reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gosia w następnym tyg, moze juz w poniedziałek , ale to wszystko zalezy ile dziś mąz kasy przywiezie bo jak mało to nie mam z czym nawet iśc :(

no czekamy na tel. skoro nie dzwoni tzn ze nie ma na razie tyle pracy !!!!!! no nic sie nie wymyśli, zaległe pieniązki z tamtego miesiąca nadal nie wypłacone a za 3 dni spłata następna kredytu, a na poprzedni kredyt niestety musiliśmy pożyczyć, wiec ciągle wpadamy w długi :( juz mam dość , wszystko tak na raz na nas spadło :-( co tu dużo gadać, :-(

Ostatnia edycja:
AS &&
Witam po długiej nieobecności komputer mi sie posypał, fakt faktem "już działa" ale coś ciągle jest nie tak, jestesmy w trakcie odzyskiwania plików wszystkie fotki z ostatnich 3 lat itp z dysku zapasowanego też w wiekszości sa nadal niedostepne ble ble ble - mąż sie gimnastykuje mamy odzyskane ok 10%. Komp niby dizała ale robi se co chce :D Bez całkowitego formata i defragmentacji nie da sie na nim pracować.

No nic pisze szybko nim mi sie sam wyłączy u mnie kolejny miesiąc oponowany przez @, no nic bedziemy dlalej próbować.
Sirostra i jej maleństwo maja sie dobrze serduszko biło termin na 26 paździenika :D w czwartek ma kolejna wizytę. Poza nietykalskimi piersiami, odrzutem od kawy i sporadycznymi mdłościami - czuje sie ok
Pozostałe fasolki w rodzinie też mają sie dobrze. Okazało sie równiez że z jej 4 osobowej paczki koleżanek z czasów LO 2 sa również w ciąży i wszystkie w okolicy końcówki 1 trymestu. :D

Ja sie z dołów narazie pozbierałam, ale za niespełna 2 tyg rocznica odejscia mojego maleństwa ... więc ...

reklama
Witam Was wszystkie.

Pogoda dziś była piękna, a ja znowu rano miałam dołek - przecież teraz miałam wybierać ciuszki i wózek dla mojego synusia....a nie kupować dla niego znicze na cmentarz.....:-:)-:)-(. To byłby siódmy miesiąc i niedługo mój Michałek byłby już z nami :-:)-:)-(. Miałam chodzić z nim na spacery....ahh tyle było planów i marzeń. Teraz widzę sąsiadki spacerujące ze swoimi dziećmi i żal ściska mi serce, że ja z moim Michasiem nigdy na spacer nie pójdę. W środę minie 3 miesiące jak go z nami nie ma....:-(. Cały czas za nim tęsknię...
Zajęłam się trochę moim ogródkiem, żeby o tym nie myśleć. Na jakiś czas pomogło...a teraz znowu...

Do góry