reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magdalena, przeogromne gratulacje! I w ogóle jak to się stało? Ja wczoraj urodziłam Stasia. Ty zaszłaś w ciążę jakoś zaraz po jego urodzinach. To jakim cudem cały ten 9-miesięczny proces produkcji się zakończył? Czas płynie nieubłaganie...

Edyta, hormony Ci jeszcze chwilę powariują. Ja na początku non stop ryczałam. O wszystko. O byle co. I to tak, że łzy aż na podłogę kapały. I w dodatku jeszcze spod tych kapiących łez musiałam przejętemu mężowi tłumaczyć, że racjonalnie na to patrząc nic się tak naprawdę nie stało, że to wina hormonów, że nie ma czym się przejmować i że mi to na pewno przejdzie a na razie tak ma być i muszę sobie popłakać dla zdrowotności. Pamiętaj, że na razie to Łucja rządzi. Teraz ona jest panią, słuchaj jej uważnie i spełniaj każdą zachciankę bez dyskusji. Wychowaniem się zajmiesz później, jak jej trochę rozumku przybędzie ;) Jejku, jak miło jest popatrzeć na Twój suwaczek. Naprawdę. Jakoś tak się dusza sama z siebie raduje. Tyle czasu już śledzimy swoje historie i sobie nawzajem kibicujemy... Niesamowite.

Neta, a propos "tyle czasu". Ja cały czas za Ciebie kciuki trzymam. I w końcu się razem z Tobą doczekam. Nie ma innego wyjścia. Mam nadzieję, że już w tym cyklu :)

reklama
Angelstw czyli będziesz pierwsza po Nowym Roku ;-) A ja w takim razie chyba druga :-p
Jaś ma przepiękny "domeczek" :* :-D
U Ciebie Kochana 6-ty miesiąc a u mnie 5-ty :-)

Ja dziś gotuję dynię w słoiki.........mmmmmm Juz bym ją jadła :-D

Magdalena gratulacje!!!!!! Wreszcie się doczekałaś:-):-)

OneMoreTime
pobrali Ci prawdopodobnie krew na badanie ANA, antykoagulant tocznia i zespół antyfosfolipidowy. Bardzo mądry lekarz który Ci to zlecił i jego się trzymaj:) Co do kasy to ja wiem też coś na ten temat bo tak jak kiedyś pisałam nasz skarb Basiunia kosztował nas jakieś 20 tys zł i tylko dzięki pracy męża w Norwegii było nas na to stać. A z weselem to porażka - jutro idę do fryzjera więc chociaż włosy ogarnięte, a co do sukienki - mam jedną w którą na wdechu się mieszczę ale najgorzej z cycami bo mam je tak ściśnięte że nie wiem jak dam radę. Jutro podjadę na jakieś ciuchy, nie mamy teraz za bardzo kasy ale co zrobić - może coś kupię....

Katherinne ja też po porodzie buczałam jak głupia jak tylko mój mąż się na mnie krzywo spojrzał;-)

MAGDALENA gratulacje:) WITAJ MAXiu na świecie:) A jak ty się czujesz Kochana?:-)

Angelstw
Ale z ciebie Laska:tak:;-)!!! Sexi Mama;)

A ja Kochane dzis w dobrym humorze bo byłam na usg:) i.....:) są pęcherze 14,11 i 10 mm:) dziś 14 dc, więc może jednak coś z tego będzie:) Nie jest tak tragicznie:) W piątek idę na kolejny monitoring. Dodatkowo badam temperaturę - oczywiscie:). Tylko endometrium się zmniejszyło:dry::baffled: było 0,72 a jest 6 mm. Podobno to minimum jakie powinno być.
Teraz się zastanawiam kiedy powinnam rozpocząć bobosexy:p (jak co:p) musze się dobrze obserwować:)
Ojjjj żeby tylko dalej wszystko szło ku jasnej stronie mocy...:) hahahaha:-D

Misia
Prześlij jeden słoik - mniam mniam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry