reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
Magdalena, GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA :-* Szybkiego powrotu do formy i do domku życzę &&&&&&&&&&& :-)
Angelstw, Misia piękne brzuszki ;-)
Lumia, super !!! Dokarmiaj je porządnie, niech rosną ;-):-)
Jutro przyjeżdża mój mężczyzna :-) pewnie nie będę za często zaglądać do Was przez najbliższy tydzień
Angelstw, Misia piękne brzuszki ;-)
Lumia, super !!! Dokarmiaj je porządnie, niech rosną ;-):-)
Jutro przyjeżdża mój mężczyzna :-) pewnie nie będę za często zaglądać do Was przez najbliższy tydzień
MashaFre dziękuję
Misia wychodzi na to że Nowy Rok należy do nas jeju jestem taka podekscytowana jak sobie pomyślę ;-) nasze maleńkie Kochane Skarby no tak między nami równy miesiąc różnicy, ciekawe jak będzie na końcówce czy urodzimy w terminach, szybciej czy później no i brzusiu u Ciebie też ślicznie rośnie
lumia no to kciuki za faworyta niech rośnie duży i miło zaskoczy biorąc pod uwagę że pęcherzyki rosną 1-3mm na dobę a pękają mając ok. 20-22mm ja bym wykorzystała Męża w każdy dzień a co? ;-) hahahaha
ONA dziękuję :* musisz być cierpliwa...czasem widzisz droga do 2 kresek jest bardzo ciężka i kręta ale nagroda jest warta tego czekania...
OneMoreTime bawcie się dobrze i nacieszcie się sobą na zapas ;-)
a ja? cóż ostatnimi czasy wyspana o 4 czy 5 rano
więc czytam Was i popijam kawkę
Misia wychodzi na to że Nowy Rok należy do nas jeju jestem taka podekscytowana jak sobie pomyślę ;-) nasze maleńkie Kochane Skarby no tak między nami równy miesiąc różnicy, ciekawe jak będzie na końcówce czy urodzimy w terminach, szybciej czy później no i brzusiu u Ciebie też ślicznie rośnie
lumia no to kciuki za faworyta niech rośnie duży i miło zaskoczy biorąc pod uwagę że pęcherzyki rosną 1-3mm na dobę a pękają mając ok. 20-22mm ja bym wykorzystała Męża w każdy dzień a co? ;-) hahahaha
ONA dziękuję :* musisz być cierpliwa...czasem widzisz droga do 2 kresek jest bardzo ciężka i kręta ale nagroda jest warta tego czekania...
OneMoreTime bawcie się dobrze i nacieszcie się sobą na zapas ;-)
a ja? cóż ostatnimi czasy wyspana o 4 czy 5 rano
więc czytam Was i popijam kawkę
MisiaMonisia
Ona w rodzinie większość stawia na chłopaka......A ja też twierdzę że będzie dziewczynka,chociaż nie mam żadnych przeczuc :-)Okaże się za 3 tygodnie :-)
OneMoreTime wybaczymy Ci Twoją nieobecność ;-)Spędźcie miło ten czas I połamania szpilek na weselu
OneMoreTime wybaczymy Ci Twoją nieobecność ;-)Spędźcie miło ten czas I połamania szpilek na weselu
mamcia2014
Magdalenko - nie wiem czy gratulowałam ,a nawet jeśli tak to gratulacje po raz drugi
Wpadam do Was kochane ,ale doczytać chyba nie dam rady zaraz się pewnie Wiktor obudzi i będzie szukał towarzystwa , ostatnio nie zbyt dużo śpi w dzień , za to w nocy śpi nawet do 10 godzin co mnie zadziwia ,którejś nocy spał od 22 do 8 rano na 150 mleka normalnie szok.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkie Aniołkowe Mamusie dziewczyny do przodu walczcie o swoje marzenia bo na prawdę Warto , trzymam kciuki za staraczki , pozdrawiam mamusie i ich dzidziusie oraz przesyłam pozytywną energie mamą po stracie trzymajcie się i nigdy nie poddawajcie .
Wpadam do Was kochane ,ale doczytać chyba nie dam rady zaraz się pewnie Wiktor obudzi i będzie szukał towarzystwa , ostatnio nie zbyt dużo śpi w dzień , za to w nocy śpi nawet do 10 godzin co mnie zadziwia ,którejś nocy spał od 22 do 8 rano na 150 mleka normalnie szok.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkie Aniołkowe Mamusie dziewczyny do przodu walczcie o swoje marzenia bo na prawdę Warto , trzymam kciuki za staraczki , pozdrawiam mamusie i ich dzidziusie oraz przesyłam pozytywną energie mamą po stracie trzymajcie się i nigdy nie poddawajcie .
ONE
Wspaniałych chwil we Dwójkę życzę))))));-)
Takkkk dokarmiam ostro pęcherzyki i endo arsenał migdałów, orzechów brazylijskich, wiesiołka, magnezu jest Dziś zakupiłam jeszcze winko;-)
Angelstw
Własnie taki jest mój chytry plan.
ale zrobiłam dziś test owulacyjny, wyszedł negatywny, więc jeszcze przeczekam do jutra
W piątek idę na usg, więc zobaczymy co i jak
Ogólnie mam pozytywne myśli ale nie nastawiam się, że się uda
Wspaniałych chwil we Dwójkę życzę))))));-)
Takkkk dokarmiam ostro pęcherzyki i endo arsenał migdałów, orzechów brazylijskich, wiesiołka, magnezu jest Dziś zakupiłam jeszcze winko;-)
Angelstw
Własnie taki jest mój chytry plan.
ale zrobiłam dziś test owulacyjny, wyszedł negatywny, więc jeszcze przeczekam do jutra
W piątek idę na usg, więc zobaczymy co i jak
Ogólnie mam pozytywne myśli ale nie nastawiam się, że się uda
malgonia1
Trochę nie zaglądałam a tu nowiny!
Magda - gratulacje! Kolejny CUD na świecie!
Angelstw - przeoczyłam, że u Ciebie w brzuszku jest Synuś
Mamcia2014 to Ty Kobietko? Jejku jak się o Ciebie martwiłyśmy. Jak się czujesz w nowej roli Mamusi? Że zakochana w Synku, to widać
Już nie dojdę kto pytał, przepraszam że nie odpisałam od razu - u mnie też Synuś. Z imieniem mieliśmy trudny wybór, na razie jest Wojtuś, ale może się jeszcze coś zmienić
Drogie Mamy, kogo mam spytać jak nie Was? Czytam , czytam i wątpliwości przybywa a nie ubywa i w sumie nic jeszcze nie kupiłam Podpowiedzcie co Wy polecacie:
1- jakie materacyki
2- kołderki czy śpiworki?
3- łózeczko 120cm czy 140 cm
4- jakie butelki antykolkowe
5- jaki podgrzewacz do butli
6- sterylizator potrzebny czy zbędny?
7- jaki laktator?
Normalnie nie wiem co kupić a czas mija.
Mamcia2014 to Ty Kobietko? Jejku jak się o Ciebie martwiłyśmy. Jak się czujesz w nowej roli Mamusi? Że zakochana w Synku, to widać
Już nie dojdę kto pytał, przepraszam że nie odpisałam od razu - u mnie też Synuś. Z imieniem mieliśmy trudny wybór, na razie jest Wojtuś, ale może się jeszcze coś zmienić
Drogie Mamy, kogo mam spytać jak nie Was? Czytam , czytam i wątpliwości przybywa a nie ubywa i w sumie nic jeszcze nie kupiłam Podpowiedzcie co Wy polecacie:
1- jakie materacyki
7- jaki laktator?
Ostatnia edycja:
mamcia2014
Trochę nie zaglądałam a tu nowiny!
1- jakie materacyki
7- jaki laktator?
kochana w roli mamy czuję się super , teraz wiem , że to coś najpiękniejszego co mogło mnie spotkać
kochana ja wyparzam butelki we wrzątku sterylizatora nie kupowałam .
Materac mam gryka kokos.
łóżeczko mam 120 turystyczne .
podgrzewacz mam aventa od siorki używany.
butelki tomme tipi nie wiem już jak to się dokładnie pisze.
laktator mam nowy ręczny nie używany i mogę odsprzedać ,ale jeśli Cię stać to ponoć elektryczne są lepsze.
Mam też pojemniki na pokarm na zbyciu.
reklama
MisiaMonisia
malgonia jeszcze Ty Nam zostałaś do rozpakowania w tym roku :-) A My myślałyśmy że już wszystkie ....
Na 3 pytania mogę odpowiedzieć ;-)
2.Ja śpiworek sobie podarowałam bo słyszałam od wielu dziewczyn że nie są praktyczne..........dlatego kupiłam już KOŁDERKĘ.
3. ŁÓŻECZKO mam 120cm x 60 cm.........dostałam od szwagierki......myślę że wystarczające..........zresztą na większe i tak nie mam miejsca.
4. Butelki antykolkowe mam firmy Philips Avent - również z polecenia.
Na resztę nie odpowiem, niestety ;-).
Na 3 pytania mogę odpowiedzieć ;-)
2.Ja śpiworek sobie podarowałam bo słyszałam od wielu dziewczyn że nie są praktyczne..........dlatego kupiłam już KOŁDERKĘ.
3. ŁÓŻECZKO mam 120cm x 60 cm.........dostałam od szwagierki......myślę że wystarczające..........zresztą na większe i tak nie mam miejsca.
4. Butelki antykolkowe mam firmy Philips Avent - również z polecenia.
Na resztę nie odpowiem, niestety ;-).