reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chodziłam we wszystkich ciążach tylko prywatnie. Zawsze mogłam zapytać, a jak coś się działo to odbierał telefony we wszystkie dni tygodnia i o każdej porze - czułam się bezpieczniej. Specjalnie w niedzielę do kliniki przyjeżdżał, żeby zrobić mi KTG (jak mi się pojawiły skurcze na początku 35tc) i nie wziął za to ani złotówki. Pierwszy poród też mi się zaczął przed wyznaczonym terminem cc (córka była pośladkowo ułożona) - dzwonili do niego o 2 w nocy, że mi wody odeszły i trzeba cc zrobić... gdzieś ok 3.30 był już na miejscu.

reklama
One, Pleni
Dziekuje za odp;-)

One
Mi Majka tez sie podoba, ale kurcze co sie nie obrocisz wszedzie slychac Maja;-) u znajomych tez co druga Maja...szkoda:p

Olasec
A Ty na jakim zestawie lekow w ciazy?

Ja zostawiłam tego na nfz właśnie na tym etapie ciąży poprzednim razem. Chodziłam do drugiego prywatnie, pracuje w szpitalu. On robił mi cc. Po porodzie poszłam do tego na nfz i był obrażony.. To on pomógł mi zajść w poprzednie ciąże a było pod górkę. Teraz już się na mnie nie gniewa więc chyba założę u młodego gina drugą kartę ciąży :| żeby ten na nfz nie wiedział ;)ehh, zobaczymy. Ten młody już nie przyjmuje w moim mieście tylko 20 km dalej. :|

Lena to śliczne imię, ale ja już mam chrześnicę Lenkę :-p no i mam też bratanicę Kingę :happy:

witch, a jak Twoja córa ma na imię?

kaira, no jeszcze nie taka końcówka, ale III trymestr się właśnie zaczął :-) pozdrawiam :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witch Oj totalnie nie mam siły na przytulanki, wiec czekam aż samo się rozkręci.

Lumia mój zestaw leków to od początku duphaston, acard, clexane, magnez, witamina D i zwykle witaminy dla ciężarnych femibion natal. W 37 tygodniu odstawiłam duphaston i magnez.

Do góry