reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To takim ciekawskim, zawsze odpowiadam ze jak przyjdzie czas i bedzie pora;-) na glupie pytania sa zawsze glupie odpowiedzi;-) myslalam, ze nie mowiliscie jak wiekszosc z nas, co by potem nie katowac sie uswiadamianiem kazdego z osobna.

reklama
teście mieszkają rzut kamieniem od nas, rodzice - dwa rzuty ;) i akurat wtedy jechaliśmy na urodziny do przyjaciół, a nie dało się przed nimi ukryć naszej radochy. już i tak ukrywaliśmy prawie 3 dni, od zrobienie testu, do wizyty potwierdzającej. więc najbliżsi wiedzieli. a takie pytania ciut dobijają... ale cóż, już mi lepiej :)

gatto- świetnie, że wszystko po wizycie ok

kłaczku- oby te plamienia się już nie powtórzyły

a ja właśnie odpoczywam po weselu mojego jedynego braciszka, oj były łezki w kościele, dobre weselicho, ale dzisiaj to masakra

Emy kochana && z całego serca !!!!!!!!!!

ziółko
widzisz jak wszystko się fajnie układa :D

Gatto cudnie hehe tak sie cieszę

kłaczek albo jumpingi Karolkowe albo plamienie niektóre babeczki mają w okolicach @ lekkkie plamienia nawet przez całą ciążę, mimo iż przy wcześniejszych ciążach nie miały takich niespodziewajek.
Co do Karolkowego hopsania może coś dmuchanego kupcie teraz pewnie duży wybór w sklepach jakiegos big babana krokodyla czy delfina do pływania po tym se bedzie hopsiał a ty go tylko za rączki bedziesz trzymać (ja taki sposób na chrzesniaka se wziełam 4 lata temu - bo domagał sie ciągłego hopsiania, piłka z nivea długo nie pociągła ale i on miał radochę i ja 100% wieksza wydajność z tym że piłka kula wiadomo lubi se wędrować a jak coś podłużnego będzie bardziej stabilnie myślę). Powodzonka

onaxx witaj kobitko co tam u ciebie?

anilek77 && za samodyscypline i wytrwałość :D

anii no sama ostanio miałam nieciekawie w sprawach rodzinnych to jest masakra .... współczuję, powiedziałabym myśl o sobie i o maleństwie ale wiem że nie da się całkiem wyłączyć, jedyne co ci pozostaje to unikać imprez rodzinnych jak narazie, ale pewnie rodzinne sensacje dotrą do ciebie pocztą pantoflową, w momencie gdy będą cie pojedyńczo odwiedzać ... ale zawsze lepiej tak niż ... bezpośrednio patrzeć na to wszystko ... eh....

Ostatnia edycja:
IZW - a jak Ty się czujesz kochana?

Onaxxx - cieszę się, że zajrzałaś :) Tak, to jest to co myślisz ale suwaczka jeszcze nie wstawiam, bo uważam, że za wcześnie. Buziaczki

kłaczku trzymam kciuki &&&&&& mam nadzieję że to jednorazowy incydent. niestety ale mamy ten sam problem bo mamy dobrze zbudowanych chłopaków i troszkę ruchliwych, ale damy radę. może poszukaj na tych twoich wyprzedażach coś takiego , ja kiedyś kupiłam Tomkowi na allegro i jestem mega zadowolona, chociaż już za duży na to ale jak korzystał to i z godzinę miałam go z głowy, naprawdę polecam:
NIEBIESKI SKOCZEK LEAPFROG LEARN AND GROUVE (ZDJ) (2494001917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pozdrawiamy!!!!

a ja czuje się dobrze a nawet bardzo, ni ma upałów nie ma hobbitowych stóp
w ostatni tydzień upałów zawsze wieczorkiem czułam szmyranie regularnie - miałam nadzieje że to ruchy, teraz jest chłodno i czasem coś czuję czasem nie ale nie wiem juz czy to kruszyna, choć bardzo bym chiała żeby tak było :D
za 10 dni dowiem się (mam nadzieję) czy to synek czy córka

a w domu wszyscy starają się żeby było dobrze i bez zgrzytów sie to udaje oby tak dalej :D

IZW - to bardzo się cieszę, ze możesz sobie spokojnie ciężarówkować :) Ja pierwsze ruchy młodego, to czułam tak jak by jakiś malutki motylek trzepotał skrzydełkami.

reklama
ano i właśnie cosik podobnego odczuwam małe gilgoty jakich nigdy wczesniej nie czułam :D hehe
fajnie że mogę z wami pociężarówkować hehe

a co ja tam miałam jeszcze napisać z tym 6-tym zmysłem aż mnie ciarki po plerach przeszły, coś w tym jest
moja siorka nie wiedząc jeszce że jest już w ciąży pojechała ze mną do mojej szwagierki jej (wtedy 5 miesięczny) synek wlepił wnia patrzałki otrwał buźke i tak bite 30 minut bez najmniejszych uśmieszków grymasków - się w nią wpatrywał, ciągle z ta sama miną, uśmialiśmy sie wtedy na maxa bo było to coniemal dziwne - w jakielkowliek by pozycji nie był nie spuszczał z niej wzroku - za niespełna 2 tygodnie okazło sie że siorka jest w ciąży w połowie 6 tygodnia :D więc cosik w tym jest

lenka sen cudny i życze ci żeby sie spełnił
i znów historyjka o mnie i mojej siorce która jak sie dowiedziałą że jest w ciąży nie długo po tym miała sen że obie łazimy z wielkimi brzuchami, powiedziała mi o tym dopiero jak okazało sie że równiez jestem w ciąży
Dziś mamy brzuchy jednakowe 92-95 cm w pasie :D przy czym moja waga startowa była 54,5 kg a siorki 47 kg przy tym samym wzroście 156 cm - ona miała talie a ja boczki :D hehe będzie rodziła o 7 tyg wcześniej
a więc widzisz sny sie sprawdzają

Ostatnia edycja:
Do góry