reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie moje słoneczka,melduje się,że żyję i nareszcie mam chwilkę żeby Wam cosik napisać...dziękuję z całego serducha za wsparcie dla mojej mamy,z mamcią już dobrze,jest w domciu i powoli dochodzi do siebie,choć ból uniemożliwia pełną rekonwalescencję,ale mama zuch dzielnie daje radę...miałąm kilka spraw urzędniczych na głowie,ale jakoś w miarę udało mi się wszystko pozałatwiać...codziennie myślę o Was,o tym jak tam w te mroźne dni żyjecie,bo dla mnie ciepłoluba jest ciężko...ale dzielnie codziennie rano szkrobie szyby i ruszam w świat...Jutro mam wizytę kontrolną,nerwy są ale wierzę,że to moje cudo jutro pokaże się mamuni,że ażserce pęknie z radości...jak zawsze proszę o wsparcie i kciukasu:***Za tydzień mam USG genetyczne więc może podpatrzymy co tam mamy między nóżkami:)))))Oby całe i zdrowebyło to moje maleństwo,bo kocham je całym moim sercem i duszą...
As kochana życzę Ci dużo spokoju,obyś opanowała sytuację,a Karolinka napewno sięe uspokoi i wytrzyma do maja...odpoczywaj i ucałuj Kubusia:*
Babeczki moje każdą z Was ściskam i całuje w czoło jesteście supr laski i bez Was trudno byłoby misię odnaleść w tej ciąży,naprawdę....
Muszę Wam jeszcze napisać jak mój cudony synuś mnie ostatni oszokuje,np:potrzebował skrzynki na narzędzia mojego męża do skręcenia tam jakiejś swojej wyrzutni,odsunął olbrzymiom szufladę i berze się za wyciąganie tejskrzynki,ja podbiegam żeby mu pomóc,a on łapie mnie za dłoń i mówi:mamo kobiety w ciąży nie powinny dzwigać ciężkich rzeczy,dlatego usiądź a ja sobie dam radę..ty odpoczywaj:-DMoje cudo,jak ja kocham tego mojego synula:)
Mart skarbie o której masz wizytę, ja idę na 14 a za Ciebie i Twoje szczęście mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane, już dawno mnie nie było, hmmm bardzo dawno. Aż wstyd........:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że mniejeszcze pamietacie ;-) Nawet nie próbuje Was doczytać bo nie ma szans, tyle tego sie nazbierało. Miałam niz demograficzny, nic mi sięnie chciało, każdy dzień taki sam. Co raz częsciej myślę o drugim bobasie..... :-) Pozdrawiam Was serdecznie kobietki ;-)

Mart, Agniesia- trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&77
Bella- witaj z powrotem.
Karola- no leczę go tym co mam wczoraj od 12 do nocy był spokój potem w nocy zrobił i rano i jak dotąd spokój może mu to pomału mija.
u mnie nic nowego siedzimy z młodym i oglądamy tv

Witam dziewczynki.
U mnie minimalnie lepiej .
Zamykam się w liczbie 2-3 skurczy na godzinę ,ale mocne skubane są ,bolesne i ból przemieszcza się na kręgosłup w odcinku lędźwiowym .:sorry::sorry:

Ilonko - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
As- mogłyby już odpuścić te skurcze kurczę ,trzymaj się kobietko będzie dobrze , musi być.

ilonka &&&&& trzymam
As cholerka czemu one nie ustąpiły jeszcze !!!!!

karolinko a Ty jak sie czujesz????? u mnie nic z tego dzis jakies plamienie sie zaczeło

Enya81 a Ty?????jak tam dzis????czekam z niecierpliwoscią

reklama
witajcie :-)
dawno mnie nie bylo ale staralam sie nadrobic was :-)
as odpoczywaj jak najwiecej wiem ze to trudne przy autystycznym dziecku i ze latwo sie mowi no ale chwilke sie zawsze znajdzie i trzymam &&&&&& by skurcze minely jak najszybciej :-)
karola kochana jak sie czujesz kiedy wizyta?
ja bylam u gina w poniedzialek i mamy zielone swiatlo wiec dzialamy :-) efekty dopiero za jakis czas no ale jestem dobrej mysli ze sie wszystko uda i fasolek zamiesza w brzuszku moim :-)
buziaki

Do góry