reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

ok laski chce tylko napisac, ze mam skurcze, oproznilam sie, boli, wlasnie wzielam nospe i mam nadzieje ze wszystko ustanie - bo ni hooooya ale ja dzisiaj nie chce rodzic.... jak cos dam znac :p....

aha i jestem mega gloooodna :D....
nieeeee, nieeee możesz mnie zostawić!!!:no:
zaciskaj te nogi ile się da
a jakby co to pisz mi sms na bierząco, tylko kurde ni ewiem gdzie komórka leży, bo się rozładowała:baffled:

reklama
zaciskam, a jak to nie pomoze to se korek wsadze w pipe...
ja dzisiaj powiedzialam: nie chce rodzic, jeszcze nie....
modlcie sie zeby to nie bylo to, a ja spadam do lozka ---> Boze oby przeszlo, bo mama mi obiecala goloneczke na swieta :(

zaciskam, a jak to nie pomoze to se korek wsadze w pipe...
ja dzisiaj powiedzialam: nie chce rodzic, jeszcze nie....
modlcie sie zeby to nie bylo to, a ja spadam do lozka ---> Boze oby przeszlo, bo mama mi obiecala goloneczke na swieta :(

troszkę za wcześnie...ale jak głód przyszedł...u mnie apetyt odszedł przed porodem i mnie przeczyściło,ale nie każdy ma tak samo...:tak: aniołku i co :confused: daj znać

jeszcze moje 2 bestie

pozwolę sobie napisać, że aniołkowi wczoraj trochę przeszło ale dopiero po asparginie, nospa nie zadziałała. teraz pewnie odsypia :-)

uff to super Aniołku, trzymaj się jeszcze ;-) a raczej Nikoś :-)
choć w sumie czas już taki, żę rodzić mu się można... ale po co :-) święta spędzisz przynajmniej w domku... goloneczkę zjesz :-p

hejka dzieki za przyjecie:)

Moja corcia przyjdzie na swiat 7 czerwca...I mala tez ma duzeee pole do popisu...sama mam urodzinki 4 czerwca wiec moze wyjdzie na mamy urodzinki..pozniej mam urodzinki jej wujek 19....

nadla sie spieramy co do imiona dla naszej corci....

reklama
od mojego faceta siostrzenica ma urodziny 3 listopada a jego brat 4 a ja TP miałam na 7.11 i wszyscy mówili bym urodziła wcześniej,bo będzie miał lepsze prezenty hehe a urodził się 7:-D

Do góry