reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chodziłam we wszystkich ciążach tylko prywatnie. Zawsze mogłam zapytać, a jak coś się działo to odbierał telefony we wszystkie dni tygodnia i o każdej porze - czułam się bezpieczniej. Specjalnie w niedzielę do kliniki przyjeżdżał, żeby zrobić mi KTG (jak mi się pojawiły skurcze na początku 35tc) i nie wziął za to ani złotówki. Pierwszy poród też mi się zaczął przed wyznaczonym terminem cc (córka była pośladkowo ułożona) - dzwonili do niego o 2 w nocy, że mi wody odeszły i trzeba cc zrobić... gdzieś ok 3.30 był już na miejscu.

reklama
One, Pleni
Dziekuje za odp;-)

One
Mi Majka tez sie podoba, ale kurcze co sie nie obrocisz wszedzie slychac Maja;-) u znajomych tez co druga Maja...szkoda:p

Olasec
A Ty na jakim zestawie lekow w ciazy?

Ja zostawiłam tego na nfz właśnie na tym etapie ciąży poprzednim razem. Chodziłam do drugiego prywatnie, pracuje w szpitalu. On robił mi cc. Po porodzie poszłam do tego na nfz i był obrażony.. To on pomógł mi zajść w poprzednie ciąże a było pod górkę. Teraz już się na mnie nie gniewa więc chyba założę u młodego gina drugą kartę ciąży :| żeby ten na nfz nie wiedział ;)ehh, zobaczymy. Ten młody już nie przyjmuje w moim mieście tylko 20 km dalej. :|

Lena to śliczne imię, ale ja już mam chrześnicę Lenkę :-p no i mam też bratanicę Kingę :happy:

witch, a jak Twoja córa ma na imię?

kaira, no jeszcze nie taka końcówka, ale III trymestr się właśnie zaczął :-) pozdrawiam :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witch Oj totalnie nie mam siły na przytulanki, wiec czekam aż samo się rozkręci.

Lumia mój zestaw leków to od początku duphaston, acard, clexane, magnez, witamina D i zwykle witaminy dla ciężarnych femibion natal. W 37 tygodniu odstawiłam duphaston i magnez.

Do góry