraz w pierwszym cyklu po stracie czy miesiac pozniej? Bo zapomnialam:p

Lena
U mnie chyba dni plodne....kusi strasznie, ale lekarz kazal sie wstrzymac w tym cyklu.
Zaczynamy od nastepnego.

Do góry