reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Był sobie smutek...

reklama
ja jak przyjechałam z mega bólem tez usłyszałam że "takie skurcze do porodu nie prowadzą", dzidziuś miał 200puls........

a obok mnie wtedy wpadła dosłownie dziewczyna i mówi, że ona już rodzi, a te oczywiście tak samo, dokumenty, mąż za drzwi, dziewczyna mówi, ze czuje dziecko, a ona nic!!!! więc ona na podłogę na czworaja i prze, wydarły się na nia, że co ona tu urodzi, tylko mój gin do niej podszedł, powiedział jak oddychać, urodziła w 5 minut! ciekawe co by się mogło stac, jakby pielęgniary nie słuchały lekarza!

A tu masakra!!! zabiłabym te baby od papierów!

Nosz kur! mialam tu nie wchodzic, co mnie podkusilo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale sie teraz wscieklam !!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co za debilne baby pracuja w tych szpitalach no!!!!!!!!

A nasze Święta oropne.....zmarł dziś rano mojej mamy brat, 57lat.... jesteśmy wszyscy jak we śnie....
nie umiem sie pozbierać w taki Dzień, kazdy dzwoni, pisze, żeyczy wesołych Świąt.....

reklama
Do góry