reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lumia nie ma sprawy :-D Ja po prostu uwielbiam dynie :-)

Ona na Twoje życzenie ;-)

zdjecie z dziś.....
17+0.jpg

Kochana już niebawem i Ty będziesz Nam tu wrzucać takie zdjęcia.......zobaczysz :tak: Bądź tylko dobrej myśli....

Załączniki

• 17+0.jpg
    17+0.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
MashaFre dziękuję :sorry:

Misia wychodzi na to że Nowy Rok należy do nas :-D jeju jestem taka podekscytowana jak sobie pomyślę ;-) nasze maleńkie Kochane Skarby :tak: no tak między nami równy miesiąc różnicy, ciekawe jak będzie na końcówce czy urodzimy w terminach, szybciej czy później :-p no i brzusiu u Ciebie też ślicznie rośnie :tak:

lumia no to kciuki za faworyta :-D niech rośnie duży i miło zaskoczy :tak: biorąc pod uwagę że pęcherzyki rosną 1-3mm na dobę a pękają mając ok. 20-22mm ja bym wykorzystała Męża w każdy dzień :-D a co? ;-) hahahaha :sorry:

ONA dziękuję :* musisz być cierpliwa...czasem widzisz droga do 2 kresek jest bardzo ciężka i kręta ale nagroda jest warta tego czekania...
OneMoreTime bawcie się dobrze:-D i nacieszcie się sobą na zapas ;-)

a ja? cóż ostatnimi czasy wyspana o 4 czy 5 rano :sorry:
więc czytam Was i popijam kawkę :-p

Ona w rodzinie większość stawia na chłopaka......A ja też twierdzę że będzie dziewczynka,chociaż nie mam żadnych przeczuc:-p :-)Okaże się za 3 tygodnie :-)

OneMoreTime wybaczymy Ci Twoją nieobecność ;-)Spędźcie miło ten czas :tak::happy: I połamania szpilek na weselu :-D

Magdalenko - nie wiem czy gratulowałam ,a nawet jeśli tak to gratulacje po raz drugi ;)

Wpadam do Was kochane ,ale doczytać chyba nie dam rady zaraz się pewnie Wiktor obudzi i będzie szukał towarzystwa , ostatnio nie zbyt dużo śpi w dzień , za to w nocy śpi nawet do 10 godzin co mnie zadziwia ,którejś nocy spał od 22 do 8 rano na 150 mleka normalnie szok.

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkie Aniołkowe Mamusie dziewczyny do przodu walczcie o swoje marzenia bo na prawdę Warto , trzymam kciuki za staraczki , pozdrawiam mamusie i ich dzidziusie oraz przesyłam pozytywną energie mamą po stracie trzymajcie się i nigdy nie poddawajcie .

ONE
Wspaniałych chwil we Dwójkę życzę;)))))));-):-D
Takkkk dokarmiam ostro pęcherzyki i endo:) arsenał migdałów, orzechów brazylijskich, wiesiołka, magnezu jest :):-D:laugh2: Dziś zakupiłam jeszcze winko:p;-)

Angelstw
Własnie taki jest mój chytry plan;).
ale zrobiłam dziś test owulacyjny, wyszedł negatywny, więc jeszcze przeczekam do jutra:)
W piątek idę na usg, więc zobaczymy co i jak:)

Ogólnie mam pozytywne myśli:) ale nie nastawiam się, że się uda:)

Trochę nie zaglądałam a tu nowiny!

Magda - gratulacje! Kolejny CUD na świecie!

Angelstw - przeoczyłam, że u Ciebie w brzuszku jest Synuś :)

Mamcia2014 to Ty Kobietko? Jejku jak się o Ciebie martwiłyśmy. Jak się czujesz w nowej roli Mamusi? Że zakochana w Synku, to widać :)

Już nie dojdę kto pytał, przepraszam że nie odpisałam od razu - u mnie też Synuś. Z imieniem mieliśmy trudny wybór, na razie jest Wojtuś, ale może się jeszcze coś zmienić:)

Drogie Mamy, kogo mam spytać jak nie Was? Czytam , czytam i wątpliwości przybywa a nie ubywa i w sumie nic jeszcze nie kupiłam Podpowiedzcie co Wy polecacie:

1- jakie materacyki
2- kołderki czy śpiworki?
3- łózeczko 120cm czy 140 cm
4- jakie butelki antykolkowe
5- jaki podgrzewacz do butli
6- sterylizator potrzebny czy zbędny?
7- jaki laktator?
Normalnie nie wiem co kupić a czas mija.

Ostatnia edycja:
Trochę nie zaglądałam a tu nowiny!

Magda - gratulacje! Kolejny CUD na świecie!

Angelstw - przeoczyłam, że u Ciebie w brzuszku jest Synuś :)

Mamcia2014 to Ty Kobietko? Jejku jak się o Ciebie martwiłyśmy. Jak się czujesz w nowej roli Mamusi? Że zakochana w Synku, to widać :)

Już nie dojdę kto pytał, przepraszam że nie odpisałam od razu - u mnie też Synuś. Z imieniem mieliśmy trudny wybór, na razie jest Wojtuś, ale może się jeszcze coś zmienić:)

Drogie Mamy, kogo mam spytać jak nie Was? Czytam , czytam i wątpliwości przybywa a nie ubywa i w sumie nic jeszcze nie kupiłam Podpowiedzcie co Wy polecacie:

1- jakie materacyki
2- kołderki czy śpiworki?
3- łózeczko 120cm czy 140 cm
4- jakie butelki antykolkowe
5- jaki podgrzewacz do butli
6- sterylizator potrzebny czy zbędny?
7- jaki laktator?
Normalnie nie wiem co kupić a czas mija.

kochana w roli mamy czuję się super , teraz wiem , że to coś najpiękniejszego co mogło mnie spotkać ;)
kochana ja wyparzam butelki we wrzątku sterylizatora nie kupowałam .
Materac mam gryka kokos.
łóżeczko mam 120 turystyczne .
podgrzewacz mam aventa od siorki używany.
butelki tomme tipi nie wiem już jak to się dokładnie pisze.
laktator mam nowy ręczny nie używany i mogę odsprzedać ,ale jeśli Cię stać to ponoć elektryczne są lepsze.
Mam też pojemniki na pokarm na zbyciu.

reklama
malgonia jeszcze Ty Nam zostałaś do rozpakowania w tym roku :-) A My myślałyśmy że już wszystkie ....

Na 3 pytania mogę odpowiedzieć ;-)

2.Ja śpiworek sobie podarowałam bo słyszałam od wielu dziewczyn że nie są praktyczne..........dlatego kupiłam już KOŁDERKĘ.
3. ŁÓŻECZKO mam 120cm x 60 cm.........dostałam od szwagierki......myślę że wystarczające..........zresztą na większe i tak nie mam miejsca.
4. Butelki antykolkowe mam firmy Philips Avent - również z polecenia.

Na resztę nie odpowiem, niestety ;-).

Do góry